Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Професионални музиканти и любители

 • 3 789
 • 6
 •   1
Отговори
 • Far away from here...
 • Мнения: 1 252
Здравейте,

не съм сигурна дали темата ми е в правилния раздел, тъй като е някак по средата между "хоби" и "музика, концерти, театър" Simple Smile. Предполагам, че ще бъде преместена, ако не е за тук.

Та, интересно ми е има ли сред вас любителски или професионално занимаващи се с музика?

Ако да, с каква насоченост - пеене, свирене на даден инструмент, композиране, преподаване или пък друго? Може и комбинация от всичките изброени, разбира се Simple Smile .

Ще ми е полезно да обсъдим по колко часа на ден се упражнявате, как, имате ли изяви в концерти/рецитали, сценична треска и как се справяте с нея?

Прави ми в впечатление, че в България сякаш няма много форуми с подобна насоченост, нито пък фейбук групи, затова реших да отворя темата тук.

Въпреки че не очаквам особено голяма активност, все пак се надявам заедно да успеем да я развием Simple Smile .

# 1
 • IC 1101,Abell 2029
 • Мнения: 545
Хубава тема,но ако се намирахме примерно в Америка.Нищо чудно че  тук няма такива форуми или фейсбук страници.У нас не са много хората които се занимават с това,защото извън чалгата няма никакъв друг музикален шоубизнес.Аз ако имах талант да пея,свиря,композирам и прочее,каква мотивация бих имал да го развивам,ако после няма да мога да го реализирам?!

# 2
 • Мнения: 1 967
Аз се занимавах дълго време с музика. Още на 5 години започнах да танцувам народни танци, а когато станах на 10 започнах да пея в детски фолклорен ансамбъл. Имах няколко години прекъсване, когато разбрах, че нашият ръководител е сформирал група от бивши певици от детския хор. Започнах да пея отново, имахме концерти участия. Правихме записи и пяхме няколко пъти в ТВ предавания. Беше много хубаво.  Имахме репетиции два пъти седмично след работа. За съжаление след като се родиха децата нямам възможност да ходя, а много ми се иска. Надявам се някой ден пак да се върна към музиката.

# 3
 • Far away from here...
 • Мнения: 1 252
alex_bg, наистина ми прави впечатление колко много чужди групи и форуми има, а почти нищо у нас.
Другото, което намирам за коренно различно, в сравнение с платформи, в които комуникират предимно българи, е отношението. Еднакво позитивино, добронамерено и без субективни, язвителни нападки, независимо от нивото. Ако има критика, тя винаги е конструктивна и човек се чувства комфортно да споделя. Получавала съм, например, съвети от концертни изпълнители, с опит пред хилядна публика и те са били поднасяни с такова внимание и фокус върху нуждата, провокирала въпроса ми, че чак съм се изумявала. В това отношение се надявам един ден да започнем да общуваме именно така, в момента сме на светлинни години за съжаление...

Sollsoll, с деца винаги е трудно, да Simple Smile. Аз също отлагах доста години, но накрая реших, че ако чакам подходящия момент, когато всичко ще е идеално подередено, никога няма да го дочакам и така започнах да се занимавам отново Simple Smile. И това беше едно от най-смислените ми решения в иначе не толкова краткия ми вече живот  Laughing.

# 4
 • Мнения: 760
Отскоро се занимавам с музикален инструмент (пиано), ходя на уроци. По принцип исках да се науча да свиря на някакъв ударен инструмент, обаче в моя град не намирам такива уроци и затова се записах на пиано. Засега един път седмично ходя на уроци, но когато имам възможност мисля и по два пъти да ходя. Мечтая си един ден да стана музикант, но трябва още доста време да мине, за да стана наистина добър в това. Исках също да кажа, че никога не е късно човек да започне да свири на инструмент, мисля че ако има музикални заложби, винаги има шанс да се научи да свири Simple Smile.

# 5
 • Sofia
 • Мнения: 16 296
Хубава тема,но ако се намирахме примерно в Америка.Нищо чудно че  тук няма такива форуми или фейсбук страници.У нас не са много хората които се занимават с това,защото извън чалгата няма никакъв друг музикален шоубизнес.Аз ако имах талант да пея,свиря,композирам и прочее,каква мотивация бих имал да го развивам,ако после няма да мога да го реализирам?!


Много от представленията, които посещавам, се играят пред разпродаден салон.

# 6
 • Мнения: 2
Здравейте, аз съм актриса, но обичам много да пея.
Тук може да ме чуете https://www.youtube.com/channel/UCJTHxZ-_RixgydguVXj5PRg?view_as=subscriber Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт