Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 505
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 265
  • София
Добро утро!
Стиснати палци за всички болни,бързо да оздравяват!
Стиснати палци и аз очакващите резултати!Дано да са добри!
Светълчето да не се разболява!
Ленд хубаво изглежда при вас.
С малкото Жаки мисля че никой няма време да скучае.
Ванини и аз имам спомен от такава линийка с таблицата за умножение на гърба.
Хрис честити сандали!Със здраве да си ги носиш!
Хубав ден от мен!

# 5 266
Мммм, Хрис, браво, със здраве да си ги носиш. Харесват ми 😊

Днеска верно малкък петък . От сутринта все простотии. Ай кажете ми как може да забравиш/да не разбереш, че си на работа?!? 2 пикли една паница боб по равно не могат да разделят. По тоя повод се евакуирах да кибича аз, пък в моя офис авария след авария, драма след драма ...

# 5 267
  • някъде ... тук ...
А здрасти!
Стискам палци на нуждаещите се!
Жаки е голяма скица Laughing
Хриси, със здраве да си ги носиш сандалите Simple Smile

За Турция много-много нямам желание. Хем ми се ходи, хем - не. По-скоро искам някой местен да ни води и имам такъв човек. Въпрос на време е да се организираме.
Обаче предполагам, че с вас ще е супер забавно и интересно, та ако мога с датите, ще се включа Crazy

Двама от мъжете са на ски днес и утре заради грипната ваканция, третият се опитва да си вдигне оценката по БЕЛ, че да завършел срока с пълно 6 (нещо се е "повредил", и досега беше над 5.50, ама сега какво му стана...), а аз  - на работа.

# 5 268
  • Germany
Стиснати палци и положителна енергия и от мен за всички болни или чакащи резултати!
Ленд, успех довечера!
И ние имаме малко сняг днес и гаден студен вятър. Отлага се явно пролетта...

# 5 269
А моята щерка ще завърши с една петица по история. Вчера се е видяла с класната й и тя я е изненадала. Много е недоволна, защото оценките й са 5,6,5,6.

# 5 270
  • постоянно
А моята щерка ще завърши с една петица по история. Вчера се е видяла с класната й и тя я е изненадала. Много е недоволна, защото оценките й са 5,6,5,6.
Мчи то чисто математически е повече  6 - 5,5 . Не и ли е дала избор да я изпита за 6?

Ландче , харесва ми при вас , изглежда много " уредено " Hug

Кой знае какво ни чака нас с сегашните политически промени тук . Верно ви казвам , взема да ми писва на шушулката, Англия не е страната , която познавам от преди , а и много студено взе да става  с всяка изминала година ...... При Шугърита искам на топло аз Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye

При Даун в момента е адска жега ( поне така казват новините ) - някаква страхотна гореща вълна преминава - в басейна и сигурно ври водата Joy

