Е. МЕРИЧ🌹Х. СУБАШЪ в🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹ЕДНА НАДЕЖДА СТИГА🌹ХАЛКА #7

• 112 875
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Привет и от мен!  Simple Smile

Лили  Hug добре дошла сред нас и да ти кажа  Wink може да сме фенове на Хазал, но... не мразим и не упрекваме никой от другите  Simple Smile

Нещо, което ме тормози, като чета на други места например за Хазал - хора, които нито са я гледали как играе, да съдят за това каква е само от снимки и то често от възможно по-лошите и... да плюят и обиждат, защото харесват Ханде например и тя за тях е най-... Нима тези хора не разбират, че и двете момичета играят в един проект, трудят се рамо до рамо и двете са важни за сериала. Не можеш и нямаш право да ги изправяш една срещу друга... толкова са жалки и отвратителни някои хора в писанията си, че заради такива и не ходя много да чета настрани, а си стоя на собствена територия.  Peace

Лу  Hug аз пък нарочно си оставих серията за днес, за време когато няма да ми се налага да прекъсвам много, за да не губя нишката и дори нарочно избирам вариант озвучка... Така съзнанието ми много по-лесно приема всичко, не губя време да чета субтитри и да ги асимилирам, докато на екрана тече екшъна  Wink. Приемам всичко наведнъж и дори и детайлите, до най-дренмите, нещо много важно за такъв тип сериал, според - той изисква повече от 100% внимание, иначе... се губиш в лабиринта му.

Та... ето моето мнение и виждане за 2 серия на ХАЛКА. Така, както беше на онлайна, така и сега серията ми хареса, изясниха ми се и някои неща, които не схванах без превод и... Най-много ми хареса, че... въпреки малкото участие на Бахар в тази серия все пак с нея се случиха интересни неща. Тя се чувства наистина не между два, а даже и между три огъня - работи с Джамал, но трябва да докладва всичко на шефа, който ми се струва, че се възползва от огромното уважение и страхопочитание, което тя изпитва към него и се страхувам, че може би е и замесен в нещо нечисто, той ме притеснява още от първия момент, не обичам тайни неща и такова шпиониране, та... Второ... самият Джамал - прекалено сух, суров изглежда, малко говори, но... всичко вижда. Забелязах острият му поглед и в сцената с фотоапарата и Бахар - не обичал да разглежда снимки, но... и не пропусна флашката, усети се и че момичето леко се стегна и уж нищо не знае, ама... Важното е и че Бахар не се доверява пълно и на двамата си шефове, върши си работа, както те изискват от нея, но... си оставя и вратички - не унищожи снимките. А третият огън... ах, този Каан - не виждам как тя ще избегне това да се влюби в него. Даже и на мен ми е много сладък с детинското си дразнещо поведение, но и в същият момент не е онзи престъпник, за който Бахар го мислеше и малко по малко тя започва да му вярва и дори да го харесва, а разкрие ли се и как е въвлечен в тази история още повече ще му се довери. Все пак усещам тези двамата като положителни герои, докато Джихангир и Мюжде са все още от другата страна на барикадата - деца на мафиоти, работещи с тях, знаят за нечистите им дела, но... са с тях. За Джихангир... май както и предполагах... може и да не е бил в чужбина, а някъде другаде и историята се използва за покриване... случката от преди две години, когато той е решил,че е убил човек излиза наяве - без труп, без свидетелства и отразяване в полицията. Там има някаква завръзка и ще видим този Емрах какво ще каже, но... предполагам, че може би е бил ранен, както и самият Джихангир ( като последица от това и да губи паметта си, а чувството му за вина да помага още за това). Минало е време, следите са покрити, Каан като случаен участник или пък... нарочно е замесен вече и.. затова му правят и клопката за кражба и затвор. А аз продължавам както и преди серията, да мисля, че... точно този Терзи знае много неща и най-вероятно дори да е замесен с изпращането на записите на Каан и Джихангир.

