Е. МЕРИЧ🌹Х. СУБАШЪ в🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹ЕДНА НАДЕЖДА СТИГА🌹ХАЛКА #7

• 112 889
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
От днес Еркан, жената ми е позната newsm78

Хазал

Рускините са превели текст, публикуван от феновете на ХазЕр, шрифтът е дребен и трябва да увеличите снимката.

А в спойлера - също фенски коментари

Скрит текст:
Опять были наезды, теперь из-за фото с Кааном? Ощущение, что идёт запланированная травля по заказу Назмие или тех, кто за ней стоит. За то, что сбежали из ТН и не стали рабами на долгие годы, приносящими прибыль. Официально наказать не смогли, вот и организовали травлю по поводу и без повода. А Эркану просто перекрыли кислород. Ролей не предлагают, зато происходят регулярные вбросы о якобы новых проектах. Не вижу, чтобы других артистов так обложили, как наших ребят. Скорее бы сработал бумеранг и влетел в лобешник бросивших.

-------------

Назмие ж непотопляемая! Два сезона пургу снимала, ребята ушли, она нашла финансы на третий сезон, дважды сменила канал, запорола все, что смогла, опозорилась на весь мир, многие страны закупили ТН и - такой облом, финала нет, сюжет сдох... И что? Не прошло и трёх месяцев, а она уже наснимала материал для ежедневного сериала, чтобы через неделю начать показ! И канал нашелся, и время выделили! И особняк, и актеры, и бюджет - все нашлось для дамы, которую в другом месте долго не подпустили бы к искусству и бизнесу! Так что у нее не руки, а лапы, грабли и очень мощная поддержка, к сожалению.

--------------

Сюжет нового творения Назмие. У меня стойкое ощущение дежавю. Тридцатилетний богатый пацан, бедная девушка, навязанный брак без желания с обеих сторон и .... Та-даммм!!! У героя - больная сестра, прикованная к инвалидной коляске, которую поручают новоиспеченной жене. А муж обещает к ней не прикасаться. Так ведь и не будет, Назмие не даст!))) Плюс к сюжету - особняк Керванджиоглу, Шюкран, Жюлиде, Хадие, Кылыч и Зелиха-2. И кто знает, кто и что там еще будет. По-моему, у мадам сценаристки серьезные проблемы с памятью, она просто забыла, что уже писала сценарий на этот сюжет и с этими людьми. К врачу бы бедолаге обратиться, к узкому специалисту.

# 151
Момичета, започнах сериала.. Харесва ми, просто всеки път затаявам дъх дали няма да се прегърнат, докоснат... Явно ще почакам. В момента се наслаждавам на 30 еп Simple Smile
След като сменят героите в сезон 3 отново ли са Зехра и Йомер или разказват друга история?

# 152
Емили, забравИ за трети сезон. Направиха го за пари и от яд, че Хазал и Еркан напуснаха. Не ги смениха, пренесоха действието през 2023 г. и се гавриха със създаденото с толкова труд през първите два сезона. Сериалът беше представен на телевизионния пазар в Кан и купен от чужди телевизии, включително българска, но и това не успя да спре напъните на главната сценаристка Назмие да се опозори.
Гледай си сериите и се наслаждавай на Зехра и Йомер с търпение Grinning

Ето в този линк има много и всякакви снимки - на Хазал и Еркан, на Зехра и Йомер, слагани са в темата, но да ти е по - лесно

https://www.instagram.com/zehraxomer/

# 153
"mspasov" Благадаря ви много за сериала "Назови ме по име". Започнах да го гледам след като прочетох вашия коментар за него. Гледах го много пъти. И сега като гледам друг сериал и ми стане мъчно за него си поглеждам някои серии, които са ме впечатлили най-силно. Аз ви питах за друг подобен сериал, получих  разни предложения, но така и не намерих нищо подобно.      /с такава голяма любов и химия между ГГ/
Емили, подготви се да не ядеш, да не работиш и да не спиш докато гледаш сериала, а и после докато го гледаш пак и пак и........

