Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 113 818
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
  • София-в сърцата на моите деца
Искам да си купя GUCCI GUILTY ABSOLUTE.
От кой сайт е най-добре да го купя ?

# 106
Край с евтиния Hugo Boss, вече е над 100 лв. Neutral Face

# 107
Хахаха колко са бързи. Ние обаче повече.

# 108
Браво! Тренирани бързи пръсти.

# 109
За съжаление докато се чудя изпуснах промоцията, следващия път.

# 110
За съжаление докато се чудя изпуснах промоцията, следващия път.
Не ги ли сложи в кошницата?

# 111
Не, в любими. И без това не ми се струва интересен ароматът, въпреки цената доста се чудих, явно не е бил за мен.

# 112
  • на брега
Deetron, ще очаквам в понеделник вечер няколко думи за HUGO Reversed.
Поръчах, но няма да го отварям. За подарък ще е към това
Скрит текст:
Благодаря, че сподели!  Wink
И пуста парфюмна ненасита ... Поръчах и за мен- в коша ми от доста време чакаше на цена от 40 и няколко лева за 50-ца  https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-667.html

# 113

Вече почвам да се нервя на парфимо - още си чакам Arabie на Серж Лютенс, поръчан на 29.12. Прекаляват.

И аз така, а моята е от 26.12 и нищо! Confused

# 114
  • София

Вече почвам да се нервя на парфимо - още си чакам Arabie на Серж Лютенс, поръчан на 29.12. Прекаляват.

Аз им звънях одеве, казаха, че имали много поръчки и затова се получава забавяне. Петък или другата седмица да го очаквам. Егати и чакането. Забавното е, че получих мейл от тях - дали съм доволна от поръчката. Само дето нея я няма.

# 115
  • София
Моля дайте съвет, че се чудя какво да правя.
Поръчах си от Парфимо тестер на Ноа на Кашарел и вчера дойде. Не се съмнявам, че е оригинален. Ходих да мириша в Сефора. Еднакви са! Има бач код. Проверих го. Оказа се, че тестерът е произведен през март 2016 г. И от тук идва въпросът. Какво да го правя? Да го връщам ли или да го задържа? Вчера си го пръснах на ръката. Издържа около 3 часа, но по принцип нямам идея доколко е траен. Май по принцип  не е от най-дълготрайните парфюми. Малко е според мен. Не съм си мила китките, внимавах да не го измия.
Какво бихте направили?

# 116
Това че няма очакваната трайност незнам дали ще мине за връщане като основание.

# 117
  • София
Това че няма очакваната трайност незнам дали ще мине за връщане като основание.

Като основание смятам да посоча, че е произведен преди почти три години.
Освен това, това е тестер. Няма целофанова обвивка, така че мога да го върна точно както съм го получила. Нямаше и празен ход.
Притеснява ме, че малката трайност идва точно от "възрастта" на парфюма.
Имам един ДКНЮ, Би Делишъс. Влача го вече две години. В началото беше доста по-траен. Сега изчезва за около час.

# 118
  • у нас

И моята е от тогава. Днес им звъннах. Казаха, че днес са получили пратки от 26-27.12 и утре щели да бъдат при нас. Още не съм получила известие. Надявам се да дойде вече. Като имат много поръчки, да си увеличат персонала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 119
Благодаря ви за информацията, дано наистина скоро ги получим! Hug

Общи условия

Активация на акаунт