Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 113 805
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • София-в сърцата на моите деца
права си, не се бях замисляла
приех го, защото по принцип поръчвам сравнително често и най-вече от там, а сумата не е голяма, просто много се подразних като се наложи да платя и 17 лв. доставка
Че те направо трябва безплатна доставка да  ти дават в следващите поръчки, заради грешката и заради надценката! Какво е това 17лв?

# 571
Бубанка, ти ме разби с тази доставка от 17 лв. Че ти все едно от ИКЕА си поръчвала гардероб.

# 572
17 лв. е доставката на пратката според спийди - била много тежка според парфимо
как точно са я изчислили спийди, не успявам да се ориентирам от сайта им https://www.speedy.bg/priceList/

точната сума е 16.90 - снимах бележката преди да я изхвърля Grinning

# 573
17 лв. е доставката на пратката според спийди - била много тежка според парфимо
По-евтино щеше да ти излезе, ако беше направила две поръчки. Simple Smile И компенсацията е тъпа, още повече за редовен клиент като теб.

# 574
На мен ми обединиха две поръчки-за 200 и за 100 лева(парфюми).Като чета ,вероятно и мен ще ме очаква висока цена на доставката.

# 575
Не мога да си представя, че при поръчка над 300 лв., няма да направят безплатна доставка, ами вместо това даже ще стане близо тройна. И оправданията с тарифата на доставчика са абсолютно неадекватни.
Явно, имат много клиенти и не им е проблем да ги губят. Аз по друг начин не мога да си обясня подобно безумие.

# 576
  • София
Пристигна ми поръчката от парфимо днес на обяд. Шампоанът няма как да го тествам в офиса, но се пръснах с парфюма на Принс. Три часа по-късно - още изпълва цялата стая, а тя не е много малка и вече два пъти проветрявахме. Нищо уау като аромат, но ми допада - хващам основно кедър и гардения. За тия смешни пари, не съжалявам, че го взех.

# 577
Някой знае ли, дали тестери на парфюми с гравиран код върху бутилка имат такъв, а по-точно сосо mademoiselle тестер дали има?

# 578
Някой знае ли, дали тестери на парфюми с гравиран код върху бутилка имат такъв, а по-точно сосо mademoiselle тестер дали има?
Би трябвало да има, не съм имала тестер на Коко Мадмоазел, но щом на парфюма има, би трябвало и тестерът.

# 579
Благодаря Simple Smile. И аз така мисля, но бях на косъм да се излъжа Simple Smile.

Извинявайте за въпроса, (сигурно има инфо някъде, но не намирам) но може ли да ми кажете нещо за сайта parfiumbg.com? Там кокото е на смешни пари и не вярвам да е оригинален, но ще съжалявам, ако не попитам Simple Smile.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 17:38 от effe

# 580
  • Sofia
Тестерите на Шанел имат код.

# 581
Благодаря Simple Smile

# 582
  • София
Благодаря Simple Smile. И аз така мисля, но бях на косъм да се излъжа Simple Smile.

Извинявайте за въпроса, (сигурно има инфо някъде, но не намирам) но може ли да ми кажете нещо за сайта parfiumbg.com? Там кокото е на смешни пари и не вярвам да е оригинален, но ще съжалявам, ако не попитам Simple Smile.
Не само Коко-то, и другите шанелски цени са нереални.
http://parfiumbg.com/chanel-c-110_119/

# 583
Да Grinning. Но от друга страна има и парфюми с реални цени.

# 584
Ексклузиви на Том Форд за 64 лв.?
Не си губете времето с този сайт. Ментаци са. Или реплики, както те вероятно биха ги нарекли. Не само заради цените, а и заради липса на всякаква информация за предприятието: име, ЕИК, адрес, телефон.
Само някакъв мейл има и то не на собствен сървър, а в gmail.
Отвсякъде са фейк.

Общи условия

Активация на акаунт