Кои филми са оставили най-голям белег върху вас?

• 21 212
  • 234
  •   1
Отговори
# 165
Супер, мерси че каза, да го изгледам пак, а не смеех да питам. Blush
Добавям към списъка си " Момиче за милиони".

# 166
Дари, My Girl е твоето филмче. Simple Smile

# 167
Мисля, че филма е "Моето момиче" и момченцето умря от ухапването от пчела, а не момиченцето Sad

# 168
Да, момченцето. Изгледах до третата част, аз не тегля филми, гледам онлайн, четвъртата не я изгледах. И май няма да я гледам.

# 169
Снощи гледах един доста силен филм – Виновният/Den skyldige (2018)
И се сетих за още един – Колектор/Коллектор (2016).

# 170
  • Norge
Далеч не всичко.
При това имам чувство, че пропускам някои особено важни заглавия.
Но поне няколко имена от онези, които са ме грабнали през годините.

…...  Heart Eyes

......

......

......

# 171
Да, момченцето. Изгледах до третата част, аз не тегля филми, гледам онлайн, четвъртата не я изгледах. И май няма да я гледам.
Извинявам се за спама, но къде гледате филми онлайн?

# 172
Тук, примерно, или си цъкам в Гугъл и излизат.
http://www.videoclip.bg/watch/881093_moeto-momiche-my-girl-1991- … kachestvo-chast-1

# 173
  • София
Аз гледам в Кинофен.

# 174
Преди време, в Арена.бг, имаше платен абонамент на месец. Ако не ме лъже паметта пращаше се СМС за 5лв. и получаваше код, с който торентите могат да се гледат директно от сайта, без сваляне.
Що филми съм изгледала там. 😄
Не знам дали още го имат като опция.

# 175
Аз гледам в Нетфилми.Много филми и сериали онлайн.

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 11:31 от *Амбър*

# 176
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Като се заговорихме сега за качествено кино и се сетих за едни страхотен стар филм на Бунюел "Този неясен обект на желанието". Опитах се да го намеря някъде онлайн, но удрям на камък. Ще пробвам тези сайтове, които цитирате.

# 177
Като се заговорихме сега за качествено кино и се сетих за едни страхотен стар филм на Бунюел "Този неясен обект на желанието". Опитах се да го намеря някъде онлайн, но удрям на камък. Ще пробвам тези сайтове, които цитирате.

Ако разбирате руски можете да го изгледате тук, само да се позареди и си върви перфектно - http://baskino.me/films/dramy/1669-etot-smutnyy-obekt-zhelaniya.html

# 178
Списъкът на Шиндлер - след това няколко вечери сънувах как спасявам евреи Animal Smiley Cat

# 179
  • Sofia
Много филми са останали завинаги в съзнанието ми  , един ме впечатли по такъв начин , че тогава , когато го гледах , не можех дни на ред да спя . Гледала съм много апокалиптични филми и не мога да си обясня защо бях толкова потресена тогава .
Филмът е Пътят с Виго Мортенсен.
Иначе Властелинът на пръстените ми е най-любимият филм. Гледала съм го над 20 пъти и никога не ми е скучен .

Общи условия

Активация на акаунт