Пазаруване от Amazon - тема №81

• 86 062
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Оферта в Amazon.it - 5 евро, ако си направиш списък с покупки /не знам, дали важи за всички/
https://www.amazon.it/b/ref=nav_swm_swm_FSW_18?ie=UTF8&node= … b17b-e541ff9299ad

# 166
Момичета, някой получи ли вече бонбониерата Линд по 5 паунда? Какъв е срокът й на годност? Майка ми има повод за обилно черпене през Април, но се чудя дали е удачно да й поръчам 4 кутии.

09.2019 / малко по-рано ги поръчах, докато бяха по 8, но едва ли на тези срокът ще им е по кратък/

# 167
Здравейте!
Трябват ми момичешки ботуши за сух студ - за месец, два ..... да държат краката топли ....
Поръчах тези на празна карта

https://www.amazon.es/gp/aw/d/B07DK96QTL/ref=ox_sc_act_image_1?s … PFBWXBL&psc=1

Някой с мнение за марката Lico? Пише, че са естествен велур ......
Взимала съм от този тип от Next ....супер топли, но не ми се дават 60 лв. за два месеца носене .....

# 168
Препоръчайте ми моля марка ,модел на нагревател за бебешки шишета? Трябва ми за подарък ,не е никак спешно имам време та мога да изчакам два месеца, мога и по Великден да поръчам ,ама поне да се орентирам и да понаглеждам цените.То така или иначе няма само това да се купува.

# 169
  • на Мелмак
Поръчвах миналата година за подарък на Авент. Мацката е доволна, улеснява. Около 20 евро беше.

# 170
Момичета, някой получи ли вече бонбониерата Линд по 5 паунда? Какъв е срокът й на годност? Майка ми има повод за обилно черпене през Април, но се чудя дали е удачно да й поръчам 4 кутии.

09.2019 / малко по-рано ги поръчах, докато бяха по 8, но едва ли на тези срокът ще им е по кратък/
Много благодаря!

# 171
Нещо ново поне за мен - в английския амазон за абонатите на прайм са пуснали нова услуга Amazon Prime now с ултра бърза доставка за 2 часа до определени пощенски кодове (за кода на Габко важи). За първа поръчка с този начин на доставка има код 10 от 50 паунда. За съжаление асортимента, който може да се поръча е много малък, но си мисля, че е вероятно стоките да са различни за различните пощенски кодове. Някой друг разцъквал ли е този Amazon Prime Now да сподели?

# 172
За дами с големи крачета

42 номер ботуши ел натуралиста за 45 евро+10 евро транспорт

https://www.amazon.de/El-Naturalista-N862-Stiefel-chocolate/dp/B … sta+damen+stiefel

# 173
  • Берлин
За много години! Аз успешно преизпълних миналогодишния план. Набелязала съм сума ти неща, но имам постигнат рекорд. От 11.12 не съм правила поръчка хихи. Време е

# 174
  • на Мелмак
etty775, якето е прекрасно!  Hearts
Може ли да измериш от рамо до рамо на гърба?
Благодаря!
От шев до шев е 40см.

# 175
  • Пловдив
В момента в Лидл има масажни яки за 33.00лв. 
Проверих в Лидл няма такива неща ,говоря за Пловдив .

# 176
  • гр. София
В София в Ст. град има. Другаде не съм проверявала.

# 177
  • София
Leila Ти говориш за друг вид масажни яки, не яката за шиатсу масаж, каквато търси jb66.
Такава

# 178
Да,и аз за шиацу масаж,и такива бяха пуснали за към 60-70 лв,изтървах ги. Сега дебна в немския,

# 179
Масажната яка от 33лв я има в Лидл в Пловдив на Източен, където ме бяха пратили от отдела за обсл.на клиенти, уж че имало тази шиацу.

Общи условия

Активация на акаунт