Пазаруване от Amazon - тема №81

• 86 066
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Значи ти е прекратено членството.

# 151
Момичета, някой получи ли вече бонбониерата Линд по 5 паунда? Какъв е срокът й на годност? Майка ми има повод за обилно черпене през Април, но се чудя дали е удачно да й поръчам 4 кутии.

# 152
  • Точно където трябва
https://www.amazon.de/Gorila-M%C3%A4dchen-Tenzing-Schlupfstiefel … mp;th=1&psc=1
Хубави и изгодни. Някой ще сподели ли мнение за марката. Според таблицата с размери са доста умалени. Така ли е?

# 153
  • на Мелмак
Etty,  може ли реални снимки? Колко размера е умалено- 2 или 3?
Ами, всъщност изобщо не е умалено :

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 14:24 от etty775

# 154
  • София
Това виждам🤨 Понеже не искам да ме таксуват махнала съм картата,с която пазарувам,сигурно ако искам нещо да закупя и платя с карта веднага ще ми изтеглят сумата за членството. newsm78
На твое място бих им писала, че искам да откажа членството и да го махнат те ръчно. Защото този надпис ти казва, че не си прекратила членството, но не го ползваш, защото не могат да си изтеглят парите. И според мен е възможно ако вкараш карта да ти дръпнат парите и тогава разправиите ще са по-големи.

# 155
  • Варна
Това виждам🤨 Понеже не искам да ме таксуват махнала съм картата,с която пазарувам,сигурно ако искам нещо да закупя и платя с карта веднага ще ми изтеглят сумата за членството. newsm78
На твое място бих им писала, че искам да откажа членството и да го махнат те ръчно. Защото този надпис ти казва, че не си прекратила членството, но не го ползваш, защото не могат да си изтеглят парите. И според мен е възможно ако вкараш карта да ти дръпнат парите и тогава разправиите ще са по-големи.
Благодаря ти,подтвърди съмненията ми.Мислих да намеря начина да откажа ,но не мога .Ще им пиша.

# 156
  • София
Момичета, някой има ли впечатления от обувките на Bianco?

Получих със закъснение бюти адвент календара на Амазон. Доволна съм, съдържа 24 козметични продукта в нормален или sample размер, всеки в отделна кутийка, която да се отвори на съответния ден преди Коледа. Продуктите са разнообразни и почти всичко ще си използвам. В коментарите четох за синьо червило и някакво мазило за брада Grinning, но слава Богу в моя нямаше такива. Само не ми харесва, че насъбрах толкова кутии. Иначе е готин подарък и сигурно пак ще го купувам.

# 157
Имах сандали Bianco,отговарят си за нормален крак,качествени. За други обувки не знам.

Може ли линк на якето Geox?

# 158
  • Сф
etty, много е хубаво, със здраве да си го носиш

https://www.amazon.de/gp/product/B079RJ473Z/ref=ox_sc_act_title_ … R8XB7XF&psc=1

# 159
# 160
  • София
Това яке и аз го чакам, но почвам да се притеснявам дали ще ми стане. ☹️
Имам друго на марката, което е размер 42 и ми е ок, но съм L, а тук се обсъжда, че става за С/М. Но каквото, такова.

# 161
  • София
Явно е различна номерация, 42 от италианската принципно отговаря на 36 от нашата

# 162
  • на брега
etty775, якето е прекрасно!  Hearts
Може ли да измериш от рамо до рамо на гърба?
Благодаря!

# 163
  • на Мелмак
Ами, не мога в момента да меря 🤔.
Довечера. Номерацията е италианска, вижте етикета, който снимах, но защо е такава в немския Амазон? Нещо не са догледали.
А как топли.... Супер е. Особено на днешния студ 😀

# 164
  • Сф
Т.е. грешката е, че са качили в сайта италианската номерация. То и затова сигурно са до 54ти размер

Общи условия

Активация на акаунт