# 5 271
  • До морето
Еееее, Мари, егати госпожата. Точно 5,50. А 5,50 е Отличен 5,50!

Истанбул може да бъде прекрасен, но може и да е жива цигания, както е казал на Likeadream мъжа й. Зависи много каква му е настройката, при какви обстоятелства е бил посетен, с каква компания, с какви очаквания.....
Аз например за Тайланд бях много предубедена - очаквах да е мизерно, фрашкано с народ и прекалено комерсиализирано. И то беше - в Патонг! Това им е най- известният курорт на Пукет и цялата пияна сган е там. Вечер е нещо неуписуемо. Като Слънчев бряг, ама х10. Народ, заведения, навалица, отвсякъде те дърпат да те канят на fucking show. Някакви фрикове те дърпат за ръцете или се опитват да ти се търкат, за да ти онагледят какво точно ще видиш на това шоу. Канализация няма, мирише на урина и помия едновременно. Току притича някой пръх напреко на улицата. Абе отвратителна история. И съм сигурна, че ако хотелът ни беше там и трябваше всяка вечер да бъда на това място щях да имам ужасни впечатления от Тайланд. А Тайланд не е само Патонг. Тайланд е приказка. Истинско райско кътче, с безброй красиви малки островчета, които  като дойде прилива и изчезват. Единият ден момчето, което бяхме наели за гид ни заведе с моторната лодка на едно островче с площ 3 декара и каза имате 2 часа за плаж. Аз веднага почнах да се пазаря, за поне 3 часа и той каза " С удоволствие, но след 2 часа идва прилива и този остров изчезва." 😃
А хората са толкова усмихнати и добронамерени. Никъде не съм останала с впечатлението, че просто искат да ми вземат парите. Хората се чудят как да ти угодят и постоянно повтарят "Пак елате, пак елате!". Доста голяма разлика с нашите хотелиери и ресторантьори по Черноморието, които са на принципа "Ден година храни" и гледат да съдерат една-две кожи на момента, пък че няма да се върнеш повече не го интересува, чака следващите балъци. Навсякъде където бяхме персоналът беше изключително любезен и се отнасят с огромно уважение към теб, чак ти става неудобно. Едната вечер имахме традиционна тайландска вечеря и аз попитах сервитьора какво има в едното ястие, ей така от любопитство, щото нищо познато не различавах 😂. Момчето каза "Изчакайте" и изчезна. След 10 минути някой ме потупа по рамото и зад гърба ми виждам строени главният готвач и явно двама от помощник -готвачи. Подадоха ми листче с написани съставките на ястието и тръгнаха да ми обятняват как точно е приготвено. Сега, не знам дали не бяха тримата защото заедно се опитваха да сглобяват изречения на английски:), но беше изключителен жест от тяхна страна. Нещо не мога да пусна снимки във форума,  няма как да ви покажа какво съм снимала. Ако някой иска на лс може да дам координати във фб. Ще ми е приятно да се сприятеля с вас.

Та така де, дали е Тайланд, Истанбул или Каспичан - навсякъде може да е прекрасно и ужасно, зависи ти как се чувстваш и с какви очи гледаш.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 11:08 от Boho chic

# 5 272
  • някъде ... тук ...
Бохо, не е моя мъж, май на Белинда беше, ама иначе си много права. Много ми хареса написаното!

Мари, и дреб ще има едно такова закръгляне надолу - онзи ден се оплаква, ама не запомних по какво беше. Казах му, че има време втория срок да си я оправи.

# 5 273
  • ту тук, ту там
Ако петиците бяха селд шестиците, разбирам закръгляне надолу, ама сега защо? Освен наказателна петица да е, "поощрително не" както казваха в едно предаване!

Бохо, много интересен разказ! 😊

# 5 274
Бохо, много добре казано/написано. Съгласна съм Simple Smile

Мари, щях да напиша същото. При тези оценки си е 5,50 и даже може без изпитване да пише 6.

Продължава да вали на парцали, жалко че не беше така за Коледа.

# 5 275
  • София
Ланд, много хубаво и спретнато е при вас. Дори зимата не изглежда толкова неприветлива.
В София през зимата не ми се излиза на улицата направо. Мръсно е, мрачно и депресивно. С една дума - гнус от всякъде! Само като завали дебел бял сняг и скрие всичката смрад, тогава обичам зимна София. И не ми пука, че улиците не били почистени. Поне изглежда по-приветливо.

# 5 276
На мен така една даскалица ми остави 5,та ми прецака стипендията за отличен успех. Питам я защо не ме изпита поне,а тя отговори-да се стегнеш повече втория срок. 🙄 Много я намразих! 😃
На всякъде е хубаво със сняг,но като се стопи...

# 5 277
Така е. И ние виждаме нередности. Да ги беше предупредила(две деца са с такива оценки и двете закръглени към 5), и да имаха шанс за поправка.
Аз нещо съм с температура, а сутринта имах и мътна урина. Чакам резултати. Може ли и за мен стиснати палци, моля?

# 5 278
Имаш ги! ✊🏻

# 5 279
Урината е ок.

Общи условия

Активация на акаунт