Мари, стягай се! Дано не съм разбрала правилно, че имаш проблеми с бъбреците, защото аз цял ноември и декември се влачих с бъбречни инфекции и беше доста болезнено!
Това с оценката е абсолютна глупост за мен. Вместо да поощри създава усещане за несправедливост.
Аз днес съм втора смяна на работа и тъкмо излизах, когато ми звъни любовчийката и г-жата по английски /майка на гаджето/ ми се оплака, че се държала безобразно трети пореден час при нея. Запалих джапанките към училището и такова начукване на канче падна, че чак се разреваха и г-жата от яд, пиклата от срам. После тичах да не закъснея за работа, но довечера ще имаме разговор. Как може всяка година преди рождения ѝ ден да ми създава най-големи неприятности не знам. От как се е родила няма пропуск, а наближи празника, а ме е покосила с някоя глупост. Дано е разбрала какво ѝ говорихме, защото не знам как ще погледна жената в очите.

ще е як купон, ако мога ще се включа, че точно май месец 1-6 съм в Анталия, май се повтарям 
На Маги и казах да продължава със сборника с задачи та и замръзна усмивката
А брат и го наредих да и помага по-англ.език!
.
А вредата от мълчанието е вече доказана, човек трябва да си казва, че дето ще изсъхне, ами и може да се разболее