Декемврийски бебета 2018

• 65 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Много е хубава заглавната страничка!Следващия път и аз да се включа. Ка вит де дава за разреждане на кръвта и се дава превантивно.Не е кой знае какво ако някоя мама го е забравила.

# 106
  • Пловдив
Много добре се е получила заглавната страница. Благодаря!

Момичета, какво правите ако забравите да дадете витамин Д сутрин на гладно? Забравих два дни да и дам (през ден се случи), толкова е гладна сутрин и реве, че бързам да я сложа на гърдата, не че има кой знае колко мляко, но поне се успокоява.
Аз на 30 ден ще трябва да и дам вит. К - две капки, това ще ни е третия и последен прием, първите два бяха в болницата.

# 107
  • София
Радвам се, че ви харесва заглавния пост, момичета Simple Smile имам идея да направим статистика колко момчета и момичета имаме, коя е най-плодородната дата и такива разни Simple Smile само моля, който иска да го включвам да ми пише на ЛС, защото тук ще изпусна.

Вит. Д не се дава на гладно, а точно обратното - по време на хранене, защото е мастноразтворим витамин и има нужда от мазнина за да се усвои.

# 108
На мен лекарката от болницата, която го предписа каза да го давам преди обедното хранене, когато слънцето е най-силно, така и правя.

# 109
  • Пловдив
Педиатъра ми го изписа сутрин на гладно.

# 110
Много е хубава темата 😘 Ние вчера за първи път бяхме на лекар (спешен ) малката не беше спала над 15 часа само ревеше и повръщаше . Много се изплаших . Доктора който я прегледа , каза че е от прехранване 😐 и сега е на диета като даваме АМ само на 3 часа не по - малко и нощно време не даваме от 24 до 6 . Снощи спа но най -вероятно защото не беше спала предишния ден и нощ . Имам и нова тактика за приспиване  хапне ли и веднага в леглото без да я залисвам или сменям памперс . Снощи бях завила и ръчичките в одеалото . Не знам дали от това или от умора но спа от 9 до 1 хапна заспа в 3 и спа до 8.30 което се случва за първи път в живота й ! За първи път и аз спах 3 часа 😁😁😁 направо банкет ще вдигна ако започне да спи така ☺☺☺

# 111
Аз все го забравям този витамин Д. С баткото най-редовно го пропусках, но той си беше лятно бебе, та фонтанелата му се затвори въпреки заплеса на майка му. На Камен трябва да давам по две капки. Като идва Хедра за кърменето ме посъветва да капвам направо на зърното. Оказа се хитро - хем бебето не мрънка като му бърникам в устата.

# 112
Здравейте Декемврийски мами, следя Ви с интерес, както писах в предишната тема Максимилиан се роди на 18 декември при термин 03 януари.
Ние също сме с колики и почти не спим през нощта, педиатърката ни предписа Инфакол, отделно давам биберона през нощта и търся най-добрата поза за малкия. Пускам и бял шум от мобилното приложение Baby+  Спи при мен, след ядене трудно заспива и ме държи будна през по-голямата част на нощта.
Живеем в Белгия, тук ми предписаха в.Д по 10 капки на ден до 2 годишна възраст, не е задължително да е на гладно и в.К по 5 капки на ден докато бебо е само и единствено на кърма. Захраня ли ги спирам.

# 113
  • Ловеч

Момичета,почерпете се виртуално за моето Християнче😘😘😘

# 114
Да е здрав и във всичко благословен Борил!

# 115
  • Пловдив

Да е жив и здрав!

# 116
Жив и здрав да е, благословен и много щастлив!

# 117
  • София

Честито кръщене! Да е жив и здрав и благословен!

Титка, как ще успеете да не храните бебто между 24 и 6. Ако се събуди вода ли ще давате?

# 118
Честито кръщене на Борил ❤️ да е жив и здрав

# 119

Честито християнче! Да е здрав и благословен!

Днес реших да вкарам режим бебо, ядене на 2 часа. Е и двамата вече повече се обичаме Grinning Днес е сравнително по-спокоен, дано така да е и нататък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт