Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 79 487
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Разчиствах си резервите и попаднах на гел крем на Сисли Sisley Double Tenseur moisturizing Gel.
Абсолютен ужас,за който и 5лв не бих дала(а по принцип харесвам марката,особено маските им са всички страхотни).Състав: вода,глицерин,силикон...за $110.
Лепне,не попива изцяло,усещам кожата си мръсна.
Аз си взех една маска на Сисли и я използвам вече няколко пъти, искам да я снимам и да пиша за нея. Ами, какво да пиша, обаче??? Никакъв ефект, никакъв смисъл няма от тази маска! Сигурно за два лева, ако бях си купила, по-голямо действие щеше да има. Преди време използвах тониран крем на Сисли, тоник за лице и хидратиращ крем. Същите боклуци бяха! Това е единствената марка, за която мога да кажа, че нито един от продуктите не става.
Сисли за мен е най-нищоправещата козметика, която съм ползвала, а съм ползвала много. Дадох й няколко шанса, които само затвърдиха лошите ми впечатления. От декоративната козметика имах един ФДТ, който също беше ужасен и повече не искам и да чувам за тази марка.  Confused

# 617
Радвам се, определено не мисля, че би била подходяща за мазна кожа. Ще взема да я метна на колежка с доста мазна кожа с цел тест и ще пиша. Тя например хареса Laneige. Аз мога да нанеса половин бурканче от нея и да съм доста суха веднага след.
Да, аз харесвам маската на Laneige, но тази на Ланком ми натежава и омазнява страшно. Със смесена към към мазна кожа съм.

На Сисли кремът за изморени крака е божествен, маската с Черна роза също.

# 618
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За декоративната им козметика нямам впечатления нито ме вълнува особено.Бяха ми пратили преди време един гланц подарък към поръчка.Гланц като гланц,ако не пише Сисли,бих го помислила и за Мейбилин(на които между другото гримовете им са много успешни).

Аз съм обсебена от маски за лице всякакви и пробвах всички на марката.За мен са Уау - розовата с глина за озаряване,другата с черна роза(тази ми е любимата),има и една хидратираща сил гел,почистващата за мазна кожа,която е стопирала пъпки при мен не веднъж.
Друго,което съм ползвала е тоалетното мляко,без забележки,но не бих повторила заради цената.Все пак е почистващо мляко,не е крем,обещаващ ефект ботокс.
Крема за лице с масло от ший - богата хидратация и комфорт цял ден.Хидратащия серум,който и като цена беше ок.
Имат хубави неща,но трябва да се намират на принципа - купуване/тестване,а са луксовен бранд,не за всеки джоб.

# 619
На мен маската с черна роза не ми повлия добре, но аз съм виновна, защото покупката ми беше абсолютно спонтанна. Първо, тя е наблъскана с масло от ший. Е, за някоя суха кожа може това  да е добро, но не и за по към мазна кожа! Тази маска не почиства, не прави нищо, ами просто придава блясък. На мен не ми е нужен. Черната роза няма да я коментирам, защото всяка козметична марка има право на своята фантастична приказка.
Добре, черна роза. WTF?

# 620
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз се чудих за тази черна роза,ама викам - може и такава да са измислили.Аз лично,черна роза в живота не съм виждала.
Иначе маската не е почистваща.На мен много добре ми се отразява,защото спя по 5-6ч в денонощието и търся бързо освежаване,за да нямам вид на човек,неспал и неял с дни.Същия ефект намерих в Диор продуктите,за които вчера споменах.

# 621
Черна роза има, продукт на генна селекция е (дори съм я виждала, имаше последната година сериозна рекламна кампания и в България, явно наскоро е влязла на пазара), ама защо биха сложили нещо от нея в маската и как то би се отличило положително спрямо фитокомпонент от роза с по-нормален цвят?
Разсъждавам просто, продуктът не ми е познат и нямам бюджети за козметика от типа на Сисли.

# 622
Ми нищо не си пропуснала от Сисли-то, да ти кажа.
Маската ми е все едно крем за лице на мен.

# 623
  • Отвъд алеята зад шкафа
Препоръчайте ми моля добър околоочен крем за хидратация, освежаване и..леки бръчки:)
Estée Lauder Advanced Night Repair околоочен серум добър ли е? Или нещо на Филорга?

# 624
Ести Лаудер е много добър за първи бръчки.

# 625
По повод черната роза - има такава и други козметични марки ползват някакви екстракти от нея. Мириам Кеведо например:
https://abstore.bg/miriam-quevedo/black-baccara-collection/#

Аз имам един от бустерите, обещават подмладяване в конкретни срокове.Blush

# 626
Аз съм ползвала един преди две години, добър беше доста, но не съм се подмладила въобще за жалост.

# 627
Днес загледах маската с активен въглен на Гарние - в тубичка на цена около 14 лева, за почистване на порите с отлепване.  Някой има ли впечатления от нея?

# 628
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Първо, тя е наблъскана с масло от ший. Е, за някоя суха кожа може това  да е добро, но не и за по към мазна кожа!
Дори не всички сухи кожи понасят добре масла. Моята е страшно суха, но маслата й действат ужасно, особено ако ги ползвам самостоятелно или в чист маслен бленд.

# 629
Не знам, хора, да полудее човек вече с тези кремове. Всички обещават, ама малко изпълняват. На химик съм се превърнала да чета съставите на кремове, олиа, серуми...
Понякога съм доволна от резултатите, но толкова неща използвам, че не знам от кое ми е добре 😊

Общи условия

Активация на акаунт