Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 502
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 280
  • София
Стискам палци на всички нуждаещи се от положителна енергия! Hug

Мари, стягай се! Дано не съм разбрала правилно, че имаш проблеми с бъбреците, защото аз цял ноември и декември се влачих с бъбречни инфекции и беше доста болезнено!
Това с оценката е абсолютна глупост за мен. Вместо да поощри създава усещане за несправедливост.

Аз днес съм втора смяна на работа и тъкмо излизах, когато ми звъни любовчийката и г-жата по английски /майка на гаджето/ ми се оплака, че се държала безобразно трети пореден час при нея. Запалих джапанките към училището и такова начукване на канче падна, че чак се разреваха и г-жата от яд, пиклата от срам. После тичах да не закъснея за работа, но довечера ще имаме разговор. Как може всяка година преди рождения ѝ ден да ми създава най-големи неприятности не знам. От как се е родила няма пропуск, а наближи празника, а ме е покосила с някоя глупост. Дано е разбрала какво ѝ говорихме, защото не знам как ще погледна жената в очите.

# 5 281
  • гр.София
Привет!
Стискам палци на всички нуждаещи се Heart
Голямо издребняване с тия оценки, не го разбирам! Виждат, че децата имат само отлични оценки и вместо ги изпитат - оформят!
Гледам за Истанбул си хортувате, страшно ми се ходи пак, еле пък с вас Kissing Heart ще е як купон, ако мога ще се включа, че точно май месец 1-6 съм в Анталия, май се повтарям Blush
С моя рожденик, вече се ядосвам, бройката на поканените се мени всеки ден, да минава, че ми писна яко, до 9 февруари ако не полудея няма кога!
Снощи им наготвих една голяма тава бутчета с ориз, сутринта станах рано им направих баница и една тенджера чай с мед и лимон и отидох на работа, звънят ми 10ч. щастливи се наспали, на яли Joy На Маги и казах да продължава със сборника с задачи та и замръзна усмивката Sunglasses А брат и го наредих да и помага по-англ.език!
Хубав ден от мен!
Отивам да хапна, че съм пред припадане Curry

# 5 282
  • София
Момичета препоръчайте ми ендокринолог моля?

# 5 283
  • София
Миднайт, за възрастен или за дете? За възрастен препоръчвам д-р Начев. Работи в ендокринологията в Майчин дом, но не работи с направления. Ако си осигурена с допълнително здравно може да се мине така. Аз и дъщеря ми я водих там, но нея я разглеждат вече като голям човек. Вече 10 години ходя при него, до колкото знам и в Панацея преглежда, но там часовете са смесеци напред заети.

# 5 284
  • София
Мид, Галева в поликлиниката в Младост 1.

# 5 285
  • София
Зс каката ми трябва,
Благодаря.

# 5 286
  • дядовата ръкавичка
И мойта има записан час, но се е запънала като магаре и не ще да ходи. Май пак аз ще я представлявам  ooooh!.

Деси, какво си се закъхарила за рожденика, големи са вече, ще се оправят. На моя синковец само терен му бяхме осигурили, и финанси де. Сами си правиха списъци за покупки, пазаруваха, подреждаха и естествено, почистваха след купона.

Джуджанка, на училище ли е твоето дете, не е ли грипна ваканция?

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 13:24 от Айяла

# 5 287
  • София
Миднайт, за възрастен или за дете? За възрастен препоръчвам д-р Начев. Работи в ендокринологията в Майчин дом, но не работи с направления. Ако си осигурена с допълнително здравно може да се мине така. Аз и дъщеря ми я водих там, но нея я разглеждат вече като голям човек. Вече 10 години ходя при него, до колкото знам и в Панацея преглежда, но там часовете са смесеци напред заети.
Не важи допълнителното здравно осигуряване при Начев, единствено ако се вземе фактура може после да се претендира сумата пред фонда и да се плати, ама си е разправия.
Д-р Начев по мое мнение става за първоначална диагноза, но за проследяване не го препоръчвам, че говори много бързо и с медицински термини и не всеки би могъл да му разбере идеите.
Аз ходя при доцент Попова в ИСУЛ в Клиниката по метаболитни заболявания: https://www.isul.eu/Kliniki/k_tvb/rakovoditel.htm, но при нея доста се чака.

