Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 79 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
...........
Не мирише на стар крем, вие бихте ли се намазали с него?
Ако искаш честен отговор - Да, бих и окото ми няма да мигне. Кремовете и храните имат превантивно значително по дълъг срок на годност от указаното  на опаковката. Ако няма вид на развален и не е наистина развален бих го ползвала.

# 541
Момичета, в търсене съм на нощна грижа против стареене на 35г. съм и мисля, че ми е време. Получих няколко мостри на Nuxellence  детокс нощен флуид, консултантката страшно ми го похвали, каза ми, че е един от малкото кремове, от които наистина вижда резултат, но предвид цената му се въздържам от покупка, надявам се тестерите да ми стигнат, за да придобия впечатление за него. С комбинирана кожа съм и до момента съм ползвала най-вече хидратиращи кремове и такива за проблемна кожа, но в последно време нуждите на кожата ми се промениха, тя не е толкова проблемна, по скоро дехидратирана от ползването на неподходящи продукти.
Някоя от вас ползвала ли е въпросния крем и какви са и впечатленията?

# 542
  • Пловдив
Момичета, какво мислите за този серум
https://www.amazon.de/Feuchtigkeitsspendend-Gesichtsserum-Hyalur … 2YH25P9QXCNCWK97P

От подобен, този има мн.доволни...
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00PL3DK26/ref=ox_sc_act_image_1?s … ZHBNNOI&psc=1

# 543
  • Sofia
    Първият не се отваря при мен, иначе от втория и аз съм доволна.

# 544
    • Пловдив
      Първият не се отваря при мен, иначе от втория и аз съм доволна.
      мерси!
      Виж сега... https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07JB9FXG5/ref=ox_sc_act_image_2?s … RBH42KI&psc=1

# 545
      • Sofia
      Добре изглежда. Сподели отзиви, ако поръчаш. Аз досега по-добро от витамин С серуми за проблемна кожа не съм намерила.

# 546
      • Пловдив
      Добре изглежда. Сподели отзиви, ако поръчаш. Аз досега по-добро от витамин С серуми за проблемна кожа не съм намерила.
      начи ще поръчвам Simple Smile мерси!
      Сподели как нанасяш...
      Аз само загледах този последния, че имаше добри отзиви...ще го мисля, че е по-малка опаковка и ако не е ок няма да ме е яд Wink

# 547
      • Sofia
      Нанасям всяка вечер по няколко капки. То е като водичка, разнасяш и това е. Няма тежки текстури и миризми. Малко шишенце, мъкна го навсякъде с мен.
      Ползвам витмин С серуми вече пета година. Преди това - adult acne, белези, проблеми.
      Ако не спирам ползването пъпки не ми излизат изобщо.
      Кожата ми е свръх-чувствителна. Само с това се чувствам добре.
      Резултатите идват с натрупване, колкото по-дълго, толкова по-добре. Само през зимата добавям и серум през деня и чат-пат вечер, защото са леко изсушаващи.
      Но имаше и недоволни, така че просто споделям моето мнение.

# 548
      • В големите очи на малчо, а географски - София.
      NBM, Извинявам се, но не разбрах какъв серум с вит. С използвате?

# 549
      • Sofia
      Основно този:
      https://www.amazon.com/TruSkin-Naturals-Vitamin-Topical-Hyaluronic/dp/B01M4MCUAF
      Но имам още 2-3 варианта, често имам по два отворени и редувам. В момента редувам този на Truskin с показания от mystic woman.

# 550
      Моля за мнение за състава на този крем-флуид и добър ли е за антиейдж грижа 35 +
      Скрит текст:
      Vichy Slow Age Дневен крем: AQUA / WATER - OCTOCRYLENE - GLYCERIN - HOMOSALATE - ETHYLHEXYL SALICYLATE - BIFIDA FERMENT LYSATE - ALCOHOL DENAT. - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - DIMETHICONE - SUCROSE TRISTEARATE - PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE - SILICA - TOCOPHEROL - ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE - SYNTHETIC WAX - POLYSORBATE 61 - CETYL ALCOHOL - HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER - CI 17200 / RED 33 - CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE - CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES - STEARIC ACID - DIMETHICONE / VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER - DIMETHICONOL - TRIETHANOLAMINE - PARFUM/FRAGRANCE - SODIUM STEAROYL GLUTAMATE - SODIUM POLYACRYLATE - SODIUM HYALURONATE - MYRISTIC ACID - SODIUM BENZOATE - PALMITIC ACID - PHENOXYETHANOL - AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE / STEARETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER - AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - ASCORBYL GLUCOSIDE - DISODIUM EDTA - DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE.

# 551
      Това, ако не е Виши, пък на!

# 552
      • Пловдив
      На мен много ми харесва! Горе долу съм същата въздраст, със нормална към суха кожа.

# 553
      • Някъде там
      Имате ли отзиви за Jowae?
      Кремовете ме интересуват и маската.

# 554
      На мен на Виши нищо не ми е допаднало до момента.
      Аз цяла седмица тествам хидратиращата емулсия Aquabella на Nuxe и бих казала, че за комбинирана кожа е чудесна, хидратира без да омазнява кожата, не изсушава, попива бързо. Въздържам се от покупка само заради липсата на слънцезащитен фактор.
      Вечер тествам  Nuxe Nuxellence, от който имам щедра отливка, но все още не мога да изкажа мнение.
      Друг крем, който ще тествам е Korff correctionist light cream, като целта ми е хубава нощна грижа за комбинирана кожа и анти ейдж действие.
      В аптеката загледах и Svr крем с витамин C, Юриаж Age protect, изборът е сложен...., но този път няма да купувам импулсивно а,
      обикновено правя точно така!

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 18:26 от mama galka23

Общи условия

Активация на акаунт