Покажете си детските стаи - тема 25

• 66 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
https://www.mebelshop1.bg/kolekcii-mebeli/kolekciya-mebeli-bdj/leglo-bdj29.html нещо подобно ли?
Мисля, че такава височина ще е удобна и всъщност оправянето ще ти е по-лесно, отколкото ако беше по-ниско.
 Ще поръчваш да ти направят, или ще си търсиш?
Здравейте,
Мислим да потърсим фирма, която предлага услугите разкрой и окантване, а ако предлага и оразмеряване още по-добре. Някой от вас ако може да препоръча, ще съм много благодарна.
Сами можем да си ги докараме и сглобим. Фирмите много се бавят и като цена излиза повече от двойно. Досега винаги сме ползвали фирми, но сега смятаме че бихме се справили и сами.

# 181
  • София
В момента са така - по едно крило с рафтове за всеки от тях, изобщо не виждам как да "орежа" от това. На най долния ред кутия с бельо, на горния блузи, после клинове/долнища , после домашни долнища, домашни блузи, тениски, пижамките. Две крила пък са с тръба за закачалки и отдолу прибирам завивките. Ако го направя прекалено висок, няма да е удобен за никого. Дъщеря ми се облича съвсем сама и искам да има достъп. Мисля обаче да разделя две крила от едната страна до леглото, две крила от отсрещната страна. За някакъв баланс...

# 182
  • София
Моя младеж така и не си хареса тапети и затова ще боядисваме стаята отново с латекс - вероятно комбинация от 2-3 цвята ще бъде
Въпроса ми е следния- някой пробвал ли е този уред за боядисване?
http://iskambg.com/stoki-za-doma-bita/840-1336-%D0%B3%D0%BE%D0%B … %D0%B0%D1%80.html
Изглежда много лесно с него, а аз не съм от най-опитните в боядисването

# 183
Според мен, карайте си със стандартния валяк. На този дунапрена му може да е смотан и да оставя кофти покритие, отделно че с този резервоар не е сигурно как си дозира боята, току- виж натиснеш малко повече и вземе да се разтече боя по стената.

# 184
  • Варна
Какво ви е мнението за легло под прозорец? Обмисляме вариант с цел пестене на място да сложим леглото пред прозореца, на 30 см от него, като на стената под прозореца ще има стенен радиатор. Така ще решим въпроса с топленето, но ме притеснява проветряването. Момъкът е голям, но все пак достатъчно отвеян...

# 185
  • София
Ако намерите друго място ще е по-добре.

# 186
Не бих сложила леглото там.

# 187
  • София
Колко да е отвеян.
Все ще се сети да затвори прозореца.

# 188
  • София
Аз спя на легло до прозорец. Не разбирам какъв е проблема. Много си ми е добре - долепям се до парното когато ми е студено, изключвам го когато ми е топло. леглото е ъглово с това, на което спи дъщеря ми. Тя понякога иска да си разменим леглата и ляга на моето. Нищо й няма.

# 189
  • Варна
Аз спя на легло до прозорец. Не разбирам какъв е проблема. Много си ми е добре - долепям се до парното когато ми е студено, изключвам го когато ми е топло. леглото е ъглово с това, на което спи дъщеря ми. Тя понякога иска да си разменим леглата и ляга на моето. Нищо й няма.
А лятно време? На затворено ли спите?

# 190
  • София
Отваряме прозореца на ножица. При затворена врата няма течение, не се усеща студ и вятър от прозореца. Правя уточнение, че отваряме тази част от прозореца , която е към краката и се пада след леглото. Над самото легло има още две крила, които не отваряме, защото на тях няма комарник.

# 191
  • сред маслини и портокалов цвят
Леглото на сина ми е до прозорец. Горната му част е отворена от средата на март до края на октомври. Когато правехме стаята не исках там да е леглото, той настоя. Сега съм доволна, че го послушах. В спалнята откъм моята страна има огромен прозорец. Леглото е на около 60 см от него. Харесва ми да спя до прозорец, с моя мъж дори имахме спор кой да спи от тази страна.

# 192
  • София
Спалнята ми е миниатюрна, а леглото огромно. Е огромно за стаята, иначе си е нормално. Та прозореца се пада на долния край на леглото, 15 сантиметра и лятото спя на широко отворен прозорец. Хич не ми пречи. А в жегавите дни даже отварям и ввратата и прозорец до нея, за да стане течение малко.

# 193
  • София
Леглото на синът ми е под прозореца. Проветрявам през деня когато той не е у дома. Лятно време спи на отворен прозорец (отворен в горния край).

# 194
Наскоро гледах снимки на тапет под формата на картата на света. майката сама го беше лепила. Имаше линк и откъде е купен. Сега обаче не се сещам дали беше тук или във facebook. Някой дали се сеща за поста ако е бил тук?

Общи условия

Активация на акаунт