Покажете си детските стаи - тема 25

• 66 166
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Плевен/Пловдив
Може ли мнения  как е по-удобно да е детското легло, с чекмеджета отдолу или с повдигащ механизъм. Трябва да реша къде да прибирам завивките. Не ми се иска като че ли отделна ракла.
Здравейте,
Леглата с механизми имат повече място за багаж. Всичко в нас е с повдигащ механизъм. Колко неща съм събрала под леглата на децата😂. Чаршафите са с ластик и нямам проблем с тях. Дори вече и сами се справят с повдигането на матрака.

# 601
  • София
Нашите легла за икейски с огромни чекмеджета. Събират много., даже и големи завивки.

# 602
Нашите легла за икейски с огромни чекмеджета. Събират много., даже и големи завивки.

Може ли линк към сайта, за да ги видя?

# 603
  • София
Не ги намирам на сайта, явно не се предлагат вече, купувани са преди 3 години. Ако се сетя довечера ще ги снимам. В момента, обаче са пълни с пъзели, играчки и книжки, а не със завивки. Simple Smile

# 604
  • Варна
Икейските легла са модулни, едно легло, а отдолу можеш да събереш три различни модула - чекмедже, мека ракла и сгъваем матрак, може и трите модула да са еднакви. И аз го бях харесала, но в крайна сметка направихме мебелите по поръчка, с ракла и повдигащ механизъм.

# 605
# 606
  • София
За детската се спрях на легла с повдигащ механизъм за да събирам повече неща под тях. А и да спестя място от чекмеджета и да се налага да се отварят често. Отделно към леглата - ъглови имаме ракла. В нея слагам всички чаршафи, завивки.

# 607
И аз съм поръчала легла с повдигащ механизъм. Очаквам ги скоро. Надявам се да побират доста багаж

# 608
  • София
Повдигащият механизъм е голямо удобство. Събирам доста неща отдолу, но са такива, които не се ползват често. Малко ме притеснява след години доколко добре ще работи този механизъм и от тзи гледна точка не съм слагала там неща, които изискват ежедневно вадене и прибиране.
Имам ракла за завивките. Удобно ми е с нея.

# 609
Механизмът може да се подмени след време.

# 610
  • София
Механизмът за повдигане предполага единствено използването на еднолицев матрак, нали не греша?

# 611
  • София
Да, така ми обясниха когато го купувах.

# 612
Нашата спалня е с повдигащ механизъм, подматрачна рамка и двулицев матрак.

# 613
  • Пловдив
може да е двулицев матрак и де е с повдигащи механизми, както вече са споменали Simple Smile В такъв случай се слага и подматрачна рамка.
И нашите легла са с механизми - няма такова удобство Simple Smile Заложете на качествени механизми и няма да сбъркате - в моята детска стая от детството ми, леглата бяха (и все още са) с такива механизми и 30+ години не са мръднали.

# 614
  • София
Механизмът за повдигане предполага единствено използването на еднолицев матрак, нали не греша?

Грешиш.

Общи условия

Активация на акаунт