Покажете си детските стаи - тема 25

• 66 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Нашият е правен от приятел-архитект. Смятам, че инвестицията в професионалист е повече от оправдана.

# 301
# 302
  • София
Менделеевка, така разположени бюрата спрямо леглото като сложиш и столове ще видиш как столът за лявото бюро ще е притеснен от леглото. Според мен трябва да има достатъчно свободно място, за да се издърпва столът свободно и да не опира в леглото. Така и рафтовете в ъгъла ще са по-достъпни.

# 303
Ако разположите леглата под ъгъл може да изглежда по просторна стаята.Най добре дайте точни размери.
https://i.pinimg.com/564x/8a/5e/79/8a5e7958bb592bb4a5c8afca8241cbb2.jpg
https://i.pinimg.com/564x/c8/a3/a4/c8a3a47d92f5ceb88e646385756b1000.jpg
https://i.pinimg.com/564x/f3/6b/51/f36b51d861fe8c807373b959c13378c7.jpg

# 304
  • Пловдив
Абсолютно подкрепям за леглата с повдигащ матрак Simple Smile
Нямате си и идея колко багаж събират отдолу Joy
Скрит текст:

# 305
  • Пловдив
Аз също не бих сложила етажерки над легло.Особено след като преди няколко години заварих един от кухненски те шкафове паднал .

# 306
  • Стара Загора
Да, леглата ще са с повдигащ механизъм. Не може да са под ъгъл,защото нито една от двете къси страни не позволява. На едната е вратата,а на другата има вратопрозорец,който няма да може да се отваря,ако се сложи легло. Без етажерки не можем да минем- библиотеката на големия ми син е внушителна и някъде трябва да се помести. А бюрото дълги години ще бъде с един стол,т.к баткото е на 14,а малкия е на 3. Така,че единия докато порасне другия едва ли ще сяда вече на бюро.

# 307
  • София
Здравейте, 
аз, с въпрос за обзавеждане за 5г мишок, назовете ми,  моля фирми, които предлагат цветни мебели- жълто/зелено/синьо. Освен Виденов за друга не се сещам, и някакви онлайн ми излизат по реклами, но не бих рискувала без да видя на живо. 
Бях си набелязала бели мебели от Икеа, ама като сме много либерални у нас и за всичко взехме да питаме малкия, и днеска ми изръси, че искал цветни!!
И сега ще гледам за цветни, но почти съм убедена, че те са с малки кревати, до 90 см, аз исках 120 см широко да вземем:thinking:

# 308
Цветни мебели има в Еником- М, точно в описаните от Вас цветове- жълто, зелено, синьо, оранжево Simple Smile

# 309
В Айко имаше преди точно в такива цветове, но много отдавна(имаме детска в синьо и жълто на 13 год....).Сега май е по-бедно предлагането ( в сайта има в зелено), но вижте и на място.

# 310
  • Пловдив
И аз ударих на камък с цветните мебели - исках жълто-зелени кухненски шкафове и оранжево-зелено детско обзавеждане Simple Smile
Търсих къде ли не и накрая се спряхме на вариант, да си ги поръчаме Simple Smile Така всичко стана, както го исках аз, защото от модулните системи нямаше как да се получи

# 311
  • София
И ние поръчахме мебелите - бяло с някакъв дъб, двуетажно плюс гардероб с плъзгащи врати. Да довършат стените и да избера цветовете и ламинирания паркет.

# 312
  • София
Ето ги цветовете на стените, на  нашата детска.  И ламината.
Струва ми се, че ще стане голяма шарения с цветни мебели, но ако на детето му харесва,  какво мога да кажа аз Grinning

# 313
Цветовете ви са много готини и свежи!

# 314
  • Пловдив
Страхотни цветове!
Аз бих заложила на мебели в същите цветове, разминавайки ги (сините - на зелената стена и обратно)

Общи условия

Активация на акаунт