Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 553
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 115
А каква е причината да се заяждате така? Казвам си мнението като всяка друга, не всички харесват Изтока  и го казаха, реплики обаче само към моите мнения. Обидила ли съм някой, не разбирам, ако има туркини тук, съжалявам, няма как да го знам. И за рускините много негативни неща си казват, но аз не реагирам лично.
Луси, аз казах, като усещане не е моето Турция, зарежи  там инклузив, храна или море. Просто не е място, където бих искала да прекарам повече от седмица,  примерно.

Между "Не харесвам Изтока и турската кухня"  да речем и това:
Айде стига се потурчвали бе, султан кебап, ала- бала,  не че го знам какво е, ама аман де Grinning

Лично аз намирам разлика. Едното е изказване на мнение, срещу което никой не роптае. Не само ти каза, че не харесваш Ориента. Искрено се надявам сама да видиш разликата между двата цитата, защото иначе не бих могла да ти я обясня. Мен пък ми е странно защо пускаш провокации пък после се чудиш, че хората реагират, ама на Simple Smile

# 5 116
  • До морето
След като кукнах в 5:35 и до 7 зяпах форума, потле станах, направих закуска, пуснах пералня, сушилня, миялна и хлебопекарна. Отделно сложих една зеленчукова супа и правя пай със сирена. Кой е отличник днес, а???

Снощи прегледах турската тема и отсях няколко хотела, вече усещам размазване.   И по Гърция ми се ходи на мене, ама някъде по- надолу, че байгън вече от Тасос и Халкидики. Абе няма някъде, дето не ми се ходи. Странно ми звучи да кажа, че някъде не ми харесва, без дори да съм стъпала. Накъдето ми свирнеш, натам тръгвам. Багаж за 4-ма събирам за отрицателно време с все кошари и колички 😂😂😂

# 5 117
Али....Grinning На мен ми е странно, че се налага да обясня, че  това което си цитирала  е иронично -риторична фраза.
Така ли реагираш като десетки пъти тук  шеговито се пише, "айде стига с тея баници, дее торти, козунаци, мекични и пр
срам нямате, милост и пр "
И на тези реплики ли така както в момента реагираш?  Не мисля.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 118
След като кукнах в 5:35 и до 7 зяпах форума, потле станах, направих закуска, пуснах пералня, сушилня, миялна и хлебопекарна. Отделно сложих една зеленчукова супа и правя пай със сирена. Кой е отличник днес, а???
До сега не съм те закичила с медал (а медалите тук ги раздавам аз), та за днес ти го гарантирам. Ако продължаваш в същия дух, скоро и купа за домакински заслуги ще имаш в актива си!
Иииии менюто ми за обяд е печени свински гърди и домашно кьопоолу.

# 5 119
  • София
Ше омра Confounded

Не бях имала махмурлук от години...Помощ!

Вашият приятел ме събуди сутринта ударно, като в рамките на 5 минути се наака, нарисува света с червеното ми червило и изля литър вода на земята. Както казах - ще се мре!

# 5 120
  • София
Ше омра Confounded

Вашият приятел ме събуди сутринта ударно, като в рамките на 5 минути се наака, нарисува света с червеното ми червило и изля литър вода на земята. Както казах - ще се мре!

# 5 121
  • София
Ше омра Confounded

Много добре те разбирам и съчувствам, в събота внучката почти същото направи-беше се изрисувала по цялото лице с червилото ми, включително и възглавницата.

# 5 122
Здравейте!
Аз нещо не се наспах и ми е някакво сдухано.
Снощи пекох риба на фурна,днес сме на джолан. Отлежава в хладилника,омазан с подправки. ☺
Алечка,не обръщай внимание на Шару,аз дори мисля да подминавам постовете й. Не ми допада нито чувството й за хумор,нито снимките й по бански,на които уж трябваше да видя Анталия.... 😂
Вчера правих бананови курабийки,за днес се чудя какво да забъркам.
Белинда,пий аспирин и полегни,ако има как. ☺

# 5 123
  • София
Добър ден!

Белинда,  имам чудодеен лек за махмурлук, ама едното хапче ми е с рецепта. Grinning 1 беналгин, 1 пирацетам и повечко вода.

Люси, разбира се, че съм предубедена, само дето не е изобщо заради историята. Simple Smile Въпрос на лично мнение.

# 5 124
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Еее, що така скачате на Ша? Ами има право и тя да си пише, каквото си иска, като всички нас. И като всички нас, някога сгафва или не уцелва тона, или е криворазбрана.

Люска, на теб ти се обидих, начи! Хич не ме отрази, че искам да ходим с теб На Истанбул. И На Кападокия искам, и На балон. Ама като стигнах до края на поста и видях, че ще си ходиш с мъжа, подвих опашка и вече не съм ти обидена. love001

Моля, някой ако знае някакъв трик за лесно научаване на таблицата за умножение, тутакси да го сподели, че ние с ученика днес това трябва да правим днес- да научим умножението до 5.

# 5 125
  • гр.София
Привет!
Издържах луната, много съм щастлива Blush
Обожавам Турция, харесва ми Истанбул-много! Точно снощи си говорихме с ММ да си направим един пазар в Одрин, че напоследък само до Сърбия ходим. Гърция ми е омръзнала, свекърите имат апартамент в Солун и го знам на изуст. От танците сме в Анталия от 1 до 6 май, нямам търпение Heart Eyes
Белиндаа, съчувствам ти Hug
Свтълчо, и Маги сега учат таблицата, мин.седмица я взеха, научили са с 2 и 5, не знам защо с тези числа са започнали, сама си я учи, само ме кара да я изпитвам или да проверявам какво е написала.
Значи,у нас се яде като за световно, не мога да ги изхраня тези деца, еле пубертетът! В неделя сготвих една тенджера боб с ребра, снощи имаше една купичка, а боба беше 0,500кг. и кило ребра, имаше за дояждане пил.супа и тя е свършила, шок.кекс пак в неделя правих, ми мъдри се 1/4! Писна ми егати яденето, а от тези споменатите не съм куснала аз Joy Довечера пак ще трябва да дрънкам тенджери, а така мразя да готвя прз седмицата!
Та, така Blush какзах си мъката! Времето е отврат и това ме нерви Simple Smile

# 5 126
Не мога да дам съвет, Свет, моите си я учиха в училище, не съм ги усетила. Не го разбирам това, защо ги карат да я учат вкъщи?

# 5 127
Anyone, аз никога не към казвала, че това е Анталия или че снимките  са от там. Grinning
Не знам какво четете,, но и за снимките по бански ясно  съм написала, че съм  слаба там, не съм казала, че показвам природа .
Но, ако ви е нужно да се държите ненужно зле  и ви праави щактливи, ок. 
Става смешно просто вече Close

# 5 128
Шару,пишеше “това е от там” или нещо подобно,но си права,може аз да съм се заблудила. И не виждам къде съм се държала ненужно зле,написах,че не ми допада хумора ти и снимките. Ето,за тях признавам,че явно не съм дочела нещо и съм очаквала да са на Анталия. Нито съм се заяждала,нито обиждала. 😃 Успокой се.

# 5 129
"От там" Турция имах предвид.
Бодрум е, не съм ходила в Анталия.
Разбира се, имаш право да не ме харесваш, за нямам никакъв проблем с това .
Имам против липса на обективност  и писане наизуст.
Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт