Пазаруване от Amazon - тема №81

• 86 053
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Leila Ти говориш за друг вид масажни яки, не яката за шиатсу масаж, каквато търси jb66.
Такава
Да ,тачно така търся тази дето се държи .

# 181
  • Пловдив
Да,и аз за шиацу масаж,и такива бяха пуснали за към 60-70 лв,изтървах ги. Сега дебна в немския,
И аз ще слядя .

# 182
Момичета, някоя взимала ли е дрехи с марка Oodji? Как са като качество?

# 183
  • гр. София
Миналата зима взех едно яке, което после върнах, защото ми беше голямо. Беше много добре ушито! В коментарите пишеше, че са умалени и аз взех М, но С щеше да ми седи по-добре и затова го върнах. По-малко не взех после.

# 184
Да, ето тези блузки:
https://www.amazon.de/gp/product/B071FHH4GR/ref=oh_aui_detailpag … e=UTF8&psc=1;
https://www.amazon.de/gp/product/B071ZXGMHS/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1.
И двете са много хубави - приятни материи, не са се разкривили след няколко пранета.

# 185
# 186
Аз взех две долнища на дъщерята ,материята е приятна и не се скубе не се отпуска много стегната материя.Доволна съм.Купувам М което е 38DE , но по английската номерация трябва да е 12 UK  ама не е .M е 10UK при тази марка ,имай в предвид.Чакам и рокля ама нямам идея кога ще дойде и в кой курс е.

# 187
Благодаря, момичета. Пускам няколко рокли - на доста добри цени са.

# 188

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B078MQVRLM/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Тази тениска имам никак не ми харесва. Материята не струва, а и не мога да и намеря приложение. Или ще я подаря на някой или ще спя с нея. Сега е по-евтина.

# 189
Извинявам Ви се предварително ако не е точната тема, но няма активна такава за американския амазон. Въпросът ми е ползвали ли сте читава фирма за доставка до БГ? Мерси!

# 190
Нещо ново поне за мен - в английския амазон за абонатите на прайм са пуснали нова услуга Amazon Prime now с ултра бърза доставка за 2 часа до определени пощенски кодове (за кода на Габко важи). За първа поръчка с този начин на доставка има код 10 от 50 паунда. За съжаление асортимента, който може да се поръча е много малък, но си мисля, че е вероятно стоките да са различни за различните пощенски кодове. Някой друг разцъквал ли е този Amazon Prime Now да сподели?

Да аз го ползвах за да се възползвам от 10-те лири. Услугата засега е само за Лондонски адреси. За съжаление не важи за бебешки млека че те ми баха най-необходими. Доставиха нещата за час и половина след като ги поръчах.

# 191
  • Стара Загора
Аз да похваля тази раница https://www.amazon.co.uk/gp/product/B006E0WB2K/ref=oh_aui_detail … ?ie=UTF8&th=1. Пристигна миналата седмица, с Габиели. Страхотно качество и дизайн, детето много я хареса.
magina, благодаря, че я сподели!

# 192
  • Luxemburg
Купували ли сте скъп артикул от склада в състояние acceptable? Пуснах една кутия за хляб която е с нормална цена 100€ 😳 и има много хибави ревюта. Имаше една в такова състояние за 35€ С описание за различни повреди от всички страни, ама ще видим какво ще дойде. Та се чудя още дали пък да не я откажа или така или иначе имам безплатно връщане да я изчакам до другата седмица и ако не ми допадне тогава да я върна. Доста пари си е за кутия за хляб.

# 193
  • Стара Загора
ronicat, щом имаш безплатно връщане, аз на твое място бих рискувала.

Днес получих този екип New Balance. Искаше ми се обратния вариант - долнище S, а блуза XS, но цените се различаваха драстично и поръчах така. Горнището ми е доста свободно, ще помисля дали да не го пусна в размените.

И този елек Icepeak в размер 164. Поръчвам го за втори път, много сладко и любимо елече Grinning Предния път беше в по-малък размер, който сега ще дам на дъщеричката ми, а аз ще нося този.

# 194
  • Luxemburg
Астера, според мен горниците на Ню баланс сякаш са уголемени- спортни блузки и потници. Аз също си поръчах спортен клин (tights) размер S и ми е точен и потник същият размер и ми е огромен. Така си стои. Според мен се равнява на М размер. На мен ми е доста свободен. Яд ме е, че е хубав и на много добра цена, но го взех от Спортс директ и няма как да им го върна.

Общи условия

Активация на акаунт