Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 605
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 4 950
Добро утро!
Рева и аз. Дори на една реклама на кока кола. А разказа на Али за койотите е причина за мен да не гледам такива канали.
Значи, оплаквам се от разказа на Ая, за това кои са любимите й баници. То тя отбелязала всички, за които си говорихме тези дни. Демек повтори ги в едно изречение и пак почна да ме гложди една мисъл.....Ще устоя, обаче! Единствената мисъл, която ме крепи е, че довечера сме на ресторант и ще се наплюскам, и напия.
Вчера изгледахме и Съпругата. Много ни хареса.

# 4 951
  • Бургас
ще се наплюскам, и напия.

Това не го вярвам.

# 4 952
О, ти па. Аз на такива поводи се раздавам.... Е, няма да ям хляб, домати и торта по презумция, но .....

# 4 953
Оф, ей такава ни е груповата реакция с котката срещу понеделника Mr. Green

Скрит текст:

# 4 954
Добро утро и от мен!

На филми рева понякога, но не често.

Тази седмица ще е отново ужас, да минава проклетия одит за ИСОто и да се свършва.

# 4 955
  • До морето
Оооо, Лина, тази реклама е брутална. И я направиха точно за Лондон 2012, бях бременна и родих точно по време на тая Олимпиада.
 Не знам дали съм разказвала тук, но толкова рев изревах в болницата. Ужасявах се от мисълта, че от тук нататък ще нося отговорност за това бебе и че няма да се справя. И по цяла нощ ревях и гледах обзорните предавания от Олимпиадата. Страх ме беше да заспя и ревях ли, ревях. А като пуснеха и рекламата и почвах и да се треса чак. Примирах от ужас, че просто няма да се справя. Чак ходих да питам доктора дали може да си доплатя и да остана още няколко дни в болницата 😀 Човекът се задави от смях. За 30 години практика, сефте му задаваха такъв въпрос. Та отказаха ми де и аз продължих да си рева. В деня на изписването бях с 4 килограма надолу от килограмите ми като забременях. От рев 😂😂😂

# 4 956
Маре, объркА ме с някой, баници не съм изброява  Naughty
На филми рева като магаре, особено "Хачико" и "8 герои" докато гледах прихълцвах през цялото време, добре, че бях сама Crossing Arms

# 4 957
  • Бургас
Аз родих след Олимпиадата Simple Smile . И ревах, когато ме изписваха, защото докато чаках да дойде нашият ред гледах Гала и едни малки сладури -първолаци, за които беше първи учебен ден. И аз като се сетих, че след 7 години и Цвети ще е първи клас и рев, рев.

# 4 958
  • постоянно
А това гледали ли сте ?

https://youtu.be/HB3xM93rXbY

# 4 959
Ревли, ето ви една "истинска реклама".
Ша специално за теб SunglassesJoy

https://www.youtube.com/watch?v=CN8EPbIu8UI

# 4 960
Добро утро и от мен. Heart
Гледам Гала аз, там не реват, а ядат рано- рано туршия и ракия пиха Grinning
Затова била здрава Гала, абе, не на мен тия, от ваксините е,  знам аз.Joy
Ооо, Руми, благодаря,  злато JoyHeartHeart Eyes

# 4 961
  • Бургас
Ето ви една забавна. Много, много се смях на нея https://www.youtube.com/watch?v=4sNlcwAh83Y&version=3&hl … en%5FUS&rel=0

# 4 962
  • sofia
Наблюдавах ви какви ги вършите съботно-неделно, ама нямах време да пиша.

Много съм доволна от таз грипна ваканция - не ставам рано и не юркам никого.

Аз съм си ревла от малка (както се казва), на филми редовно цивря, даже се е случвало на документални исторически предавания да ревна (това е от няколко години). На реклама до сега не съм ревала, ама никога не е късно Joy

# 4 963
Значи, никой е може да ме убеди,  че Жени Калканджиева не си е опъвала  лицето, просто очевадно е.
Много е хубава, аз я харесвам,  въпреки, че ми идва малко мазохистична защото там това онова, но като визия е много хубава.Heartbeat

# 4 964
    Има ли днес лунуване или греша? Сега виждам, че съм се объркала, ядох сутринта, но малко. Ще гледам до 23 часа да не ям, а вероятно и след това.

Общи условия

Активация на акаунт