Пазаруване от Amazon - тема №81

• 85 469
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Пресите съм ги купувала от Немския и от Италиански амазон и моите са с ЕU накрайник.Иначе оъ UK  преси не съм купувала ,ама всички други уреди са с UK накрайник.

Явно съм много смотана, но така и не мога да намеря къде е този ваучер за инсталиране на приложението. Не намирам и линк, ако на някой му се занимава може ли повече подробности. Благодаря!
По спомен като се впишеш в мобилното приложение и отвориш на продукта който ще купуваш стига продавача да е амазон ,ако имаш право на 5 £ или 5€ от горе над продукта има банер ,че имаш право да ползваш отстъпката.Натискаш на банера.После се отписваш от приложението и се вписваш пак.Като се впишеш ти излиза началната страница .Избутваш страницата най -най отдолу и ще видиш ваучера.Мисля се натискаше и като почнеш да плащаш после ти приспада системата автоматично ваучера.

# 512

Колко беше?

Знам, че има тема за роботите, но и тук доста имате. Свалих приложението за Румба и там ми пише за всички пъти, когато съм я пускала или през него или ръчно, че почистването е канселирано. ММ като я пускал сама се спирала и се връщала на станцията за зареждане без да е паднала батерияtа и без да е пълен контейнера. При него чистела между 14-16 мин. Имали ли сте такъв проблем? Румбата е модел 691 и я взех чисто нова след като складовата се затри...

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 08:15 от drago_2008

# 513
Колкото е и сега 197€.

Аз нямам Румба и не мога да помогна.

# 514
  • София
Хлебопекарната Panasonic на добра цена https://www.amazon.co.uk/dp/B004RTJWMW?tag=22

# 515

Колко беше?

Знам, че има тема за роботите, но и тук доста имате. Свалих приложението за Румба и там ми пише за всички пъти, когато съм я пускала или през него или ръчно, че почистването е канселирано. ММ като я пускал сама се спирала и се връщала на станцията за зареждане без да е паднала батерияtа и без да е пълен контейнера. При него чистела между 14-16 мин. Имали ли сте такъв проблем? Румбата е модел 691 и я взех чисто нова след като складовата се затри...
Имам показания по-горе модел 671. Приложението, което се ползва е едно и също за всички модели iRobot, но четох някъде коментари че се бъгвало самото приложение, така че за да разберете дали е в робота проблема или в приложението пробвайте да я пуснете няколко пъте ръчно с копчето. Моята почиства около 70кв.м. за приблизително един час. Времето варира с +/- 15 мин, но толкова и отнема да почисти навсякъде и да се върне на зарядното независимо дали и пусната през приложението или с бутона. Случвало ми се е обаче да не може да улови сигнала на зарядното и да не може да се върне, а остава в стаята, която е най-отдалечена от зарядното. Също така ми се случи да се самозатвори в спалнята и да остане там докато и падне батерията. Подгъвала ми е и едно килимче, направила си сама бариера през която не може да мине. Първите пъти когато я пусках я наблюдавах преди да се осмеля да я оставя сама да чисти, но времето за което обикаля навсякъде е почти винаги еднакво.

# 516
  • Бургас
Здравейте, и моля за помощ. Сега забелязвам, че два месеца дърпат по 7.99Е за прайм който спрях още преди да изтече. Не съм пазарувала след това защото щеше да ми направи впечатление. Моля да ми кажете къде да пиша за проблема. Надявам се да ми възстановят сумата. За немския амазон.

# 517
Има ли къде да проверя в профила си дали съм платила месечен прайм? Изобщо нямам спомен за подобно нещо, а току що мм ми показа плащане през неговата карта за 7,99 паунда. Имам три карти в профила си и само в неговата има пари, а обичайно не ползвам нея.

ПП. СЕга се разрових и видях, че следващото плащане предстои на 8 февруари. Откъде се взе това пък сега? Не видях как да го спра. Отивам да трия картите. Пффф

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 14:29 от Im So Excited

# 518
  • софия
Prime
Скрит текст:

# 519
  • Сф
Ако реално не сте ползвали прайм, пишете им в чата и ще ви върнат парите. Имах такава случка, бях спряла пробния прайм, но ме бяха чарджвали 2 месеца докато се усетя

# 520
Якето на Geox 46 размер го намаляват всеки ден с по малко и стигна доста прилична цена. Според тези които го имат 46 на кой номер отговаря?

# 521
Звънче, Мираж, благодаря! Канселирах го сега и ми "каза", че ще ми рефъндне 7,99 паунда. Ще изчакам няколко дни и ако няма нищо, тогава ще им пиша.
Но интересно защо така се получи с картата на мм, като в профила пише, че ме чарджат през моята си обичайна карта.

# 522
  • Бургас
Благодаря ви момичета. Май се оправих. Писах им, че не съм ползвала прайма през тези два месеца дано ми възстановят сумата. Нямаше хич да забележа защото е втори мой акаунт, който ползвам рядко предимно да активирам едномесечен прайм. Добре че се загледах в извлечението на една от картите ми, сумата е малка и хич не прави впечатление. Проверявайте си като спирате прайма, защото уж го спрях пък той не бил спрян Cry

# 523
  • София
В дневните сделки има Shiatsu масажор за врат за £34.97 Може да се приложи и 5% voucher
Не съм гледала каква е обичайната му цена.

# 524
  • София, Манастирски ливади
Якето на Geox 46 размер го намаляват всеки ден с по малко и стигна доста прилична цена. Според тези които го имат 46 на кой номер отговаря?
Сгрешиха моето и ми изпратиха 48, което е 14 UK, значи 46 би трябвало да е 12

Общи условия

Активация на акаунт