А тази вечер имаше акция в Туитър за двойката Бахар и Каан и... според мен, дори доста активност имаше и това след две серии  Wink

За Джихангир и Мюжде и не очаквам все още нищо, та засега той си има годеница Ирем, има си и грижи... ще почака другата му история  Wink

# 91
  • София
Здравейте момичета, благодаря за топлия прием. Flowers Bouquet Flowers Hibiscus Flowers Rose Flowers Rose

Cveti67, до омраза чак, надявам се няма да стигаме. Все пак става дума само за филми и артисти. Smile

Аз всъщност не съм фанатизиран фен на никой от участващите. Тук ме доведе само увлекателната история. От турските артисти съм фен само на Джан Яман, както може да се предположи по снимката ми. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Като имена познавах само Серкан и Ханде като чух за сериала, само от тях имах впечатления и ги бях гледала някъде преди - Серкан в "Сезона на черешите", а Ханде в "Черна перла". Но ако участваше само Ханде, вероятно не бих проявила интерес да започна да гледам. Не че не я харесвам или нещо такова ... не, просто не би ми била достатъчна само тя, за да предизвика интереса ми. Серкан беше причината да проявя интерес към сериала, а историята ме задържа...
От останалите имена никое не ми говореше нищо. После установих, че съм гледала преди и актрисата, която играе майката на Каан (съжалявам, но не мога да помня имена) - в "Госпожа Фазилет", но там постоянно крещеше и нареждаше и заради нея не догледах сериала. Но тук ми хареса образа й и как се справя с него.
Хазал не съм я гледала преди, дори не знаех, че съществува, докато не влязох тук в темата. В този образ ми допада играта й.
Очарована съм от Каан, много ми харесва излъчването му и лекотата, с която прави образа си, сякаш не играе, а е самия себе си, естествен е.
От другите участващи артисти нямам никакви предварителни впечатления, но засега нямам оплаквания от никого, харесва ми как играят, образите, които правят, харесва ми историята... Остава само да гледаме и да се наслаждаваме. SmileySmileySmiley

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 01:31 от Lilly Di

# 92
  • Русе
Здравейте!  Hug

Лили  Hug не се и съмнявам, че ще си прекараме добре времето покрай Халка  Simple Smile
Ама ние тук нали си следим и друга линия, та... надявам се да не те натоварва, просто много си харесваме двойката и гледаме да не пропускаме и новото около тях.  Peace

Аз наистина много го харесвам толкова е различен, не типичен, с фабула, която не можеш да предположиш всичко и ти дава варианти да размишляваш кое ли е  newsm78, а в същото време и представят всичко увлекателно. Колко по-различно можеха да покажат завръщането на паметта на Джихангир, но... ефекта на мъжа в жълто... така грабва погледа, че няма как да не те гризе това. А и този странен мъж говори и на немски... чудя се дали няма връзка, роднинска или друга с младият мъж от първа серия, който помисли Мюжде за мъртва, той също ползваше немски думи  Thinking
От това тръгвам пак и към смяната на бебета преди 25 години... защо го правят и защо родителите им мълчат? Дали това не са деца на различни кръгове от тази престъпна организация и това да е като разплата, изчистване на дългове без проливане на повече кръв?  newsm78 Дали са само две момчета, може и други да има, като този с немския, например и мъжът в жълто знае това, защото той се е срещал с Каан преди две години. От фрага за 3 серия вече със сигурност знаем, че не е мъртъв и за мен е много вероятно, той да стои зад изпратените дискове на Джихангир и Каан.

А сега и новото от вчера насам  Wink - от Хазал няма вест, но..механджията е уловен в кадър, та...

Добре, че има доста клиенти, които обичат да снимат и... от техните клипчета и снимки да си откраднем кадри и за нас  Wink Joy Joy Joy

И нещо красиво - текст и от любимите ни снимки на ХазЕр - https://inkphy.com/media/BtG9twMlkO8?fbclid=IwAR2genBrSVssRukO_c … EKRcjCwMCd-89GDZ8

# 93
Привет!

Аз малко се пошегувах с това за феновете, но все пак те са първите, които проявяват интерес към сериал или филм.
От това, което ни показаха в първите две серии, най - благодатна е ролята на Каан Йълдъдъм, защото няма рамка в поведението на героя му. И репликата към Бахар, че усмивката ѝ отива, ми дава надежда по - нататък да оживят и да направят пълнокръвен образа на Бахар.  Същото се отнася и за Джихангир.

Цвети, шпионирането вътре в службите и между различните служби е неизбежно - за да са успешни в работата си, трябва да се следи дали всички са лоялни. Аз първоначално се усъмних в Джемал, но сега съм в колебание. И Алтан е съмнителен, но пък явно добре познава Джемал, щом накара Бахар да изтрие снимките.
Не мога да гледам с озвучаване, защото говорят много бързо и като не зная някоя дума...

Вчера пропуснах да пиша нещо, свързано с поста на Вера за размяната на децата. Дали семейство Тепели знае за размяната на момчетата. Хюмейра знае само, че Каан не е нейното дете. Върнах се към един текст на руски език, който публикувах преди време. Странно, но в него липсват Гюлай и Алтан. Слагам го отново в спойлер, да го погледнете и вие.

Скрит текст:
Оригинальное название: Halka
Производство: Es Film
Продюсер: Юсуф Эсенкал - Yusuf Esenkal
Режиссер: Волкан Коджатюрк - Volkan Kocatürk
Сценарист: Левент Джантекин - Levent Cantekin
Жанр: Остросюжетный полицейский детектив
Премьера: С 15 января 2019 года на телеканале TRT 1

Будут показаны захватывающие события вокруг истории Каана и Джихангира, совершенно отличающихся друг от друга. Сериал назван в честь известной преступной банды, символом которой являются три кольца. Первые кадры в сериале унесут зрителей в 1991 год, когда было совершено убийство, которое тайно сняли на камеру…
Сериал про историю мести двух молодых людей Каана и Джихангира, они мстят преступней банде, чьим символом являются три кольца.
У сериала, сюжет которого начинается со сцены убийства, богатый актерский состав:
Серкан Чайоглу в роли Джихангира;
Каан Йылдырым в роли Каана;
В роли Хюмейры, матери Каана и Джихангира, Назан Кесал;
В роли лидера мафии Ильхана Тепели Бурак Серген;
Умут Карадаг в роли Искендера, главаря мафии, бывшего киллера и охранника Ильхана Тепели;
Ханде Эрчел в роли Мюжде, дочери Искендера, которая влюбится в Джихангира;
Ахмет Мюмтаз Тайлан в роли комиссара Джемаля Сандыкчы, который поклялся посадить эту преступную банду в тюрьму;
Хазал Субашы в роли идеалистки Бахар, помощницы комиссара Джемаля, которая сблизится с Кааном;
Дилан Телкёк в роли Ирем, невесты Джихангира, с которой они то мирятся, то ссорятся;
В роли Нуртен Бану Фотоджан;
Шехсувар Акташ в роли Векильхарчи, состоящий в банде, однако настоящей работой является актерство;
Эрдал Йылдыз в роли Терзи.

В ролях:
Серкан Чайоглу - Serkan Çayoğlu - Джихангир
Ханде Эрчел - Hande Erçel - Мюжде
Ахмет Мюмтаз Тайлан - Ahmet Mümtaz Taylan - Джемаль Сандыкчи
Назан Кесал - Nazan Kesal - Хюмейра
Каан Йылдырым - Kaan Yıldırım - Каан
Бурак Серген - Burak Sergen - Ильхан Тепели
Умут Карадаг - Umut Karadağ - Искендер
Хазал Субашы - Hazal Subaşı - Бахар
Дилан Телкёк - Dilan Telkök - Ирем
Бану Фотоджан - Banu Fotocan - Нуртен
Шехсувар Акташ - Şehsuvar Aktaş - Векильхардж
Эрдал Йылдыз - Erdal Yıldız - Терзи

Не зная дали е вярно, няма източник.

Несмотря на то, что рейтинг оказался ниже ожидаемого, руководство телеканала TRT1 осталось довольно результатами показа сериала Кольцо. Контракт в производителем продолен до конца мая. Однако возможность еще одного сезона проекта пока выглядит довольно проблематичной.

В тази връзка - еволюция на сценария на турски сериал Mr. Green

Рукие, майката на Хазал днес е рожденичка. Да е жива и здрава! bouquet bouquet bouquet

# 94
          Привет!
Лучи, Лили,Цвети! Благодаря за всичко споделено.Радвам се,че "Халката "
ни вълнува и се надявам и други да се включат.
От утре моята малка ученичка е в грипна ваканция и баба си има другарче,
затова може би ще се включвам когато мога.

Честит празник на Рукие!Нека нашето момиче да я прави винаги щастлива и много горда !

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 18:43 от 12345ds

# 95
Здравейте,
Радвам се, че се присъединяват нови фенове на "Халка". Сигурно ще има и други. Много добре. Само моля ви не разделяйте ХазЕр. Интересът ни е еднакъв както към Хазал, така и към Еркан. Следим всичко публикувано за тях. Благодаря ви за труда, защото аз съм само консуматор. Когато имам време първо гледам и чета написаното от вас. Още веднъж ви благодаря.

# 96
mipetmi, това е невъзможно Grinning Всичко свързано с него и публикувано от него, е в темата. Но повечето новини са от сериала на Хазал, защото Еркан засега се занимава с механата.
Брат му и снаха му рядко публикуват в ИГ - техни снимки, тази е от преди месец и половина.

От днес

А колажите с ХазЕр са безброй

# 97
  • Русе
Лу  Hug има и още от днес с Хазал, по-щедри са  Simple Smile

Да е жива и здрава мама Рукие  bouquet bouquet bouquet
Благодарение на нея това момиче Хазал е така добре възпитано, прекрасно се е справила със задачата си макар и сама.  Peace

А колкото до ново от механата... тази вечер пак имат изпълнител на живо, същият от миналата неделя, но... засега освен репетицията му преди часове още нищо ново няма. Ние си знаем и... просто чакаме да се появи нещо  Wink за да го покажем.  Peace

# 98
Страхотни сте. Напълнихте ми душата. Честито на мама Рукие. Пък нека да стане и баба когато решат нашите любимци.

# 99
Привет!

От продуцента - "Какво може да разруши връзката между Бахар и комисар Джемал?"

И от режисьора

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/12985e15685878e9d754 … .cdninstagram.com

От Еркан  Grinning

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 20:11 от LU4IQ

# 100
  • Русе
Здравейте!  Hug

Днес новото около Халка, май не беше от сета директно, имам чувството, че след дългите снимки в събота и неделя, днес бяха в почивка.  Wink

Но... без друго ново и... две три снимки, могат да дадат материал на творците и...  Simple Smile

Другото е... за нашата ''любима Назмие ханъм'' - тези дни се заговори за нов сериал по Канал 7, видяхме и тийзърът, но... снощи попаднах на резюме на хърватки, което пуснах на гугъл и той така се оплете, че... няма да го сложа. За да го разберем него ни трябва повече авторско четене, та... да напиша с две думи какво схванах от оригинала, който нямам време, а и желание да преведа сама - това не е моят сериал. Много типична турска история, а и като знам, че Назмие ще го прави... нямам сили да търпя нов вариант АСК с много по-тежка драма. Брак насила, заплахи за убийства, той богат тя бедно сираче... но ще се закълнат, че няма да се предадат и ще крият пред външните омразата си, която ще премине в любов...

Не стига, че историята е подобна, но... решили са да използват профилите на АСК в ТТ и Инстаграм, все пак с такова количество последователи да стартира нов сериал е голям + защо да не го направят. Толкова е лесно - просто се сменя заглавието и... голяма работа, че така заличават всичко събрано през сезон 2. Да, то си е там в профила, но... как да знаят хората, че под такова заглавие, някъде навътре има и друго...  https://www.instagram.com/yeminkanal7/

И още нещо... не само историята ще наподобява, но и познати лица явно ще участват, а така също и... ще снимат в ''нашият конак''  ooooh!

Цитат

# 101
         Привет!

Цвети! Много ме  поблазни любопитството и се порових при рускините за новото
"гениално" творение на Назмие.Спаред тях ГГ ще е Емир--синът на ЗехОм.Дори и
да е на 20 години и действието да се развива в наши дни--би значело,че Зехра  е била
на 4 или 5 години,когато се е родил,а Омер на 12 или на 13 години.
Провалът и е сигурен колкото и да е силен спонсора  й и актьорския съста
Като знаем какво е отношението  на Назмие към романтиката--  очаквам зрителите и да са
само  любители на драми,сълзи  и со..ли.Навярно зад нея стои някоя силна религиозна организация.
Какъвто и актьорски състав да подбере,това което бяха и ще бъдът за зрителите ХазЕр никога
при нея няма да се получи,ако ще и от Холивуд да си наеме знаменитости,зрителите знаят какво може да сътвори..
   Днес е деня на "Халката".От озета  е видно,че келнерът Емрах ще интересува не само нашите момчета,но и тези
ог"Халката."

Нашите любимци ще бъдат винаги много обичани и без конкуренция!

