Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 79 428
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
С какво мога да започна за да се осве е малко .... някаква маска например ,сега ползвам на Гарниер 3в1 и след това се мажа със крем универсален на ,,Здраве”

# 691
  • Варна
С какво мога да започна за да се осве е малко .... някаква маска например ,сега ползвам на Гарниер 3в1 и след това се мажа със крем универсален на ,,Здраве”
за твоите 30 години е добре да минеш на хубав хидратиращ крем, какъв тип е кожата?
 иначе можеш да си вземеш хидратиращи маски на herbal care  са хубави, също на purederm
особено доволна бях от маската на Билка с мавруд

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 19:46 от didito

# 692
  • София
за твоите 30 години е добре да минеш на хубав хидратиращ крем, какъв тип е кожата?
 иначе можеш да си вземеш хидратиращи маски на herbal care  са хубави, също на purederm
особено доволна бях от маската на Билка с мавруд
Смесена
Предложения за хубав крем.№

# 693
  • Бургас
Хубави хидратанти имат Талго,разгледай ги.Също и Еstee Lauder Daywear,но е стотак и само с проби първо.

# 694
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен за хидратация абсолютно незаменима ми е маската на Ланком Energie de Vie. Още не съм й намерила аналог и сред корейската козметика.
Скрит текст:

# 695
  • София
Хубави хидратанти имат Талго,разгледай ги.Също и Еstee Lauder Daywear,но е стотак и само с проби първо.
Идеята с Есте лаудер ми допадна ....
Откъде може да си поръчам проба?

# 696
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Точно тази маска на Ланком тотално съм я отписала.Имам още 2/3 от бурканчето и не знам дали въобще ще я приключа.Мъча се с нея.
Гел,който не попива напълно и оставя лепкав слой върху кожата.Тоочно такава грижа ми трябва преди лягане,та хубаво да залепна за възглавницата.

На 30г бих включила и грижа против ранни бръчки.Например маска и/или серум за тази цел,които да комбинирам с хидратиращ крем.

# 697
  • Бургас
Идеята с Есте лаудер ми допадна ....
Откъде може да си поръчам проба?
Помоли да ти отсипят за проба в Дъглас/Бюти Зоун

# 698
маската на Ланком е супер, на мен още по-любима ми е бюти слийп маската на Шисейдо. Редувам я с двойния серум на кларанс, него го ползвам само нощно време.

# 699
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Точно тази маска на Ланком тотално съм я отписала.Имам още 2/3 от бурканчето и не знам дали въобще ще я приключа.Мъча се с нея.
Гел,който не попива напълно и оставя лепкав слой върху кожата.Тоочно такава грижа ми трябва преди лягане,та хубаво да залепна за възглавницата.
Adoralova, един и същи продукт може да се държи и усеща коренно различно на различните кожи, а даже и на такива със сходни параметри и нужди, знаеш. При мен няма никакво лепнене - нито когато я ползвам като освежаваща маска през деня, нито когато я ползвам като вечерна грижа. А понякога я слагам и като допълнителен серум под дневния крем. От гел става на водичка при досега с кожата, но не попива като вода и не ми опъва, дори да остана само по нея.
Аз пък не харесвам серума от същата серия - не видях никакъв ефект от него, дори не ми хидратираше.

# 700
  • Orihuela Costa,Spain
На Шисейдо маската е страхотна 😍

# 701
Има ли запознати със състава на кремовете?Интересува ме за тези двата как са като състав?

# 702

Какво ще кажете за този състав ?

# 703
  • Варна

Какво ще кажете за този състав ?

не е лош, само BHT и парфюма за мен са малко напред в състава

# 704
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой ползвал ли е този:

П.П Как се правеше скрито изображение?

Общи условия

Активация на акаунт