Пазаруване от Amazon - тема №81

• 85 478
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Някой дали е получил тези Булбоксер?!
Как са като размер? Търся подобни за крак 40н.
https://www.amazon.de/dp/B01CEEJEN8/ref=cm_sw_r_fm_apa_i_hF0vCbM08B68C

# 661
  • Сф
1-2 страници назад имаше мнения за тях.

# 662
  • София
Похвалиха ги малко по-назад, аз ги бях взимала от съфорумка преди повече от година, за мен си отговарят, защото взех 40, а нося 41 и не ми бяха комфортни, също отпред доста се стесняват и на мен чисто визуално не ми допадат (на снимки не си личи). Дадох го на приятелка, която много ги харесва, тъй че си е въпрос на вкус.

# 663
  • Бг
Тези май някой ги беше поръчал, дали стават за широко стъпало ?
Благодаря.

# 664
  • Варна
Тези май някой ги беше поръчал, дали стават за широко стъпало ?
Благодаря.

Според мен - не. Моето ходило е тясно и са ми добре на ширина, пръстът ми опира отпред обаче, та са и явно леко умалени на дължина. Иначе са много подметката е много мека и удобна. Чудя се дали да ги пусна за размяна или да се опитам при обущар да ги направя peep-toe Simple Smile

# 665
  • Варна
Здравейте!
Имам въпрос свързан с Амазон Прайм. Ноември месец се абонирах за услугата им. В началото на декември са си дръпнали сумата от 79евро. Сега виждам в сметката си, че в края на декември и края на януари си дърпат по 8евро. Нали вече съм платила веднъж за година, или таксата е за календарна година? И ако е за календарна година, в което няма логика, какъв е начинът да се откажа от услугата им? Благодаря!

# 666
Момичета, търся влагоабсорбатор, но добър. До колкото съм проучвала тези на ток са най-ефективни. Някоя да е поръчвала и да е доволна?

# 667
Момичета, търся влагоабсорбатор, но добър. До колкото съм проучвала тези на ток са най-ефективни. Някоя да е поръчвала и да е доволна?
Аз поръчвах, преди година ето този:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01A6SV518/ref=yo_ii_img?ie=UTF8&psc=1
Ползвах го за ново строителство..всяка сутрин с пълен контейнер беше. Мисля че е добър, но ценово не е по-различен отколкото ги продават тук. Освен това е тежък и ще натовари сумата с цената на доставката.

# 668
  • Пловдив
Поръчах влагоабсорбатор EcoAir. После ще сложа линк към модела и ще напиша отзиви от майка ми, защото те го ползват.

# 669
Здравейте!
Имам въпрос свързан с Амазон Прайм. Ноември месец се абонирах за услугата им. В началото на декември са си дръпнали сумата от 79евро. Сега виждам в сметката си, че в края на декември и края на януари си дърпат по 8евро. Нали вече съм платила веднъж за година, или таксата е за календарна година? И ако е за календарна година, в което няма логика, какъв е начинът да се откажа от услугата им? Благодаря!

Не би трябвало да е за календарна година, има някаква грешка. Свържете се в чата с тях

# 670
  • Сф
Да не от другия амазон да дърпат по 8 лири? Т.е. да сте абонирали за 12 месеца за немския, и още веднъж ежемесечно за английския?

# 671
  • Варна
Да не от другия амазон да дърпат по 8 лири? Т.е. да сте абонирали за 12 месеца за немския, и още веднъж ежемесечно за английския?
Не пазарувам от английския. Живея в Германия и за две години само 1 поръчка имам от френския и една от испанския. Може ли да е абонамент за някои от двата и как да разбера?

# 672
  • Сф
Пишете на съпорта, те ще проверят.

# 673
  • In the land of Never Never
От скоро поръчвам в Амазон - Германия, и въпреки че следя темата, още не съм наясно с някои неща. Живея в България, бихте ли ми казали Амазон прайм какви допълнителни услуги предоставя. Разбрах, че повечето екстри на прайма са валидни само за Австрия и Германия, но смятах че за другите страни означава поне безплатен транспорт.
Пуснах си пробния месец, но като тръгнах да оформям нова поръчка, две дребни уредчета 15х15х6 см, ми излезе над 10 евро за транспорт.
До сега съм поръчала две неща - уред за чистене на въздуха и две дамски чанти. Платих за транспорта по 15 евро за всяко нещо отделно, без да имам прайм.
Какво повече дава прайма, ако поръчваш в БГ? Благодаря предварително!

# 674
  • София
Нищо за България.

Общи условия

Активация на акаунт