Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 79 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
NiaV
https://www.lookfantastic.com/lancome-absolue-precious-cells-nig … 5ml/11486417.html
това ли е чудото за преглъщане с вино
 hahaha
ми то само от цената би трябвало да се изпънат бръчките

# 511
Заинтригува ме, обаче не намерих състав. Би ли снимала?

V V, много съжалявам, но не съм се научила да качвам снимки все още... Някое момиче, което умее ако има желание да си поиграе и да качи.

# 512
NiaV
https://www.lookfantastic.com/lancome-absolue-precious-cells-nig … 5ml/11486417.html
 hahaha

Това е. Мажа и рева. В Софийската Сефора е по-скъпа даже.

# 513
Скрит текст:
NiaV
 hahaha

Това е. Мажа и рева. В Софийската Сефора е по-скъпа даже.
Е поне опъва ли или само хидратира?

# 514
Напомпва сериозно. Дотолкова, че ще позабавя ботокса и ще задържа филъра за назолабиални до есента. Естествено няма да ми изглади гневната бръчка, но не ме дразни лекото отминаване на ботокса.  Вземете отливка ако можете, за 2-3 дни вече виждах резултат.

# 515
  • София
Този крем ми минава психологическата граница на мен. Wink А и по принцип не се разбирам с марката. Имат някаква парфюмна съставка (с миризма на роза), която не ми понася.

Този месец ползвам Роза и жасмин на Алтея и съм много доволна от кремчето. Малко по-силен ми идва аромата, но иначе като действие ми е много ок.

# 516
Този не мирише на роза, на нещо друго е. Хич не съм фен на марката по принцип, пробвала съм серум, крем (дневния от същата серия, за мен не става), ФДТ (не си намерих цвета явно), нещата им за устни не ми допадат също. Има една спирала, която кърти и това е. Та маската не я препоръчвам като фен на марката, даже останах учудена, просто на мен много ми хареса.
Сега съм набелязала една серия на Dr. Jart, ще я взема днес и ще пиша отзиви до няколко седмици.

# 517

Преди няколко месеца моя близка приятелка ми го донесе от Щатите, получила го е като подарък по време на някакво събитие и решила да го запази за мен. Подходих с резерви,защото винаги съм получавала алергия от екстракти от роза и се чудех дали да не го пусна тук в темата за размяна. Но реших да му дам шанс и го ползвам вече 4 месеца, текстурата му е като балсам,който се разтапя при нанасяне. Аз съм на 33 г., със смесена кожа. Не омазнява и не запушва пори. Лицето изглежда напомпано, озарено. Анти ейдж ефект не виждам, но определено кожата ми изглежда по друг начин. Няма спф и скоро ще го прибера за есента. Но определено ми харесва и бих изгладувала и аз подобен крем.

# 518
Здравейте 😊 Нахлувам в темата с молба да ми препоръчате крем, среден клас, кожата ми е нормална към суха. На 38 години съм, до сега не съм ползвала антиейдж продукти, но мисля че вече е време. Нощен крем също не ползвам, а ми казаха, че било хубаво вечер да слагам хубав крем, серум, а за дневния крем нямало значение 🙄 Моля за препоръки 😊🌞🌹

# 519
Как на 38 антиейдж продукти? Раничко е.

# 520
Е как ще е раничко? Зависи от нуждите на кожата. В повечето случаи анти ейдж = силна хидратация (говоря за брандинга на продуктите).

# 521
Е как ще е раничко? Зависи от нуждите на кожата. ...
За доста дами даже е късничко. Аз започнах на 40, отчитам го като доста закъсняла даже  Laughing

# 522
Аз на 32 и ми е тамън за да видя резултати лесно.

# 523
Е, може и да не съм права. Ма жената пише, че кожата й е б.о. (без особености), явно по-скоро хубава и безпроблемна. Като гледам как нищо не е ползвала досега Simple Smile
Аз антиейдж го разбирам над 40-45, ама сигурно съм невежа Stuck Out Tongue

# 524
Аз затова казах, че зависи от кожата. Но на 38 и б.о. не е рано. Според мен грижата трябва да е превантивна, не реактивна. Но зависи и от кой какво разбира под анти ейдж. На 38 ако съм с нормална кожа без сухота, бих вкарала по-интензивна хидратация, някой нощен с крем, с който ще се будя с прекрасна кожа и по-изчистен състав. От тези, които съм пробвала в средния клас ми допадна Nuxe nuxuriance- само нощния.

Общи условия

Активация на акаунт