За кърмата българския лактогонен чай започнах и аз днес. По същите причини като твоите. Преди 8 години ми помогна много и го пиех редовно. И сега заложих на него.
Мъка ми е, че килограмите ми са доста. Още малко обаче искам да суче госпожицата.
Аз също си взех да пия откакто кърмя, както и шуслерови соли #2, 4, 7, 8. Не знам дали наистина влияят на кърмата, но аз се чувствам добре от приема им.
На 2 месеца е вече
Кърмим се, дано да е все така
Аз си взимам чай на Bekley за кърмачки, не знам колко помага, но си го пия. Иначе минахаме на 3-ти номер памперси още преди две седмици. Ползвам Пуфис Сензитив и съм доволна.
Просто ако се събуди в 17 примерно си играем и занимаваме до 18, ако нещо стане вече нервна и 15 минути по-рано да яде не е драма. Ако пък в 18 още спи я изчаквам и тя сама се събужда след малко. Понякога се е случвало с цял час да проспи, но после го компенсираме някъде. Най-често нощем - когато се събуди - тогава яде и в крайна сметка винаги на сутринта изтикваме до към 9 и започваме отначало
За памперсите, ние сме още на 2ка Пуфис, но също започнаха да й оставят следи от ластиците по крачетата. В петък сме на консултация и ще рсзбера колко е пораснала. Свърши й крема против подсичане, койти беше на Мустела и не сме имали проблем и сега мисля да изразходя разни мостри, които имам и ме е страх малко да не вземе да се подсече. Имам на Ганчев и Бепантен. Някой ползвал ли ги е?
Вакуумни пликове ползваме само на Икеа от години. Буквално имаме възглавници, които са прибрани преди 2+ години и така си седят. Преди това сме ползвали пликове от Джъмбо и всякакви от хипермаркетите и все изпускаха.
Една леля на мъжа ми ни беше подарила една малка книжчица, когато се роди бебето, но чак вчера я прочетох...и много се трогнах. Реших да споделя с вас няколко странички. Да са ни живи и здрави всички бебенца и да съумеем да им се радваме, въпреки всички грижи. Някой ден ще си спомняме с носталгия за този период..и ще сме досадните тъщи и свекърви, които чакат внуче, за да се докоснат до тази магия отново. 

Препоръчани теми