Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 529
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 205
Али, има го.

Маре, след малко. В крайна сметка пица с блат от кайма.Изглежда и ухае страОтно

Мер, амчи ще я похарчиш много ясно 😃

# 5 206
  • София
14-тата ще я заделя за Фонс, обещавам! Grinning

# 5 207
  • Бургас

selleste, ама тя меридит ще я получи!
Пък какво пречи и Фонс да я изхарчи, щом си казала?

Ахаха, от виното е Simple Smile
Пожелавам на всички 13 заплата тогава.

# 5 208

selleste, ама тя меридит ще я получи!
Пък какво пречи и Фонс да я изхарчи, щом си казала?

Ахаха, от виното е Simple Smile
Пожелавам на всички 13 заплата тогава.
Дай Боже, че с тия намаления;)

# 5 209
Тути, аз пък бих си оставила и змийските Simple Smile
Не обичам животински принтове за дрехи, но за обувки нямам нищо против: змийски, леопардови, зебра, с косъм и т.н.
Любимите ми спортни чорапи са дълги до коляно и с леопардов принт Simple Smile

Дояде ми се кебап, не султан с кори, а традиционен. В петък ще имам възможност да си угодя с турска кухня и огладнявам само при мисълта. Simple Smile

# 5 210
Али, не, от физически магазин на марката. Намигна ми лекичко, пък на такова намаление трудно се отказва 😂

# 5 211
  • Телиш/Плевен
Тути, много ми харесаха всички обувки, със здраве да си ги носиш. Heart Eyes

Мер, браво за заплатата, само за хубави неща и поводи да я харчиш. Hug

Мари, чувала съм "мелодика" само като име на сватбена агенция. Grinning Сега обаче се ограмотих от разни клипчета и съм много впечатлена от този инструмент. Heart Eyes Дотолкова, че умувам да си купя. Blush Като дете свирех на синтезатор и малко ми липсва това. Не ми се дават много пари за синтезатор, защото не съм напълно сигурна, че няма бързо да ми мине меракът, а вкъщи имаме една детска йоника за Елица и...абе не е същото. Grinning А тия мелодики, освен много интересни, са и на поносими цени, та ще помисля още малко. Grinning

Али, има вече две рецепти, в раздел Основни ястия са (не мога да дам линкове сега). Hug

# 5 212
  • София
Аз само да кажа, че ако някой изпитва затруднения в харченето на заплата - съм насреща! За вас винаги Hug

# 5 213
  • До морето
Значи след като никой от записалите се за Истанбул не е ходил там преди, редно е да има и един дето е ходил да ви покаже туй-онуй. Не се сещам за по-подходяща кандидатура от моята. Мога да ви заведа на невероятни места- да хапнете балъкекмек, после дондурма, после печени кестени, риба в сол, баклави,  чудеса..... Истанбул е истинска кулинарна приказка. Отделно имам над 40 страници word-овски файл с информация за забележителности. Та кандидатирам се за гид 😊

# 5 214
Лаленце, радвам се, че си се ограмотила. И аз го направих, вече си признах. Съвсем сериозно го питахме дали не иска йоника, синтезатор(личния на ММ се развали, та вече и ние нямаме), а детето ни отговори, че иска точно това. Що? За да си го мъкне където поиска. Насърчаваме желанието му, остава да ни докаже, че не е поредната купена джаджка.

# 5 215
Руми, дай да я видим де;)

Ще ги оставя тигровите, ей така за акцент, с тъмен тоалет все ще ги обуя.
Благодаря ви, момичета, за пожеланията. Само на вас казвам;), че си ги оставих в офиса, не че у дома ми забелязват, ама мен от себе си ме е срам:)
А, и в събота си купих поредните боти( намигнаха ми) и коридорът е пълен с мои обувки.
Утре е денят, за който писах преди известно време. Не искам да пиша сега подробности, че да не развалям работата, но ще ви помоля да ме мислите с добро.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 21:38 от tuty

# 5 216
Тути, от сега те замислям 🤗

За Истанбул и мен ме бройте, само да мога да се откъсна като решите дати. Мечта ми е отдавна, а покрай заканата на Бохо се и окапах 😂

# 5 217
В Истанбул и аз искам. Ама съм с ремарке, детето няма начин да не се присламчи към мен. Миналата година колежка ходи и ми изпрати линк към екскурзията, мъжът ми, който абсолютно отказва да стъпи там, ми каза да се запиша, обаче, това дете моето, като ревна:) и аз се отказах.

# 5 218
  • София
Тути мисля те!Да се наредят нещата,както искаш! Hug
Алечка,Лаленце благодаря!Нещо трудоемко ми се струва,но ще открия точната рецепта.Може и да не е моето ястие,кайма в тесто недолюбвам.
Тути и аз понякога се срамувам от себе си и затова скоро нищо не съм си купувала.
Но ми се иска тези дни да преслушам магазини за боти и ботуши.Ако някой чифт и на мен ми намигне...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 219
  • София
Бохо, след тази презентация, съм навита да ти поема разходите, само и само да дойдеш да ни гидстваш! Ще можеш ли да се измъкнеш?

Общи условия

Активация на акаунт