# 154
Да, наистина е така! Не спирам да го гледам Simple Smile

# 155
mipetmi след Назови ме по име доста търсих такъв силен сериал, но... няма такъв, заради това винаги и навсялъде казвам, че Назови ме по име и Зехра и Йомер са незабравими, незаменими и веднъж гледаш ли тях, никога не можеш да намериш друг, който да те грабне толкова.

# 156
          Привет!
Днес денят е обещаващ,както за започващата седмица,така и за дебюта на нашите любимци
в  българския ефир.Не се съмнявам,че ще станат не само наши,но и на всички гледащи сериала
лйбима двойка талантливи и харизматични актьори.На добър час в ефира на Диема фемили!

.

Предстои ни и нов епизод на "Халка"

Успешна  седмица и приятен ден! В

# 157
Само да не оплескат всичко с дублажа. Преди време ми хареса "Пълнолуние" и реших да започна да го гледам по Диема
/ Горчиво и сладко /. Жестоко разочарование - повечето от текстовете нямаха нищо общо с оригинала. Бяха редактирани.
Но тези, които не са гледали филма не могат да направят разликата и това е добре. Те още от начало си свикват с гласовете на българските дубльори. Приятни минути с нашите любимци.

# 158
  • Русе
Здравейте!

Тези дни съм доста заета, но... не пропуснах старта на НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ на Диема Фемили.

Аз не гледам много сериали по нашите тв канали, филми обаче доста и различни съм гледала и наистина гласовете, които чух тази вечер не са ми непознати, но... и не мога да ги свържа с определени образи и филми, та... хубави са и не ме дразнят. Да, много са различни от тези, които помня от оригиналните серии, които съм гледала много пъти, но... мога да свикна с тези, дават ми друго усещане, а и най-важното ще мога всяка вечер да си гледам пак Омер и Зехра и те да ми говорят на български.

Другото, което ми харесва е хубавият превод. Руският, колкото и добре да го разбирам, а и да не знам почти нищо на турски все пак виждах, че имат много пропуски и после, понеже нашият екип преводачи ползваха основно руския превод за да направят нашия им се налагаше да гледат всички възможни варианти ( в един момент имаше даже три руски, от различни групи). Толкова усилия полагаха нашите и пак им се налагаше сами да измислят и кой от вариантите е най-точен, от там и ние, които гледахме различните варианти се чудихме кой е най-точен... Да, това са дребни неща, подробности, но... понякога и такива променят смисъл и хубавото сега е, че тук в бг превода явно ще изпипат добре нещата.
 Първа серия в оригинал е дълга почти 59 мин., но... бг варианта прибавя и още 10 мин. от 2 серия, иначе липса, изрязано нещо нямаше  Wink

Който е пропуснал да гледа серията тази вечер, може да навакса тук, в този линк за НОВА ПЛЕЙ, а има дори качена и 2 серия, която ще е утре вечер

https://play.nova.bg/video/nazovi-me-po-ime/season-1/nazovi-me-p … -ime-2019-02-11_1

Лу, Вера  Hug вярно е, че малко по-драматично писах за случващото се около ХазЕр  Wink, ама и на мен ми дойде в повече тормозът, на който ги подлагат отдавна. Не им стигат откачените фенове още от времето на АСК и Назмие с нейните глупости, да ги използва тях двамата за реклама, вместо да се напъне и да помисли за по-добър сценарий, та така още повече засили манията на някои по ''гледане на личните отношения на тези сладури'', нали това беше и основното в сериала, а после те излязоха криви за липсата на финал. И свикналите да ги гледат постоянно в кадър, се прехвърлиха да искат същото и от ХазЕр, да се опитват да им пишат сценарии и да мърморят и обиждат, както правеха и по време на сериала, но... така и не осъзнаха, че това са различни неща и никой няма право да се меси вече там - личният живот си е само личен.  Peace

Е... дано сега Хазал и Еркан наистина си живеят живота, няма коментари и ще са спокойни, а това не пречи да радват истинските си фенове от време на време с нещо ново.  Peace

Днес... с ново ни радват други хора, но... си е факт и все пак радва очите ни.