# 5 288
Айяла, сега се сетих

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 13:29 от rummi_pl

# 5 289
Изключително недоволна съм от учителите на Калина тази година.
Ще ме извиняват техните колеги тук, но...някои хора не са за системата.

# 5 290
  • гр.София
И мойта има записан час, но се е запънала като магаре и не ще да ходи. Май пак аз ще я представлявам  ooooh!.

Деси, какво си се закъхарила за рожденика, големи са вече, ще се оправят. На моя синковец само терен му бяхме осигурили, и финанси де. Сами си правиха списъци за покупки, пазаруваха, подреждаха и естествено почистваха след купона.

Джуджанка, на училище ли е твоето дете, не е ли грипна ваканция?
Хаха, не съм сесетила за това. Терена му е осигурен, за пазаруването обаче, не съм сигурна, че ще купят нещо за ядене, свен чипс и ядки Joy и алкохол разбира се!

# 5 291
  • дядовата ръкавичка
Руми,
Скрит текст:
не. Скоро става на 17.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 13:29 от Айяла

# 5 292
Пак не мога да сколасам да се включа аз, инак всички съм ви застискала, дето сте в нужда и чакам положителното развитие на нещата.

Жаки, те всички аморе гранде-та са кратки бе, и в книгите, и филмите, че и съвсем лайф, важното е, че романтиката е жива Stuck Out Tongue Winking Eye А вредата от мълчанието е вече доказана, човек трябва да си казва, че дето ще изсъхне, ами и може да се разболее Joy Joy

Бохо, много хубав разказ! И много съм съгласна за очакванията, аз като си ходя без очаквания (то не че много съм ходила де) и си ми е супер навсякъде. Дори и от Пукет имам прекрасни спомени и куп смешни ситуации, но не ме отпускат динозаврите да ви разкажа. Малко бях депресирана, че там никой не се лепна на мен, все на мм, дори има снимка с две (двама?) ...ъ...джендърки JoyJoy Много се смях и с един тургид там, страхотен образ, та само една история с него, ако смогна:

Опитва се човека, съвсем професионално, да занимава туристите в автобуса, че да не оклюмат до следващата спирка и не помня как, но стигна до будистките монаси. И вика: Да знаете, че има голяма разлика от тези в Индия и тези тук, в Индия им е позволено да стоят в нирвана, ако могат и искат, дори и денонощие, ама нашите – най-много по половин час. Ще питате защо? Ми то е просто, обичаш да пушиш – палиш цигара, тя свършва и ноу мор хепинес, ама ако палиш цигара от цигара, не е същото удоволствие, не правиш разлика; обичаш да пиеш –пиеш едно уиски, или няколко, ама все спираш и следващия път пак ти е хубаво да пиеш, иначе ноу мор хепинес, та...и нашите монаси тъй, забранено им е много щастие, че да разбират разликата...ту мъч хепинес ноу гуд Wink

# 5 293
  • София
merian64, от 7г. Се следя при него през Доверие и до сега една стотинка не съм платила!!! Показвам картата, пишат ми амб. лист, правят ми изследвания и си тръгвам.

Айяла, ние се водим София обл. Грипната им беше миналата седмица! Чух я госпоИцата извинявала се е горещо на г-жата и се зарече повече да не я ядосва. Притеснена е и гаджИто да не разбере, че е ядосвала майка му. Голяма бяла птица ми е тя, все със закъснение ги мисли работите.

Шугър, Joy

# 5 294
Ох, Айяла, дано всичко е наред Hug
Скоро ще да е Hug

Общи условия

Активация на акаунт