Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 79 497
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Това, ако не е Виши, пък на!
Да, Vichy от серията Slow Age. На мен пък ми допадат продуктите им като действие само състава ме притеснява в дългосрочна перспектива. Също така мисля, че нямат и фактор.

# 556
Това, ако не е Виши, пък на!
Да, Vichy от серията Slow Age. На мен пък ми допадат продуктите им като действие само състава ме притеснява в дългосрочна перспектива. Също така мисля, че нямат и фактор.
Преди 20 години много ми харесваше серията им Нормадерм, мисля, че беше. Сега нищо не им харесвам, много са ми неприятни кремовете им. Познах ги по състава, защото винаги след някаква прекрасна съставка, както тук са например дрождите, ще изпльоскат денатуриран алкохол! Серията им slow age изобщо не ми подейства никак, след суперлативите, които прочетох от блогъри, взех няколко тестера. Не само не ми подейства никак, но и сякаш влоши състоянието на кожата ми. А кожата ми не е проблемна! Но сутрин беше вяла, безжизнена... За мен Виши са под всякаква критика!

# 557
Не знам дали въпросът ми е за тaзи тема.... Дъщеря ми е на 18 и ползва тоник за лице на Клиник.... иска да го смени, но аз не мога да и дам съвет, защото винаги съм била със суха кожа, а нейната е комбинирана към мазна.Можете ли да ми дадете някаква идея към коя марка да се насочи? Мислех си за A- Derma ...някъде бях чела някакви положителни мнения ...

# 558
Не знам дали въпросът ми е за тaзи тема.... Дъщеря ми е на 18 и ползва тоник за лице на Клиник.... иска да го смени, но аз не мога да и дам съвет, защото винаги съм била със суха кожа, а нейната е комбинирана към мазна.Можете ли да ми дадете някаква идея към коя марка да се насочи? Мислех си за A- Derma ...някъде бях чела някакви положителни мнения ...
Добри отзиви има за Aquabella  на Nuxe, за комбинирата кожа е, подходящ е да възрастта и.

# 559
Да споделя приятни впечатления от мицеларната вода на Рефан с маслина. Може да се ползва и в околоочната зона. Купих я в промо-пакет заедно с дневен крем с маслина. Кремчето е много приятно и смятам да си го измажа. Само ароматът му не е особено впечатляващ, но усещането върху кожата е по-важно.

П.П. Само да споделя, че се разделих с Виктория Бюти и охлювената серия, която иначе много харесвах. Дадох добър отзив, затова се считам длъжна да кажа, че ми се появи някакво зачервяване и реакция, така и не разбрах точно към какво от тази серия (ползвах нощния крем, Елексира, регенериращ серум с охлюв и стволови клетки и околоочен). Първо реших, че причината е в мицеларната вода на Биотен с дюля, смених я с Нивея за чувствителна кожа (но пък тя много ми изсушаваше), спрях да ползвам ръкавичките за почистване на Агива и преминах само на мицеларна вода. Но откакто спрях гореизброените продукти, всичко се нормализира.

Сега ползвам натурални продукти - нощен крем и околоочен (който се интересува, ще споделя източника, за да не правя самоволно реклама). Те са изцяло от масла, но все пак нощният, изненадващо за мен, ми идва малко сух. Спрях мицеларната на Нивеа, за да разбера дали изсушаването не е тъкмо от нея. За да засиля хидратацията си взех дневния крем на Биотен с водна лилия (светлосинята капачка), ползвам и Маслината на Рефан, така че ще се оправят нещата. Отново шестица за Биотен! Много хубав крем с деликатен аромат и приятно усещане върху кожата. По-хубаво се чувствам само с Маслината на Рефан! шестица и за тях! От магазина им ми дадоха тестер за нощен крем с Вит. "С", снощи го пробвах. По-тежък е, като всеки нощен крем, но е приятен. Измазах целия тестер и попи на 100 %.  Едва ли ще си го купя, но е добър.

# 560
Здравейте, момичета! В търсене на слънцезащита се спрях на Avene fluid 50+, но не познавам добре съставките и бих искала съдействие да кажете ок ли е за комбинирана, склонна към акне кожа? И един въпрос лично към Barbarella - може ли да споделиш източника от който черпиш достоверна информация за съставките?

