Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 550
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 100
Grinning

Погледнах султан кебап-а, хареса ми, тази седмица ще го пробваме.
Алечко, благодаря!
Ети, аз го правих с пилешко, ама смятам, че с каймица ще е по-вкусно.  Но аз ине съм фен на пилешкото де 😉

Ша, верно ли се опита да ни кажеш какво да ядем? Любителите на китайското да не би да са се покитайчили?

# 5 101
Али, ти верно ли мислиш, че сериозно бих  направила това? Joy  Четете правилно, само бих помолила. Heart

# 5 102
Добро утро!
И аз на работа.
Снощи готвих свинско с кисело зеле в глиненото гърне. Мисля, че се получи.

# 5 103
Добро утро,

Много е светло в 8 часа вече Simple Smile
Най-накрая се разсъних, легнах си снощи по-рано, станах по-късно тази сутрин и се чувствах като пребита, но след кафето вече съм човек.

Липсва ми Гърция за море на мен. Много ни е далече от тук, но пък Испания и Италия са близо Simple Smile

# 5 104
Добро утро!
Освен че трябва да наготвя, трябва и да заредя хладилника.
Трябват ми и на мен идеи.
Да ми заредите палците днес!

# 5 105
  • София
Алечко, аз в султан-кебапа слагам и ситно нарязано кисело зеле в месото. И задължително подправено с кимион ...

# 5 106
И аз имам зеле, но нещо не ми се прави. Риба по-скоро ми се яде, нещо леко, затопли се времето и ми писна от зимни манджи.

# 5 107
  • Бургас
Добро утро!

Този "султан кебап" ми дойде съвсем навреме. За обяд ще сложа леща, но за вечеря нямах грам идея. Ще пробвам с пилешко, че от дни ядем сарми, кюфтета, аман от кайма. Ако сложа в плънката и малко мариновани краставички?
И едни круши имам за изчистване, та и сладкиш ще правя. Днес съм ударник.

Един тъп въпрос: чартърните полети могат ли да се търсят както полетите на всяка от авиокомпаниите или се предлагат на друг принцип, да речем само туристическите агенции да имат достъп до тях? Тоест аз самостоятелно да не мога да си купя билет.

# 5 108
Добро утро. Тъкмо сутринта отивайки пск на лекар, детето каза, че иска на море. И аз искам, че от лекари и болници ми писна. Аз съм по-добре, даже вече съм в офиса, ама на детето не му се размина АБ. Досега не се е случвало две седмици да боледува.

# 5 109
  • София
Турция грам не ме влече. Не съм ходила и не възнамерявам да го правя. Гръцкото море също в сравнение с нашето не ми харесва, заради солеността на водата. Не ми харесва тая солена вода и това е. А аз на море ходя заради морето, басейн мога и в София да посещавам. Та те така.

# 5 110
  • София
Ох, пак сте заговорили за Турция ...
Ша, много елементаризираш - Турция и въобще изтока не е само ОИ, мазане с плажно масло и плюскане ...Stuck Out Tongue Winking Eye

Искам да си организирам една бавна, протяжна и дълга екскурзия, като по пътя освен задължителния Истанбул,
- да преспивам в по-малки населени места,
- да видя истинските танцуващи дервиши в Коня,
- да постоя в Кападокия и да видя невероятния скален град от балон,
- да видя подземния град в Деринкую (20 подземни етажа, прекрасно вентилирани и канализирани от 8ми век преди Хр)...
С кола ММ е навит, ама домашните любимци ...

# 5 111
Ми, Ша, четем каквото е написано в общи линии... Както и да е, какво вика днес Гала?

Селесте, ми що да не сложиш краставички...

Люси, нямам кисело зеле а и не съм любител 😊

МсЧ пак ще каже, че му саботирам диетата 😂

# 5 112
А каква е причината да се заяждате така? Казвам си мнението като всяка друга, не всички харесват Изтока  и го казаха, реплики обаче само към моите мнения. Обидила ли съм някой, не разбирам, ако има туркини тук, съжалявам, няма как да го знам. И за рускините много негативни неща си казват, но аз не реагирам лично.
Луси, аз казах, като усещане не е моето Турция, зарежи  там инклузив, храна или море. Просто не е място, където бих искала да прекарам повече от седмица,  примерно.

# 5 113
  • Germany
Добро утро!
Закарах детето на училище и си допивам кафето с вас Simple Smile
Турция не е и моята дестинация, въпреки че само на ОИ сме били там и реално не видяхме много. На круиз ми се ходи много, но за момента няма как да стане. По време на немските ваканции цените са убийствени. От Европа най любима ми е Италия. Храната, климата, хората, природата и въобще всичко!
Времето при нас е отвратително. Мрачно, влажно и сиво. Мразя януари тук. Личи си май, че съм крива тези дни.. Може да е Сатурнова дупка, че след седмица съм рожденичка. Още не съм измислила дали и как ще празнувам. Подаръка ми е купен обаче - билети за концерт на Морчиба, края на февруари. Дано само сме здрави!
Хубав ден на всички!

# 5 114
Баууу!
Какво си хортувате пак,а?Стига спорове, всеки ходи където му харесва,но най-вече,до където може да се простре финансово.Турция, Испания, Франция,Гърция, Египет,нямат особено значение,ако не сте с приятна компания или с любимите хора 🤩!

Общи условия

Активация на акаунт