Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 517
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 250
  • София
Добро утро! Взех си отпуск днес да отидем с младежа за лична карта.
мидко и съни, дано се похвалите с добри резултати!
фонсе, надявам се всичко да мине успешно!

# 5 251
  • Ямбол
Добро утро.
Хубаво разсънване с малкото Жаки.

Жаки, ако ти се чете класика и не си чела Алекандър Дюма - препоръчвам - поредицата Маргьорит дьо Валоа - започва с Кралица Марго.

Ще трябва да се ходи на работа, а там има много работа - оценки, бележници, картони, проекти, отсъствия, преструктуриране, не знам кое по-напред.

# 5 252
  • Бургас
Добро утро!

Стискам палци за Съни, Фонс, Тути, Митко, Мид и Алина! Всички до един да споделят хубави новини днес!

В Истанбул съм била, но никога не отказвам пътуване аз. Ако остане място в буса, заемам го Simple Smile

Жаки, малката е неичерпаем извор на смешки. То една и две ли са да ѝ ги записвате.
И от мен +1 за "Железният светилник".

# 5 253
Това за изсъхналия език е от Пипи пак! Това и е наръчника за глупости, наизуст я знае, накои части съвсем буквално наизуст! 😂🤪
Сега лови миди за вечря, онзи ден пак, бяха ужасни, дребни и пълни с пясък! Но настоя да ги варя и да правим гала вечеря😂😂
Язък за бирата дето им сипах. Баща и се правеше, че яде и тайно плюеше😂😂
Не знам защо се правеше на очарован, сега пак му лови😂😂😂

Лили, благоадря за препоръката ще сваля и Дюма. Сега имам Светилника на четеца и го започвам.

# 5 254
Добро утро!
Стискам палци за Мидко, за Боян, за вуйчото на Съни, за Алинка, каката на Мид и Тути.
Ако ще се организира голяма група за Истанбул да ме броите и мен.

# 5 255
  • на Мелмак
Добро утро!

Стискам палци за всички!
Чакаме добри новини!

Ленд, какво стана с изпитите?
Днес ли беше последния?

В Банско от вчера вали дъжд! За ски не става, за разходки също. Племенницата вчера беше и се върна без глас! Днес май на басейн ще се ходи.

Жаки Heart Eyes

# 5 256
Ети, и тук не е спряло да вали. Опция басейн- нямаме.

# 5 257
Добро утро!

Ако наистина някой се навие за организирана екскурзия до Истанбул, включвам се задължително.

# 5 258
Етти, довечера е последният Simple Smile. Резултати-другата сряда.

Ето как е при нас:

# 5 259
  • постоянно
Стискам палци на Тути, Митко , на Фонс за Боян , дай Боже здраве !!! 💗
Без здравето сме за никъде .

С Жакито имаме любима книга значи - и аз четох Пипи преди 2-3 години последно , щото Сам я спечели от училище .
Дано дойде друг чаровник да и прави компания . 🤪😜🤣

# 5 260
Ма може ли Жаклината да е такава скица?! Уникална!

Ленд, къде живееш, казвала си, ама забравих. Изглежда много хубав квартал. Дори и със сняг е чисто и подредено.

Баща ми навремето, беше донесъл линийки с различни анимации и на гърба беше таблицата за умножение. Така я научих аз, много лесно. После дойде логиката.

Стискам палци на всички!

Отивам да го видя тоз султан кебап. Явно ще се прави.

П.С. Кефя се, как възродихме една много интересна тема - "На майка ти гаджетата".

# 5 261
Ванини, в Люксембург.

# 5 262
Ванини, в Люксембург.
"Ходих" да го видя. Разкошно място изглежда. Чак се замечтах да живея там.

# 5 263
Добро утро!
Стиснати палци и положителни мисли за всички,които имат нужда!
Тук няма сняг. ☺ Кефя се,защото ми писна вече и искам пролет.
Жаки много сладко детенце. 😍
 Моята малка скица е голяма хиена. Баща й все й казва,че била копие на Мама,а аз обратното. И тя така се изхитри,че сега като я пита той на кой е копие,тя отговаря “Копие Мами”,а аз ако я питам казва “Копие Тати”. 😂😂😂 
За Турция добре сте го замислили.
Аз днес няма да готвя,от снощния джолан сме хапнали сигурно 1/20 ,днес другото. 😃

# 5 264
Пристигнаха ми едните сандали. Много бързи са станали от Спиди. Доволна съм,че ми станаха, а и на пръв поглед са удобни.Алечка, обещаната снимка Simple Smile
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 06:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт