Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 79 482
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Кога и как нанасяш шипковото масло

# 571
Според мен Акуабелла на Нукс не обещава да е революционен продукт, той си е обикновен хидратиращ крем за комбинирана кожа, който обещава да хидратира, матира кожата, същевременно да не я изсушава.Върши всичко това, за което е предназначен.

# 572
Aquabella ми предизвика интереса, защото формулата съдържаше нещо ново, за което бяха подали документи за патент и обещава едновременно и хидратиране и матиране, blur effect и изобщо големи благини за кожата. Имах  по-големи очаквания. Не е лош, просто не е нещо уау.
Що се отнася до шипковото масло, нанасям го вечер, като първо нанасям хидратираща есенция, след 5 минути пръскам лицето си с флорална вода - розова, лайка... и нанасям няколко капки от маслото. Кожата ми на сутринта е мека и избистрена, доволна съм от него определено.

# 573
  • Варна
Момичета, не съм чела назад в темата, но някоя от вас да е със себорея, за да ми препоръча крем ?
Одъртявам и по зле става. Минах през филорга, един специализиран крем, на външен вид наподобяващ сперма,  забравих му името...алтея- серуми с масла, кремове, разни други масла, някаква био козметика от Лили,  сега съм със Скин код, но що до сега не съм се сетила да обменя опит и да питам в бг мама, не знам.

# 574
Това шипково масло... не боядисва ли?

# 575
За акне препоръчвам серията с чаено дърво на боди шоп и изливащия гел с чаено дърво на сапунена работилница.

# 576
Шипковото масло нанасям на влажна кожа и слагам само 3-4 капки. Оцветяване категорично няма, но го нанасям само през нощта, защото съдържа много вит.А и може да доведе до пигментация. Дори и със слънцезащита не рискувам да го ползвам през деня.

# 577
Момичета, не съм чела назад в темата, но някоя от вас да е със себорея, за да ми препоръча крем ?
Одъртявам и по зле става. Минах през филорга, един специализиран крем, на външен вид наподобяващ сперма,  забравих му името...алтея- серуми с масла, кремове, разни други масла, някаква био козметика от Лили,  сега съм със Скин код, но що до сега не съм се сетила да обменя опит и да питам в бг мама, не знам.

Приятелят ми е със себорея и ползва на Ducray kelual DS крем и е доволен от него.

# 578
  • Бургас
Баща ми е със себорея,ползва само синята Нивеа.Дерматолог му изписа Виши нормадерм,не остана доволен.Ползва и Дипросалик ако се влоши.

# 579
  • Варна
Много ви благодаря, момичета!
Честит празник 💄

# 580
Преди време някой тук направи опит да изрекламира една серия кремове Novage на орифлейм. На мен ми ги подариха за св.Валентин и смея да твърдя, че серията е номер едно за ценови клас за лот към 140 лева.

# 581
  • някъде под слънцето...
Мислех , че са го спрели и бях много щастлива, когато го видях отново.

При мен
Просветлява тена, свива порите и намалява фини бръчици.

PS задължително слънчева защита.

# 582
  • Нидерландия
Sl:  за Retincare вечер или през деня го слагаш и справя ли се с петната? ☺️

# 583
  • някъде под слънцето...
Вечер преди крем.
При мен просветлява тена и кожата изглежда сияеща и стяга порите (петната ги преборих преди години и  от тогава съм маниачка в превенцията им)
Препоръчват го и за изсветляеане на пигментации.Но марката си има специална линия само за петна.

# 584
Nuxe Nirvanesque. Това си е моят крем. Обожавам!

Общи условия

Активация на акаунт