Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 464
  • 5 432
  •   2
Отговори
# 5 340
Ох, забраеих да кажа, че завиждам на Бохо, че има кой да й гледа децата, за да отидат на театър. Дано и постановката ви хареса.

# 5 341
Иии Съни, браво, радвам се. И дано!

Ренко, ам освен за осми март да им купум по един вибратор 😋

Хърчева, зелена салата с риба тон и пълнени гъби. И доядохме пицата от снощи. И уиски 😂

# 5 342
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Чакам аз Мидко да каже резултата от скенера. Цял ден му стискам палци.

Рая, аз винаги давам глюкоза при повръщане - по една от най-малките лъжички на десетина минути. Помага да се избегне обезводняването и успокоява рефлекса за повръщане. Така ме научи преди години една детска лекарка.

Паразитите са много модерни напосредък. Където да отвориш руски сайт, мигом те връхлитат гнусни снимки с паразити и те са причината за всичко, освен, че според производителите на препарати за тях, всички гъмжим от паразити. И аз бих искала да знам каква е истината, но не намирам сериозни статии по въпроса - все свръзани с продажбата на съответните панацеи.

Тарти, жив и здрав да е ТМ, много да те обича и уважава! (Бабата на една приятелка казваше "редовно да те уважава") Joy

Грипът ме подминава засега и слава богу, щото се гледаме със Светлия Лъч от понеделник, нали грипна ваканция и го командироваха при мен. Чудно си прекарваме. Такова сладко дете е, просто прелест. Ама утре вечер ще си го вземат. Weary

# 5 343
Браво Свет, баба за пример си!

И моята свекърва от три години гледа детето след училище, през ваканциите също. Много е хубаво да имаш вариант с БГ баба;)
 Докато тръгна на училище, що гимнастики сме правили с баща ѝ да я изгледаме, не е истина. Че все си беше болна и някой трябваше да я пази.
Минава и това де.

Мид, радвам се за каката🤗.

Райче, глюкоза давам при повръщане и аз. Да се оправя бързо девойката. Стискам ви палци.

На Алето и Рире, ще кажа че много, много ги разбирам. Не се давайте момичета. Да са живи и здрави скрипите, щом това им е радостта в живота;).

Мидко ли чакаме? Дано всичко е наред, вярвам че е така.

Хапвам си шоколад, след малко и чипсче ще хрупам. Полага ми се, след тежкия ден днес, пък;)

# 5 344
Живна малко, но абсурд да и пробутам повече глюкоза, повдига и се само като я види. Сега ще давам пак Тамифлуто, дано не го върне отново. Много зле беше следобед, дано да подейства и да е по- добре утре. Тарти, да ти е жив и здрав мъжът, да няма повече болежки. За капак на този кофти ден гледах и новата турска сапунка, съвсем ми се дорева

# 5 345
Ха здравейте,
Тарти да ти е жив и здрав мъжа, да се гледате и уважавате още дълги години.
Палци за всички нуждаещи се.
При мен нищо интересно, работа и деца и това е . Ходи ми се на суши.
Лека вечер.

# 5 346
Съни, много се радвам!

Райче, бързо да се оправяте 🤗

Браво за каката, Мид!

При мен мина изпита, мисля че беше добре. Резултатът ми е интересен вече Simple Smile

Мидко, надявам се и при теб всичко да е наред!

# 5 347
Вече е време за лека нощ, но нещо напоследък времето ми никакво го няма. Гледам да ви попрочитам от време на време, но докато сколасам и то станало среднощ.

Честит да е Тарталетов, а и всички, които са имали повод за празник през отминалите дни.

Болните да оздравяват.

Видях рекламата на този нов турски сериал и понеже историята ми се стори позната поразрових из нета и видях, че е римейк на японски. Миналата година и корейците филмираха същата история. Не ми се мисли какво са натворили комшиите като прочетох, че са 33 двучасови епизода при положение, че оригиналът е само 11 и то по около час. Но те, японците, са майстори в това да ти извадят душицата и без да разтягат локуми. Корейците си падат малко повече по драмите, та при тях са 16 епизода. Самата история обаче е интересна, макар и доста тежичка.

# 5 348
По коя телевизия е този нов сериал?
Да го загледам и аз.
Съни, пропуснах те одеве, радвам се за вуйчо ти, дано скоро си стъпи на крака. Да си отдъхнеш и ти🤗.
Ленди, отличничка си ти. Аз не се съмнявам, че си го взела с много;).

# 5 349
  • Canada
Много сте тихи днес  Flutter

Честит да е Тарталетов!

Другата седмица и аз имам рожденик, ни подарък съм измислила, ни нищо. Ергени ще сме, детето отива в Торонто на концерт с дружка  Crazy

Съни, радвам се за добрите новини! При Мид също  Hug Мидко, чакаме и от теб!

Мери, записвам си я Галева, скоро ще те тормозя по моите въпроси на лични  Blush Hug

Бързо оздравяване на болните желая!

В Ланди хич и не се съмнявам аз, отличничка ще е!

Уморена съм, тресна ме месечната радост и ми иде да изям света  Tired  

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 00:22 от Foncé

# 5 350
  • Бургас
Добро утро!
Вече сме готови, облечени с прически и тръгваме за градината, за да са първи

# 5 351
Добро утро. Лина, браво на малките, моят, ако има как, никога не би отишъл на градина.
Тази нощ ми се е схванал врата и сега съм интересна картининка.
За незадоволените колежки, лечение няма. Но вибраторът е добра идея.

# 5 352
  • на Мелмак
Добро утро!

Лина Heart

Съни, добри новини!

Честито на Тартиния мъж, здрав да е и много семейно щастие!

Алинка бързо да се оправя!

Уцелихме лошо време, в смисъл - гадно, мъгла, дъжд. Днес ще се опитам да освободя колата от коловоза, в който ММ я вкара Imp
Имам малко за пазаруване, мисля до Лидъл да отида, но той пък в Разлог. Да успея да заведа децата на басейн и да се видим с Елени Grinning Да видя докъде ще я докарам!

# 5 353
  • София
Нашият тати  май е грипозен Persevere Вчера се прибра от работа треперещ, намачках го, омазах го с една лютвилка и го завих да спи. Като го слушах обаче през нощта как започна да кашля, лошо ми стана...

# 5 354
Добро утро!

Лина, много са забавни твоите мишки 😍

Ой, Белинде 🤗 Аз с Авирон Рапид я сецнах тая работа....

Стиснете по един палец днес да пътуваме без проблем и да минем на време.

Какво е времето по софийско, да знам как да се сглася, че ни да ми е студено ни да ми е топло 😊

Общи условия

Активация на акаунт