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL %5BNANO%5D. WATER (AQUA). DIISOPROPYL ADIPATE. ISODECYL NEOPENTANOATE. SILICA. DICAPRYLYL CARBONATE. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE.  BUTYL  ETHOXYDIBENZOYLMETHANE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. DECYL GLUCOSIDE. 1,2-HEXANEDIOL. C10-18 TRIGLYCERIDES. VP/EICOSENE COPOLYMER. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. BUTYLENE GLYCOL. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. GLYCERYL STEARATE. OXOTHIAZOLIDINE. PEG-100 STEARATE. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.]AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. WATER (AQUA). DIISOPROPYL ADIPATE. ISODECYL NEOPENTANOATE. SILICA. DICAPRYLYL CARBONATE. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE.  BUTYL  ETHOXYDIBENZOYLMETHANE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. DECYL GLUCOSIDE. 1,2-HEXANEDIOL. C10-18 TRIGLYCERIDES. VP/EICOSENE COPOLYMER. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. BUTYLENE GLYCOL. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. GLYCERYL STEARATE. OXOTHIAZOLIDINE. PEG-100 STEARATE. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

# 561
  • Някъде там
Я и аз да попитам за този състав за този крем дали е о.к
Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Coco-Caprylate, Coco Caprylate/Caprate, Glycerin, Hydrogenated Coconut Oil, Niacinamide, Silica, C20-22 Alcohols, C20-22 Alkyl Phosphate, Sucrose Polystearate, Decyl Oleate, Lauroyl Lysine, Glyceryl Stearate, Parfum/Fragrance, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Potassium Aluminium Silicate, Chlorphenesin, Carbomer, Capryloul Glycine, Sodium Hydroxide, Hydrogenated Polyisobutene, Lactic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Enantia Chlorantha Bark Extract, O-Cy-Men-5-OL, Xanthan Gum, CI77891/Titanium Dioxide, Zinc PCA, Pentylene Glycol, Peumus Boldus Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Propanediol, Sempervivum Tectorum Extract, Sodium Chloride, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecilenate, Phospholipids, Tocopherol, Oleanolic Acid, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

Става въпрос за ЖОУЕЙ | JOWAE (матиращ флуид) с изглаждащ ефект .
Ще съм много благодарна ако се включите с коментари за състава .

# 562
Аз винаги съм казвала, че от интернет: руски и чужди сайтове.
Обикновено пиша, например: Marula oil in cosmetics... И всичко, което ми излиза го прочитам.
А сайтовете, които използвам просто за проверка са:
https://ecogolik.ru/sostav_kosmetika/
https://cosmobase.ru/handbook

# 563
  • виртуално
Кремът, който наистина елиминира фини линии при мен, прави ми кожата спокойна, с хубав тен и лицето изглежда стегнато, го спряха от производство. С нищо дрго не мога да го заменя и да видя този ефект. За Revitalizing Supreme на Estee Lauder говоря.
Има нова версия Revitalizing Supreme +, но той просто не става за нищо.
Поръчах си от Ибей моя си, стария вариант, но без да попитам продавача за лот в желанието си да си го купя.

Може ли линк към продавача, че и аз търся точно този  bouquet

# 564
  • При децата ми
simpatikonia, би ли споделила кои са натуралните продукти?

# 565
simpatikonia, би ли споделила кои са натуралните продукти?

Скрит текст:
Каталог

От тук си ги поръчвам. Ползвам нощен и околоочен.

# 566
Наскоро открих някаква жена, която произвежда сама кремовете според кожата, обажда се разпитва за кожата ти и прави крема, след няколко дена е при теб марката е memantics, аз си поръчах този крем препоръча го срещу акне http://www.marvi.bg/memantics-matirasht-krem-za-lice-za-kombinir … -30-ml-17908.html
Страхотен е, много съм доволна и мирише уникално

# 567
Знаете ли кремове за лице с гликолова киселина, които се предлагат на българския пазар. Аз като търсех намерих само 2 може би...

# 568
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На първо четене се сещам за Глико-А на Isispharma, Lierac Lumilogie, Peter Thomas Roth Glycolic Solution Moisturizer, серума Emergence на Phytomer, Radiant Night Peel на Teoxane, Неострата Ултра Смуутинг Крем, тоника Пюр Скин и нощния крем Мелабел на Биотрейд. Но със сигурност има още много други.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 16:35 от Reinа

# 569
В момента използвам Filorga Hydra Filler, Nuxe Aquabella за през деня, а за нощната грижа, залагам на NTCF есенцията на Filorga, флорална вода и масло от шипка на Алтея органикс. Кожата ми е комбинирана и в момента изглежда по-добре от всякога. Интересното е, че сякаш се чувства най-добре от шипковото масло, което всъщност е най-евтино от всичко. От Aquabella - не мога да кажа, че съм недоволна, но не го намирам за някакъв революционен продукт, едва ли ще повторя. Предстои ми да пробвам няколко продукта на the Ordinary и ще видя, дали ще има добри резултати.

Общи условия

Активация на акаунт