Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 79 567
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Заинтригува ме, обаче не намерих състав. Би ли снимала?

# 496
  • Пловдив
Мога да се потвърдя мнението на Did-ko за Мезодерм, много сполучлив крем и за мен. Имам дневния крем. Подхранва, омекотява и хидратира отлично и прави кожата гладка и подхранена. Аз си го купих през миналото лято, ползвах го лятото и есента и ми беше ОК. Като стана по-студено обаче, кожата ми стана повече суха, отколкото нормална и временно го спрях, че вече не беше достатъчен сякаш. Като се постопли, ще си го доизразходя, заедно с други кремове, които съм зазимила Simple Smile. По едно време в Елитис се беше появил и серум от серията, но не го взех, че имах много серуми и кремове, после пък исках да го взема, но го нямаше вече.

Преди няколко дни видях от същата серия почистващ лосион за лице. Пише лосион, но на вид е като тоалетно мляко. Взех го, надявам се да е добро.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 17:01 от marzeliva

# 497
Aaaa, ще дойдете вие нa моятa.Stuck Out Tongue Winking Eye Нямa дa ви препоръчaм нещо лошо aз. Всичко съм пробвaлa лично върху мен.Grinning Пп И не, не сa ми плaтили дa нaпишa този пост. Joy
Пп Мързеливке, хубaв е лосионa, но си е бaш тоaлетно мляко и според мен.

Aз от ревюелските кремове не се спогодих с тези в кутийките с елaстин и колaген. Не знaм, не сa ми комфортни нещо, може и леки дa сa ми. Ще ги пробвaм в по топло време дa видим кaк ще сa.

# 498
Този дневен крем, който препоръчвате - на Ревюел Мезодерм, за каква възраст е?

# 499
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Почти всички серуми на Кларинс,ЕЛ и Ланком съм ползвала и предпочитам да платя тройно за такъв на Ла мер или Сисли,отколкото някой от трите изброени марки.
За Кларинс всъщност имам хубаво мнение за Double serum,също и за Mission Perfection Serum с уговорката,че не са "must have"

По темата:
От днес започвам хидратиращия крем на ЕЛ - Hydrationist.Това беше и най-първата козметика на марката,която купих/ползвах преди много години.Та,имам си го като сантиментален продукт,пък и ми доставя чудесна хидратация за зимата.

# 500
  • Пловдив
Aaaa, ще дойдете вие нa моятa.Stuck Out Tongue Winking Eye Нямa дa ви препоръчaм нещо лошо aз. Всичко съм пробвaлa лично върху мен.Grinning Пп И не, не сa ми плaтили дa нaпишa този пост. Joy
Пп Мързеливке, хубaв е лосионa, но си е бaш тоaлетно мляко и според мен.

Aз от ревюелските кремове не се спогодих с тези в кутийките с елaстин и колaген. Не знaм, не сa ми комфортни нещо, може и леки дa сa ми. Ще ги пробвaм в по топло време дa видим кaк ще сa.

Джаста Праста, Праста Джаста, имаш явно талант да откриваш ценни находки и винаги можеш да измъкнеш някой хубав крем от ръкава си. Smile Ето, тези дни след твоята препоръка си поръчах комплекта на Ейвън с черен хайвер, добре, че писа за него, аз не бях го забелязала, а разглеждах каталога и то не веднъж.Simple Smile
А кремовете на Ревюел в кутийките - на мен дневния ми е много лек за зимата, а нощния пък ми е тежък през лятото. Така, че не мога да ги ползвам в комплект, както исках. Дневния ще ми е за лятото, а нощния го ползвам сега, редувам четири крема и той е единия.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 19:58 от marzeliva

# 501
Мързеливкеее Heart Heart Heart !!!

# 502
  • Бургас
Този мезодерм нали не е нещо като химически пилинг,обикновен крем си е?И аз мисля да го взема,благодарение на Джаста открих Ревюел, много благодаря!

# 503
Моля, нямa зaщо, Мaрия.
Сериятa Мезодерм е с обикновени кремове - дневен, нощен, околоочен. Имa и почиствaщ лосион (тоaлетно мляко) зa лице, кaкто и крем зa ръце и лосион зa тяло. Сaмо, че зa нaшите склонни към зaсушaвaне кожи сa подходящи в по топло време, инaче идвaт леки. Имaм цялaтa серия без лосионa зa тяло.

# 504
Да напомня за въпроса си?
И също от къде може да се намери тази марка, освен в интернет?

# 505
  • Пловдив
Да напомня за въпроса си?
И също от къде може да се намери тази марка, освен в интернет?

Аз имам крема, но не знам за възраст, не е обозначено. Само в Елитис съм виждала Мезодерм, иначе на марката съм виждала неща в хипермаркети Лекси (в Пловдив) и в Лили.

# 506
Благодаря!

# 507
Здравейте, момичета! Искам да си взема нещо добро за противостарееща грижа. През годините най-често съм ползвала Аvene, Ysteal. Сега в аптеката ми препоръчаха Eucerin Hyaluron filler или Uriage Age protect. На 38 години съм, нормална кожа, видими бръчки още нямам, но съм с по- мургава кожа и имам лека пигментация, както и по-тъмни кръгове под очите. Благодаря предварително за споделено мнение и съвет!

# 508
Вземи си крем с ретинол. На La Roche Posay - Redermic R или Paula's choice например.

# 509
В последно време използвах три околоочни крема: на някаква фирма Cosnature, с изчистени съставки, на Eucerin hyaluron filler volume lift spf 15 и Dior capture youth age delay.
Най-доволна останах от Eucerin, другите два не ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт