Какъв крем за лице използвате? – Тема 13

• 78 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте мадами! Предварително се извинявам ако вече съществува такава тема, но от скоро се замислих, че е крайно време май да започна да се грижа по сериозно на кожата на лицето си. Аз съм само  на 25 и малко отгоре и се лутам в търсене на подходящи маски и кремове за лицето си! Приятелки вече ми казват, че е време да започна да използвам кремове против бръчки, но не ми ли е още рано?! Вие как мислите?
Ще се радвам ако се включите със съвети и мнения!
Засега единствения крем който ползвам е Бочко (от време на време още ми излизат пъпки), а той е единствения крем от който после не се обривам допълнително! 😂😍

# 706
gadamer отиваш към пълна редакция и натискаш бутончето "скрит текст"

Момичета, наистина се разколебах какъв крем да си взема. Препоръчайте дневен и нощен 35+ да е с лека  структура и да има anti-age ефект по-скоро превенция.

Какво ще кажете за този, търся по-скоро крем срещу отпускане на контура
https://remedium.bg/anti-age/lumene-hehku-expert-radiance-defend … m-spf20-50ml.html

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 12:20 от tina_

# 707
Във връзка с нощната маска на Lancome, която видях да коментирате, аз скоро взех на Диор и е много, много слаба. Не виждам нищо да прави с кожата ми, на упътването пише да е като последна стъпка в грижата през нощта...след нощен крем ли се предполага да се нанася?

За тази става въпрос
Скрит текст:

# 708
Тази за моята кожа беше гола вода-буквално. Не просто недостатъчна хидратация, а абсолютно никакъв ефект. Нанася си се като нормална маска-върху серум ако ползваш през нощта, а не крем. Много лека текстура е и не би могла да пробие през крем и да стигне до кожата.

# 709
Тази за моята кожа беше гола вода-буквално. Не просто недостатъчна хидратация, а абсолютно никакъв ефект. Нанася си се като нормална маска-върху серум ако ползваш през нощта, а не крем. Много лека текстура е и не би могла да пробие през крем и да стигне до кожата.

Точно такова усещане имам и аз!

# 710
Писах, писах стана някакъв бъг и всичко се затри.
Ще пробвам отново.

Отзив за охлювния серум за лице с перли на Арси козметикс:

Хубав и богат серум със слузеста консистенция заради охлювния екстракт.
Много добре хидратира и освежава кожата и някак я заглажда. Не особено икономичен, поне при мен, аз не го и щадя де, защото кожата ми го хареса и буквално го изпива. Няма мазнеене, бързо попива, лесно се нанася и се разнася добре. Добра основа е за грим, няма кир ефект. На мен не ми лепка, но аз винаги нанасям серума или след сутрешна маска или след сутрешен ритуал с капка масло и мицеларен или флорален тампон. Нанесен само на почистено под душа лице и после подсушено може да се усети леко лепкащ, но това усещане бързо преминава. Доволна съм от продукта, много приличен с почти недоловим аромат.

Първи впечатления за дневния крем от серията с охлюви на Арси козметикс:

Ооо, това е богат дневен крем. Доста богат и плътен, но не тежък и неприятно мазнеещ. Попива сравнително бързо и хидратира чудесно. Ароматизиран е, но не прекалено и не натрапчиво. Нанася се лесно, абсорбира се добре от кожата, без да оставя неприятен мазен филм. Въпреки това го намирам по подходящ за сезон есен-зима или за нощна грижа и определено е за нормална към суха кожа. За мазна кожа според мен няма да е добра идея.
Замислях се и за нощния от серията, но засега няма да го купувам, защото в затоплящото се време ще ми дойде твърдеее богат, плътен и може би тежък. Приятно съм  изненадана и първите ми впечатления за продукта са много добри. В комбинация със серума кожата се чувства освежена, хидратирана, загладена и сияеща, а тена някак изравнен.

Първи впечаления за охлювения крем на Евелин 50+:

За разлика от горния крем, този е лек, не мазен и особено подходящ за дневна грижа. За нощна мисля, че ще дойде една идея по лек и недостатъчен, поне при мен е така. Подходящ за нормална и кожа склонна към засушаване, но мисля, че и леко омазняващите се кожи биха го приели добре. Определено не е мазен крем, лек е, с лека не особено плътна текстура, която се абсорбира бързо от кожата. Особено подходящ за затоплящото се време. Дава добра хидратация и освежава тена, кожата изглежда добре. Засега впечатленията ми са добри и кожата ми го възприема. Добра осонова е за грим. Има лек, ненатрапващ се аромат, обичаен за евелинските кремове.

# 711
Здравейте мадами! Предварително се извинявам ако вече съществува такава тема, но от скоро се замислих, че е крайно време май да започна да се грижа по сериозно на кожата на лицето си. Аз съм само  на 25 и малко отгоре и се лутам в търсене на подходящи маски и кремове за лицето си! Приятелки вече ми казват, че е време да започна да използвам кремове против бръчки, но не ми ли е още рано?! Вие как мислите?
Засега единствения крем който ползвам е Бочко (от време на време още ми излизат пъпки), а той е единствения крем от който после не се обривам допълнително! 😂😍
Аз съм на 28 и ползвам хидратиращи кремове , околоочния ми също е хидратиращ.Още е рано за кремове против бръчки,хидратирай кожата,пий достатъчно вода.

# 712
Аз съм на 28 и ползвам хидратиращи кремове , околоочния ми също е хидратиращ.Още е рано за кремове против бръчки,хидратирай кожата,пий достатъчно вода.
Можеш ли да ми препоръчаш марка с която да започна? Ти какви ползваш?

# 713

Мислех, че е виновна моята кожа, която не се поддава на такива гелови текстури. Laneige, по която доста припадат при мен има сходен ефект. Със суха кожа ли си?

# 714
  • София
И аз не харесах изобщо маската на Диор, но въпреки това да отбележа, че се нанася след крема. Идеята е да допълни полезните съставки на серумите и крема и да ги запечата, на принципа на корейската козметика.

# 715
От кой серум /противобръчков/ сте доволни?
Има ли серум за под околоочния крем?

# 716

Мислех, че е виновна моята кожа, която не се поддава на такива гелови текстури. Laneige, по която доста припадат при мен има сходен ефект. Със суха кожа ли си?

Да и никога не съм обичала гел текстурите. Но нощните маски, които лансират са все гелообразни, а на мен много магически ми звучи "нощна маска" Blush

# 717
От кой серум /противобръчков/ сте доволни?
Има ли серум за под околоочния крем?

Да, има серум за под очи.
От дрогерийния клас мога да предложа този на Регал:

и перления охлювен серум на Арси козметикс. За последния съм писала малко по горе, той е за лице и за околоочен контур.
Ревюел също имат околоочен серум с ботокс ефект:

# 718

Какво да очаквам от този крем?Как е като състав? Пише,че е озаряващ и хидратиращ.

# 719
  • София
В момента ползвам ето този нощен крем:

и много ми харесва. Лека и приятна консистенция, изобщо не мазнее, почти не се усеща аромат, като ефект е чуден.

За първи път ползвам и ето този серум на Ив Роше, който също е чудесен:

Спрях ползването на продуктите, които купих от Алтея, тъй като ми предизвикаха поява на пъпки. Като ги спрях, за 2-3 дни кожата ми се изчисти... Може би някаква форма на алергична реакция е това при мен. Реагирала съм на продукти на Ланком, които миришат на роза, а сега отново на продукти с роза, макар и на друг поизводител. Явно трябва да внимавам с розите...

Общи условия

Активация на акаунт