Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 571
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 010
  • SHOOT ME 10 $
На мен пък различните култури повече ми харесват - на изток и на юг предпочитам, пред запад и север.

Има нещо тайнствено, загадъчно и завладяващо, непознато...
А западняците са някаак предвидими ...

# 5 011
  • До морето
Турция е рай за семействата с малки деца. Всичко ти е подготвено, измислено и премислено. Храна, басейни, забавления, аниматори, детски кът, пързалки - максимално улеснение за родителите.
Откакто открих този тип почивка, всяка година сме там. Може да идем и до Гърция, но Турцията е задължителна. Сега пак въртя, суча, ще ми се на круиз да ходим, или до Сицилия с кола да обиколим, ама много сложно ми се вижда с децата и май, май ще запазвам пак в Анталия.
Лиляна, вие кой хотел избрахте? Не съм се завъртала още в Анталийската тема и не съм набелязала хотели още.

# 5 012
  • София
На мен пък различните култури повече ми харесват - на изток и на юг предпочитам, пред запад и север.

И на мен така!
Магията на ориента!!!!!
Как ми се ходи в Истанбул  Heart Eyes  Да побродя по старинната част, да се разходя на Босфора, на Златния рог, да хапна там балък, ах!

# 5 013
За мен за почивка с малки деца най-добрата почивка е круиз, защото има детски клубове, оставяш си тамн детето и забравяш. АИ не бих си причинила, коренно се различава от представата ми за почивка. Особенно часта с храненето.
На Калин, майката на най-добрият му приятел е туркиня. Имат къща в Бодрум, две лета все ни кани, а ние все нямаме време. Калин е започнал обработката от сега. Обичам да отида някъде и месни да ме водят по ресторантчета и места, известни само на живеещите там. Така преди има няма 30 години се влюбих в Истанбул.

# 5 014
  • София
Ейй, хора, какво прочетох сега! За всички, дето гледахме и харесахме Зелената книга - актьорът, който играе Олег, цигуларят, е българин. И е наистина цигулар - Димитър Маринов https://www.imdb.com/name/nm1221253/bio?ref_=nm_ov_bio_sm
Много приятно ми стана да го прочета.

# 5 015
# 5 016
  • София
Бях сигурна без да чета дори Grinning

# 5 017

И на мен така!
Магията на ориента!!!!!
Как ми се ходи в Истанбул  Heart Eyes  Да побродя по старинната част, да се разходя на Босфора, на Златния рог, да хапна там балък, ах!
И аз, и аз, и аз 😍

При мен нещата са разделени на две. Има екскурзия и има почивка.
На почивка искам да си лежа, да си чета, да мръхтя и да ям. Без излишни движения.
На екскурзия искам да съм отпочинала и да обикалям, да гледам, да попивам. И пак да ям 😁
Понеже нямам време на този етап и за двете все на почивка ходя.

# 5 018
Селесте, къде я намери Петсън и Финдъс? 

# 5 019
  • София
Мидко, номер 1 съм аз - зодия рак - домошар с една дума и е вярно!

# 5 020
  • София
Ейй, хора, какво прочетох сега! За всички, дето гледахме и харесахме Зелената книга - актьорът, който играе Олег, цигуларят, е българин. И е наистина цигулар - Димитър Маринов https://www.imdb.com/name/nm1221253/bio?ref_=nm_ov_bio_sm
Много приятно ми стана да го прочета.
Дааа, знаех аз, още преди да гледам филма. Четох интервю с него, как на фестивал поканили да получат наградата само двамата главни герои, но не и останалия каст, понеже щели да излязат на сцената твърде много бели мъже. Бял расизъм. Беше много огорчен! Коментира и съсипаната кариера на Кевин Спейси без грам доказателства за нещо, което е или не се е случило преди 30 и кусур години...Въобще, тоя лов на вещици в Холивуд и цялата истерия по политическата коректност, как не може да пробиеш, ако не снимаш цветнокож, гей и т.н. във филма си. Не беше щастливо интервю.

# 5 021
Сега ще се обадят само зодиите от челната тройка. 😂 Аз съм едва на 7-мо място,Овне. ☺ Ама са си прави в написаното. 😂🙈

# 5 022
  • София
Никакво желание нямам да ходя в Турция нито разбирам цялото преклонение към ориента. Нищо турско не може да ме впечатли, не мисля, че бих издържала и ден там... Нито храна, нито култура, нито пък хора, хронична непоносимост имам.

# 5 023
Аз писах и преди-не съм излизала от Бг и ми се ходи на всякъде. Обичам да разглеждам,дори на снимки и ми е интересно да видя света. Дано тази година успеем да идем някъде.

# 5 024
  • София
Мередит, предубедена си! 
Турците са изключително сърдечни към нас, българите!
Ти като внука ми,   Smiling Imp  когато беше малък и му бяхме разказвали патриотични приказки ... после много време отне да му се обясни, че тези турци, не са онези турци  Joy

Общи условия

Активация на акаунт