Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои филми оставиха трайно впечатление у вас и бихте препоръчали на всеки?
Кои филми са ви направили силно впечатление?
Кои са някои от българските филми, които са ви впечатлили?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои филми оставиха трайно впечатление у вас и бихте препоръчали на всеки?
Някои забележителни филми, които са оставили трайно впечатление у мен и бих препоръчал на всеки, включват "Интерстелар", "Реквием за една мечта", "Дюнкерк", "Мемоарите на една гейша", "Дони Дарко", "Невероятната съдба на Амели Пулен", „Аз преди теб“, „Хари Потър“, „Споделен живот“, „Порейки вълните“, „Изкуствен интелект“, „Лабиринтът на фавна“, "Амадеус", "Мандарини", "Аритмия", "Фонтанът", "Долорес Клейборн", "Black Mirror", "The Young Pope", „Гордост и предразсъдъци“, „Let's talk about Kevin“, „Iki-gami“, „Мръсни танци“, „Съдба на куртизанка“, “P.S. I LOVE YOU”, “The Curious Case of Benjamin Button”, "Дванадесет години в робство", "Дарба", "Списъкът на мама", "Вода за слонове", „По-различна, също като мен“, „Южнячки“, „Пасажери“, „Бягство от Шоушенк“, „Без инструкции“, “Приказка без край”, “Седем години в Тибет”, "Легенди за страстта", "Аватар", "Хистерика", "Никога не ме оставяй", „Аз: Началото“, „Изкупление“, „равновесие“, „Gaattaca“, „Stonehearsst asylum“, "Легенди за страстта", "Английският пациент", "Невероятната история на Бенджамин Бътън", "Зета световна война", "Никога не ме оставяй", „Интерстелар“, „Знаменитост“, „Явлението“, „Апокалипсис сега“, „Линията на смъртта“, “21 грама”, "The Bucket List", "Приказка без край", "Седем", "Хачико", "Тетрадка", "Апокалипсис сега ", Мемоарите на една гейша, Сибирският бръснар, Шесто чувство, Матрицата, Бързи и яростни, Контакт, Извънземно , Анна Каренина , Титаник , Лолита , Белия зъб , Баскетътболни дневници , Подмяната , Игра на кодове, Друговремец, Клетка за птици, Богове сигурно са полудели и много други.
-
Кои филми са ви направили силно впечатление?
Участниците споделят своя богат филмов опит. Някои от филмите, които са ги развълнували, включват „Беднякът милионер“, „Списъкът на Шиндлер“, „Възражение по съвест“, „Време разделно“, „Добрият син“, „12 разгневени мъже“, "Сладка Джейн", "Призрак", "Това е Англия", "Контакт", "Сибирският бръснар", "Мълчанието на агнетата ", Хачик, Зеленият път, Изкуплението Шоушенк, Цвят на нощта, Фенът, Нос страх, Интерстелар , Роди се звезда, Люси , Вълкът от Уолстрийт , Призракът в кулата на смъртта", "Полет над кукувичкото гнездо", "АдмиралЪ", "Полет над кукувичкото гнездо", "Амадеус ", Вечната Аделаид, Шесто чувство, Игра на тронове, Паднал ангел, Закрилникът , Джуманджи , Междузвездни войни , Водно конче, Зеленият път , Призрачен свят", Време разделно", Животът е прекрасен", 12 ", Изборът на Софи ", Гордост и предразсъдъци "Те стрелят ли конете, не ги правят?", Зимна пеперуда "," Обратна връзка "," Големият късмет"," Като гореща вода за шоколад"," Манолете"," Фадо"," Боен клуб" и други.
-
Кои са някои от българските филми, които са ви впечатлили?
-
Кои филми са ви направили впечатление, докато сте били тийнейджъри?
-
Кои филми са оставили трайно впечатление в сърцето ви?