Пазаруване от Amazon - тема №81

• 86 009
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Ленор капсулите от немския които поръчах като аромат не ме грабват ама перат.Нямам силно замърсени ,та не знам справят ли се.В смисъл ,децата са ми големи и се пазят и на едно обличане като перем всеки препарат става.От Фери съм доволна ,аромата е супер траен.Имам фери и гел ,но ми е по неудобен и никога не пера толкова пъти колкото пише на опаковката.То в къщи всички самоинициативно пускат петалня та...наистина не хващам 1 бутилка гел за колко пранета е.
Поръчах сега капсулите на персил сините ,да видим какъв е аромата?!Чудех се на ленор аромата за сушилня ама много аромати ,бърканица ще стане. Мислех топки за сушилня , ще поръчам от алито.

# 286
Аз от Персил не съм впечатлена. Ни български, ни белгийски, ни германски ми харесват. От немския ариел съм доволна. Преди няколко години бяха пускали в Кауфланд Омо на стабилна промоция и бях доволна. Зареждах по 6-7 торби, че в нас пералнята върти всеки ден. Сега няма вече такова Омо, а в друга опаковка, а и ценово не ми допада, като знам преди за колко го купувах. Карам си с ариела от немско, а като нямам доставка вземам нещо от тукашните магазини.

# 287
Аз поръчах от капсулите Персил със subscribe and safe, обаче нещо не мога да му хване сметката - в инвойса ми излиза цена 12п. /толкова и потвърдих/, в subscribe and safe - 14,25п., а в списъка с поръчки - 15п.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07CCNVLXY/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1

# 288
  • София
Аз от Персил не съм впечатлена. Ни български, ни белгийски, ни германски ми харесват. От немския ариел съм доволна. Преди няколко години бяха пускали в Кауфланд Омо на стабилна промоция и бях доволна. Зареждах по 6-7 торби, че в нас пералнята върти всеки ден. Сега няма вече такова Омо, а в друга опаковка, а и ценово не ми допада, като знам преди за колко го купувах. Карам си с ариела от немско, а като нямам доставка вземам нещо от тукашните магазини.
Английският персил = омо.
Миналата седмица омо-то в кауфланд беше нещо като 11 лв за 40 пранета.

# 289
  • Стара Загора
GG_BG, използвали сте ваучера за 15% отстъпка

# 290
  • БУРГАС
Аз поръчах от капсулите Персил - https://www.amazon.co.uk/Persil-Powercaps-Colour-Washing-Capsule … KAR6NWPN0RFRW4BH6
Също излизат на много добра цена.

Успяхте ли да отразите 15% ,  моите капсули излязоха 14,25 само 5% от абонамента

# 291
Аз писах - 12п. излизат при мен, въпреки че 15% от 15п. е 12,75п. ... newsm78

Кликни на ваучера за 15% намаление, така че да ти го отбележи с тикче.

П.П.Сега сложих общо 5 артикула в Subscribe and save и цената на капсулите стана 10,50п.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 22:51 от GG_BG

# 292
  • София
Аз имам въпрос към тези които имат бизнес акаунт.Искам да си поръчам работни обувки,понеже се занимаваме с такава дейност и ми излизат две цени с VAT и без,но като тръгна да плащам тотала ми дава по високата сума.Не трябва ли да платя тази без Vat и като ми издадат фактура аз тук си внасям ДДС то.Поне от Румъния като пазарувам фактурата ми идва без VAT.Моля да споделите как стоят тук нещата или аз нещо бъркам.

До къде ти е доставката? Няма да начисли ДДС, ако доставката е до БГ. Ако е до адрес на превозвач, в същата държава, нямат гаранция че мястото на сделката е извън страната и си начисляват ДДС.

# 293
  • На черешатааа
Кой от персилите е за бяло пране...?

# 294
  • БУРГАС

Кликвам отбелязва 15%, но на финала само 5 %

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 23:43 от anita_anita

# 295
Аз сега като ходих до Кауфланд на затваряне видях дезодоранта дето пуснах по-рано, за да ги докарам до 5 събскрайб артикула, та цената беше 5.65 лв.

# 296
  • БУРГАС
Аз сега като ходих до Кауфланд на затваряне видях дезодоранта дето пуснах по-рано, за да ги докарам до 5 събскрайб артикула, та цената беше 5.65 лв.
[/quot

Как ги слагате наведнъж или 5 отделни поръчки.

# 297
5 отделни поръчки на 5 различни артикула. Иначе има опция да се нагласят бройки от един и същи артикул.

# 298

П.П.Сега сложих общо 5 артикула в Subscribe and save и цената на капсулите стана 10,50п.
При мен с 5 артикула цената на персил стана 13.13п. Да не би да е от значение и стойността на тези артикули?!

# 299
  • Стара Загора
Няма значение. Аз добавих артикули по £0.95. Но течният Персил до толкова се намаля - £13.13 (18.75 - 30 %), £10.50 стават капсулите, като се намалят два пъти с 15%.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 07:17 от Астера

Общи условия

Активация на акаунт