Лили
добре дошла сред нас и да ти кажа
може да сме фенове на Хазал, но... не мразим и не упрекваме никой от другите
Нещо, което ме тормози, като чета на други места например за Хазал - хора, които нито са я гледали как играе, да съдят за това каква е само от снимки и то често от възможно по-лошите и... да плюят и обиждат, защото харесват Ханде например и тя за тях е най-... Нима тези хора не разбират, че и двете момичета играят в един проект, трудят се рамо до рамо и двете са важни за сериала. Не можеш и нямаш право да ги изправяш една срещу друга... толкова са жалки и отвратителни някои хора в писанията си, че заради такива и не ходя много да чета настрани, а си стоя на собствена територия.

Лу
аз пък нарочно си оставих серията за днес, за време когато няма да ми се налага да прекъсвам много, за да не губя нишката и дори нарочно избирам вариант озвучка... Така съзнанието ми много по-лесно приема всичко, не губя време да чета субтитри и да ги асимилирам, докато на екрана тече екшъна
. Приемам всичко наведнъж и дори и детайлите, до най-дренмите, нещо много важно за такъв тип сериал, според - той изисква повече от 100% внимание, иначе... се губиш в лабиринта му. Та... ето моето мнение и виждане за 2 серия на ХАЛКА. Така, както беше на онлайна, така и сега серията ми хареса, изясниха ми се и някои неща, които не схванах без превод и... Най-много ми хареса, че... въпреки малкото участие на Бахар в тази серия все пак с нея се случиха интересни неща. Тя се чувства наистина не между два, а даже и между три огъня - работи с Джамал, но трябва да докладва всичко на шефа, който ми се струва, че се възползва от огромното уважение и страхопочитание, което тя изпитва към него и се страхувам, че може би е и замесен в нещо нечисто, той ме притеснява още от първия момент, не обичам тайни неща и такова шпиониране, та... Второ... самият Джамал - прекалено сух, суров изглежда, малко говори, но... всичко вижда. Забелязах острият му поглед и в сцената с фотоапарата и Бахар - не обичал да разглежда снимки, но... и не пропусна флашката, усети се и че момичето леко се стегна и уж нищо не знае, ама... Важното е и че Бахар не се доверява пълно и на двамата си шефове, върши си работа, както те изискват от нея, но... си оставя и вратички - не унищожи снимките. А третият огън... ах, този Каан - не виждам как тя ще избегне това да се влюби в него. Даже и на мен ми е много сладък с детинското си дразнещо поведение, но и в същият момент не е онзи престъпник, за който Бахар го мислеше и малко по малко тя започва да му вярва и дори да го харесва, а разкрие ли се и как е въвлечен в тази история още повече ще му се довери. Все пак усещам тези двамата като положителни герои, докато Джихангир и Мюжде са все още от другата страна на барикадата - деца на мафиоти, работещи с тях, знаят за нечистите им дела, но... са с тях. За Джихангир... май както и предполагах... може и да не е бил в чужбина, а някъде другаде и историята се използва за покриване... случката от преди две години, когато той е решил,че е убил човек излиза наяве - без труп, без свидетелства и отразяване в полицията. Там има някаква завръзка и ще видим този Емрах какво ще каже, но... предполагам, че може би е бил ранен, както и самият Джихангир ( като последица от това и да губи паметта си, а чувството му за вина да помага още за това). Минало е време, следите са покрити, Каан като случаен участник или пък... нарочно е замесен вече и.. затова му правят и клопката за кражба и затвор. А аз продължавам както и преди серията, да мисля, че... точно този Терзи знае много неща и най-вероятно дори да е замесен с изпращането на записите на Каан и Джихангир.
А тази вечер имаше акция в Туитър за двойката Бахар и Каан и... според мен, дори доста активност имаше и това след две серии

За Джихангир и Мюжде и не очаквам все още нищо, та засега той си има годеница Ирем, има си и грижи... ще почака другата му история

, а в същото време и представят всичко увлекателно. Колко по-различно можеха да покажат завръщането на паметта на Джихангир, но... ефекта на мъжа в жълто... така грабва погледа, че няма как да не те гризе това. А и този странен мъж говори и на немски... чудя се дали няма връзка, роднинска или друга с младият мъж от първа серия, който помисли Мюжде за мъртва, той също ползваше немски думи 

Всичко свързано с него и публикувано от него, е в темата. Но повечето новини са от сериала на Хазал, защото Еркан засега се занимава с механата.