Приятни мигове със следващия епизод на "Халка" довечера. В

# 102
Привет!

По една нова снимка от
Хазал - "Ще се видим тази вечер"

и от Еркан

А от феновете - колажи

Вера, не зная кой стои зад Назмие, но е заложил на куц кон и напразно си харчи парите. Освен ако не ги пере. Тя всячески се опитва да докаже, че може да е успешна и без ХазЕр. Нека опитва... след поредния провал има по - голям шанс да се раздели с болните си амбиции. Ако не - отново ще млъкне за 2 - 3 месеца... до следващия опит. Не са рядкост такива хора - прахосват живота си с вършене на безсмислени неща.
Цвети, аз преименуваните профили спирам да ги следя. Колебах се, когато преди дни писах в темата за случващото се с профила на АСК и даже си запазих някои снимки и клипчета, но не спрях следенето. Ще изчакам да видя докъде ще стигне наглостта на продуцентите. От друга страна, когато актьорите подписват договори, би трябвало да са по - внимателни към собствените си права. А може би мениджърите им, не зная, не съм запозната с кухнята, но явно, че не са добре защитени.

# 103
# 104
  • Русе
Здравейте!  Hug

Серията снощи, макар и да не разбирам много езика  Wink гледах с интерес и без да усетя кога мина толкова време, все пак повече от 2 часа...

Много действие имаше, а и начинът, по който е заснето държи интерес и разбираш много и без да знаеш език. Този Каан ми става все по-симпатичен, със веселяшкото си държание, дори и в по-тежки ситуации.Малко се притесни в началото, като ги задържаха заедно с Джихангир, може би за да не се провали плана със сътрудничеството с полицията и не знам какво се дракаха с Бахар през решетките, но... ми харесаха.  Simple Smile Имаха няколко сцени двамата и... май започват вече лека полека да се събуждат чувства  Simple Smile

Терзи се оказа май чистачаът на мафията  newsm78 това разбрах без превод...
Този Емрах, свидетелят, от страх да се пази от едни  ooooh! сам се навря в устата на вълка - мафията си е мафия, която и част от нея да е... спасение няма, а той заложи на грешните

З Джихангир... ами да си призная честно, не ме вълнува толкова. Все още не е показал нещо различно, сравнявайки го с многото лица на Каан - един в средата на мафията, друг с майка си и... различен в различни моменти с Бахар или когато тя е с Джамал... интересен и любопитен образ.

А Мюжде... уж беше много умна и разкри бързо кой открадна парите, а сега... в тази серия я разхождат напред назад без да прави кой знае какво, освен някои мимики с лице - да разговаря с баща си и да му се доказва колко е готова да влезе в бизнеса, а пък после... да повярва, че Терзи е шофьор и ходи с него на пазар, че и при баща си го заведе... Не знам, но... този образ ми се вижда май повече за представителен - хубавата дъщеря на мафиот, се разхожда като на дефиле пред камерите и освен красота... не усещам друго, като образ без душа ми е. Това без превод, усещам и пиша, не знам после ще се промени ли мнението ми.
За ралика от Мюжде, Ирем пък ми е по-пълнокръвна - и е хубава, а и усещам емоциите и... загрижена за мъжът, който обича се впуска сама в търсене.

Снощи в Туитър пак е имало голяма активност, дори отново Ранини и tokyophonline имат по не един туит с хаштаг ХАЛКА - на първият профил изброих 15, а на вторият 4  Wink

А общи резлултати, които видях, дават пак големи цифри на сериала и... Бахар  Wink

Пишат много за двойката Мюжде Джихангир, ама... не разбира защо...  newsm78 само защото се знае, че ще са двойка ли? Та те все още почти нямат сцени заедно, той си има годеница, а и Мюжде не виждам да е влюбена, а сякаш повече и иска да се докаже, колко е дъщеря на баща си...

А накрая да допълня и с нещо от Каан - той сам ни показва, че... на сета се е случил инцидент, при гонитбата с Емрах, той засилен... пада ввъв водата и... слава богу всичко е наред, за да се шегува после със случката, използвайки музиката на ''Мисията невъзможна'' и да се обръща към Том Круз  Laughing

Цитат
✔ Каан Йылдырым поделился интересным видеороликом со съёмочной площадки.
Неудачные дубли он прокомментировал словами:
«Хей Том! Ты крутой или я круче тебя?
».
Публикация актёра собрала множество комментариев. Многие подписчики оценили чувство юмора своего любимца.

https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_2108926

https://www.instagram.com/p/BtN0k6Hgd5X/

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 09:21 от Cveti67

Общи условия

Активация на акаунт