Покажете си детските стаи - тема 25

• 66 731
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • до едно тепе
На съвсем малко по ярко зелено в момента сме с мебели цвят дъб. Ако бяха цветни и мебелите щеше да ми дойде в повече. Ама сякаш и бели не биха ми стояли съвсем добре. Може би защото съм свикнала с нашата комбинация.

# 316
Много ми харесват цветовете!
Това предлагат в Айко (нещо не отварям сайта...)

На място може да има и други модули.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 21:50 от denyil

# 317
  • Стара Загора
Много свежо,и на мен много ми харесват, въпреки че аз си падам по по-пастелни цветове.

# 318
В мебели Идеа има 2-3 модела точно в тези цветове с и без комбинацияс бяло. Поне на снимка изглеждат супер.

# 319
  • София
Всички ли сте заложили на ламината като настилка? В момента детската и спалнята са с балатум, който е от предишните собственици. ММ иска ламинат, но ме притеснява, че е хлъзгав и "тропащ", ако ме разбирате. Знаете ли да по-приемлива алтернатива? Преди 1 месец ММ падна в банята, последствията бяха меко казано болезнени и не ми се иска да създавам предпоставка за други подобни инциденти.

# 320
Много съм доволна от ламината. Дори по-лесно се поддържа от паркета. Не се хлъзга. Явно, трябва да се вземе такъв с грапава повърхност. Не ми е "тропащ".

# 321
Нашата детска е с естествен паркет - дъб.Много съм доволна, не се пързаля, и не събира толкова мъхове както ламината.

# 322
Имах предвид, че дървеният паркет се нуждае от допълнителни грижи с годините - циклене, лакиране и др.под. и се зацапва, поне нашия, става на мънички чернички петънца, които следва редовно да се търкат. Там, където няма постелка отгоре, става на такива петънца. Виждала съм и в други домове, затова не предпочитам естествения паркет.

# 323
  • Пловдив
Бих предпочела ламинат пред балатум.

Споделям ви нашата многоцветна стая, с преобладаващи бели мебели.

За килима бях споделила преди няколко месеца, че го харесах в Аико но няма наличен.
Поръчах го от Амазон, цветовете са доста по пастелни от снимките в интернет. Много е мек и приятен за стъпване, но пълни контейнера на прахосмукачката, тъй като е вълна и пуска много мъх.

Скрит текст:

# 324
В старото ни жилище за 10 години не е мръднал паркета, няма такива черни петънца. Е на места има дупки от колички и камиончета, ама то няма нищо вечно. Miraluba, много хубава детска стая, със здраве да си я ползва обитателката. Лъха спокойствие и уют.

# 325
Ние сме с естествен паркет, няма такива неща. Ламината е за презпочитание пред балатум, има и грапави както са казали. Тропането зависи от монтажа.
По-горе видях икейските мебели, удобни ли са тези врати? На мен не ми харесва, че няма дръжка.

# 326
  • Пловдив
За жалост спокойствието е мираж.
Обитават я брат и сестра, които са като котка и мишка.
Преди да се превърне в детска стая, беше спалня. И там където е било голямото легло цветът е по-светъл от откритата зона.

# 327
  • Стара Загора
Прекрасна е детската, много ми хареса. Хем цветна,хем уютна,хем ненатрапчива. А помощничката и горда собственичка на стаята дето чисти,е голямо сладурче 😊

# 328
На снимката не си личи  Smile

# 329
Бих предпочела ламинат пред балатум.

Споделям ви нашата многоцветна стая, с преобладаващи бели мебели.

За килима бях споделила преди няколко месеца, че го харесах в Аико но няма наличен.
Поръчах го от Амазон, цветовете са доста по пастелни от снимките в интернет. Много е мек и приятен за стъпване, но пълни контейнера на прахосмукачката, тъй като е вълна и пуска много мъх.

От Икеа ли са мебелите? Може ли линк и ако може и снимки на леглата. И ние трябва да правим стая на разнополови, които  имат тотално несходство във вкусна на цветовете ...

Общи условия

Активация на акаунт