Искам да кажа ... (154) през януари 2019

• 238 461
  • 5 432
  •   1
Отговори
# 5 355
  • София
Али, пролетно е. Вчера беше към 7-8 градуса, фтички пеят, кокичетата са се показали Grinning Сега е все още само 2, ама е рано.
Ще си го водя момчето след малко на лекар, че май няма сили да се закара сам.

# 5 356
  • София
Добро утро и от мен!

Честит да е Тарталетов! Здрав, успешен и обичащ жена си!

Белинда, да оздравява твоето най-голямо момче!

Свет, много ме радваш с любовта си към внуците! Прекрасна баба си!

Рая, дано днес детето е значително по-добре!

Алечка, лек път и бързо да минава!

Сигурно забравям някой, но който и да е зло да го забрави!

Прекрасен ден!

# 5 357
  • София
Нашият тати  май е грипозен Persevere Вчера се прибра от работа треперещ, намачках го, омазах го с една лютвилка и го завих да спи. Като го слушах обаче през нощта как започна да кашля, лошо ми стана...

Същата работа. Гадост. Че е и рожденник днес, че и сме сами двамата и щяхме да си празнуваме.
Авион рапид в ръцете му дадох и не щя да го пие. Хранителна добавка било, той парацетамола ще си пие. Инатеста работа.
Аз обаче си го взех авиона и почвам профилактични дози, че от ваксинирането тоя път ще взема да лепна висрус.

# 5 358
Бърди, здраве му пожелавам на рожденика!
Белинда, и на ТМ, нищо че няма личен празник. Съчувствам ви за болните мъже!
2в1, за кой сериал говориш?

# 5 359
Добро утро!

2в1, как се казва оригиналният японски сериал и дали го има със субтитри?

Децата вчера бяха отишли при баба си и щяха да спят там. Баща им ми звъни към 20ч, че на Калина и е лошо и я боли глава. След 30мин бяха тръгнали към къщи, та си спаха у нас.

Аз вчера получих страхотна новина, много се зарадвах. Simple Smile Април ще пътувам до една мечтана дестинация. Simple Smile

# 5 360
  • София, Младост
Добро утро!

Белинда, Бърдиня, да оздравяват бързо момчетата Ви  и гледайте да не прихванете и Вие.
Мен нещо се мъчеше да ме събаря преди няколко дена и го пресякох с Изопринозин, но като се почувствах по-добре и забравих да го пия. Днес пак нещо ме гъделичка гърлото. Ще видим..
Да се похваля, че прогледнах с новите очила. Пу-пу Simple Smile

Чакам колежката да дойде и да си стартираме сутрешното кафепиене, после ще отметнем малко задачки като за края на месеца.
Мидко май не се е разписвал, дано да се похвали с добри новини.

# 5 361
Добро утро!
Децата са цяла седмица при свекърва ми през деня. Гледа ги жената, а и племенниците са също при нея. Общо четирима на възраст 9,3,7 и 3. Как ги занимава щураците не знам,но е факт, че и четиримата реват да са при нея през деня.  Веселба голяма била Heart
Зварте, добре дошли и да разкажеш Simple Smile
На Алечка, лек път и успех Hug
Бърди, да ти е честит мъжа и бързо оздравяване.  И моя изкара преди седмица рождения си ден с 40градуса температура. Тези дни вече е добре, деркаме се за глупости и даже се скарахме тази сутрин успешно...
Белинда и твоя мъж да оздравява бързо.
Хубав ден!

# 5 362
Добро утро,

Бърди да е честит ТМ и да оздравява бързо, Белиндов също!

Алечка, лек път и приятно изкарване.

# 5 363
  • на Мелмак
Зварте, чакаме разказ, снимки Grinning

Али, стиснати са!

Белинде Hug

Честит Бърдиньов! Здраве и много щастливи!

# 5 364
Али, стискам ви!

# 5 365
  • Бургас
Добро утро!

Бързо оздравяване на болните!

Бърди, честит ти рожденик! Здрав да е!
Моят, ако е много зле, пие, каквото му дам, без възражения. Но иначе и той е голям разбирач.

Алечка, лек път на вас! Да е ползотворно пътуването!

Сесил, честито за хубавата вест! Към Скандинавието ли е ще пътуването?

Снощи Вики бръкнала в окото на Марто без да иска и стана малко кръвоизливче /като петно/. Преди малко пък как залитна, удари се в ръба на една маса и хоп, по диагонал на червеното око, синина. Дано не ни срещне някой от Социалните при обедната ни разходка.

Зварте, добре завърнали се!

Митко, чакаме хубавините новини и при теб.

# 5 366
Мерси, момичета 🤗

Честит да е Бърдиньов и да оздравява бързо!

Уф, на път за вкъщи минах покрай едно място, дето продават мекиций... и знам, че е вкусен мекиций... Направо ми се приплака от желание, ама минах през магазина, взех си една сметана и сега с недоволство си я ям.

# 5 367
стиснати палци на всички, които имат нужда.
Тези които са на път да се разболяват, да не успеят все пак. Simple Smile

селесте, не точно. Simple Smile В Прибалтика отивам. Simple Smile

# 5 368
Ох, чета "тези които са на път, да се разболяват ", върнах се и видях, че  няма запетайка, което  естествено променя смисъла Grinning
Сесил,  уау,  супер, много се радвам за теб.Heart

# 5 369
Ша, хаха, е не мога да пожелавам такива неща. Simple Smile
И аз се радвам, родителите ми преди години ги обиколиха. Аз ще съм само в едната от тях, но пак е супер. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт