Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 55

• 43 794
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Налага се да вдигнеш дозата.А колко е Т4?

# 646
Може ли да хвърлите едно око на тези резултати:
Скрит текст:

Т3 и Т4 трябваше да бъдат към горна граница, нали?

# 647
Изглеждат си направо супер! И по антителата - май няма Хашимото... По какъв повод са пускани (симптоми, планиране на бременност, контролен преглед заради пиене на еутирокс...)?

# 648
Т4 е 15.91 при граници от 12 до 22. Много ми се спи, момичета, пада ми кръвното и ми се вие свят. Днес на работа на два пъти за по час не можех да си фокусирам погледа от умора. Може ли да има нещо общо, не ми се е случвало досега чак такова нещо. С предната бременност ми се спеше ама чак така отпаднало не се сещам да ми е било.

# 649
Пенева, преди месец пусках същите изследвания, но сега реших да ги повторя в друга, за да видя дали имат нещо общо. А другата причина беше, че съм бременна в много ранна седмица и исках да видя дали нещо не се е променило за месец. Миналата седмица бях на профилактичен преглед при Начев и той каза при положителен тест веднага да го посетя, но при тези резултати май няма нужда все още? Обмислям да ги пусна пак след месец и евентуално тогава?

# 650
Dark chocolate ти пиеш ли еутирокс или не.Ако не пиеш резулатите са ти супер обаче ако пиеш въпреки че ти е супер резулатата според мен трябва да посетиш ендокринолог много бързо почват да скачат нуждите на бебето споре мен един месец е много време за да чакаш. Първите седмици са особенно важни за детето защото все още няма собствена щитовидна жлеза и разчита изцяло на теб. Моя ендо докрая ми вдигаше  по-малко за да ми държи ТСХ между 0,6-1 минеше ли 1 ми увеличаваше с по един ден в седмицата да пия малко повече и така.

# 651
Нис, не приемам никакви хормони за щитовидната жлеза. Да разбирам, че не бива да бавя посещението?

# 652
Щом не пиеш хормон и с тези резултати какво правиш тук се чудя. Имало ли е някакви съмнения при теб за Хашимото? Според мен няма нужда нищо да правиш но не знам каква е историята ти.

# 653
Историята ми е такава, че останах втрещена, когато съвсем млада колежка я диагностицираха с диабет. И се зачудих дали не можеше това състояние да се хване по-рано, че да не се стига до там. И започнах да се интересувам от профилактични прегледи. Така попаднах на темата за инсулинова резистентност. Следих темата и се информирах. Пусках си разни изследвания. Така от форума разбрах за НВ-ВМХ, витамин Б12, витамин Д. Един ден стигнах и до темата с Хашимото. И реших да видя какво е положението при мен. Това достатъчна причина ли е да прибивавам тук или трябва да я напусна щом не съм с Хашимото? Grinning

# 654
Не се вкарвай във филми, да четеш кой какви проблеми е имал. По тия резултати, не си за при нас Hands V  Следи захарта и инсулина, да не изскочи оттам беля! Виж се с Начев по-скоро заради тях! Лека бременност!

# 655
Я марш от тук хаха с най-добри чувства те гоня и успешна бременност.Според мен резултатите са ти супер и то при положение че вече си бременна от няколко седмици.Ако имаш склонност към напълняване 20 и някоя седмица се прави натоварване с глюкоза за да се види да не отключиш гестационен диабет.Не всички гинеколози обръщат внимание на това изследване но е хубаво да се направи ако има някаква индикация за проблем със захарта.Лека бременост ти желая и дано не те виждаме тук.

# 656
Здравейте.
Имам диагностицирано Хашимото и си го отглеждам. Въпросът ми е свързан с Кориолус. Може ли да се пие при Хашимото ? Дава ли добри резултати или напротив ?

# 657
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Много ми се спи, момичета, пада ми кръвното и ми се вие свят. Днес на работа на два пъти за по час не можех да си фокусирам погледа от умора. Може ли да има нещо общо, не ми се е случвало досега чак такова нещо. С предната бременност ми се спеше ама чак така отпаднало не се сещам да ми е било.

и аз съм така  Tired
единственото, което откриха, че имам ниска захар.
като ми падне и ми се доспива ужасяващо.
има дни, в които съм пушка, има дни, в който се местя от дивана на леглото и обратно Sick

# 658
Здравейте.
Имам диагностицирано Хашимото и си го отглеждам. Въпросът ми е свързан с Кориолус. Може ли да се пие при Хашимото ? Дава ли добри резултати или напротив ?
Позната си намали лекарствата за диабет с тези гъби. Препоръча и на мен, но не съм пробвала. Но може някой да е споделял назад в темите и да не помня.
Пробва ли с търсачката?

# 659
Здравейте.
Позната си намали лекарствата за диабет с тези гъби. Препоръча и на мен, но не съм пробвала. Но може някой да е споделял назад в темите и да не помня.
Пробва ли с търсачката?

Пробвах. Изчетох доста неща, но точно за взаимовръзката и търпимостта с Хашимото не открих много материал. Все пак това е имуномодулатор,стимулант,а такива са противопоказни при автоимунни заболявания. Объркана съм,защото хем имунитетът ми е слаб,хем не бива да го подсилвам. Много искам да опитам с тия гъби. Дано някой се включи.

Общи условия

Активация на акаунт