Снимка на Хазал от продуцента на Халка

https://inkphy.com/media/BtwMv3-lGp1?fbclid=IwAR0Qd1yL-Ij0CfMIlb … xXS3hsA_nspD1qIzY

Това... неясно от кой точно излезе, но... тя изглежда добре и е усмихната... Видях идея в едната руска група, че Хазал е в Измир, защото са разпознали тамошно заведение, но... дали е така наистина, не е ясно. Ако е... то може и Еркан да е бил с нея, защото днес механата почива, а и снощи не го видях в кадрите, които изтекоха от там. Нека се забавляват... могат и трябва да го правят   Simple Smile

Излезе и това, не съм го виждала досега и мисля, че е ново, но все още няма инфо по въпроса

Е... хайде стига ми засега, но... като не мога по-често да се включвам, така става  Wink

# 159
Ох, много съм нетърпелива! Да попитам между Лейля и Демир дали ще се зароди любов?

# 160
Ох, много съм нетърпелива! Да попитам между Лейля и Демир дали ще се зароди любов?

Да.

# 161
Здравей Цвети, в интерес на истината и аз харесах серията по Диема Фемили. Аз също не гледам нищо по нашите телевизии и може би затова приех нормално българските гласове. Е, разбира се имаше малко адаптация, но след това всичко тръгна нормално. Гледала съм доста турски сериали, много от тях са ми харесали, но втория след "Назови ме по име", който най-много ме е впечатлил е "Езел". Разбира се него не може да го гледаш многократно. За мен "Езел" може да бъде учебник за сценарии и режисюра, както и думите на вуйчо са като учебник за живота. Той показва различни и сложни междуличностни отношения, динамика, непредсказуемост, страхотна актьорска игра и много други неща. Двата сериала са много различни, но ако не сте го гледали ви го препоръчвам. Е, разбира се всичко е субективно. Приятно гледане на втора серия на АСК.

# 162
      Здравейте,момичета!Не успях засега да се включа в гледането на новия филм на любимото ми момиче Хазал,затова и не коментирам ..Редовно си ви чета,следя новостите и написаното за сериала от вас,но друго си е да го гледаш..дано успея да наваксам..Въпреки това желая късмет и добър рейтинг на днешната серия..

Това че Хазал ,а след това и Еркан са затворили профилите си в инстаграм ..Щом са им бреме ,щом има злонамерени писания,разбира се,че ще го направят...

Днес гледах малко от "Ти назови " по Диема Фемили...Само за Хазал не съм много удовлетворена от дублиращия я глас...Очаквах нещо по - различно гласче,но това си е моое мнение...

# 163
Привет!

Късно изгледах еп. 5, затова и не успях да пиша, но не мисля, че Хюмейра е дребна риба, напротив. Уж се скри от Искендер, но преди това, когато беше в дома ѝ и я заплашваше, тя изобщо не се притесни. На Каан трябваше да му дадат устройство с което да проследяват движението му, а не през телефона.

Фрагман 1 за еп. 6 с рус. суб. Не намерих друг превод, трябва да сте логнати във вконтакт, за да отворите линка.

https://vk.com/feed?q=%23%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%86%D0%BE&am … _-138317550_60980

Бурак Серген недолго пребывал в гордом одиночестве после развода с супругой, с которой он прожил 19 лет. Времени даром 58-летний актер терять не стал и обручился с диктором Nihan Ünsal, с которой его познакомили друзья

# 164
  • Русе
Здравейте!

Вили  Hug когато можеш... гледай обезателно ХАЛКА, ще ти хареса, много е различен, но щом можеш да гледаш СБЛЪСЪК ( който аз не можах по мои си причини и усещане още с 1 серия), този ще ти е и по-интересен. Ако не с друго поне заради сладурката ни, която толкова много израсна с тези само 3 нейни роли - без никакъв опит и да видим за 2 години три толкова различни истински образа... малко актьори могат да постигнат.

Лу  Hug имам остра нужда от превод, защото много неща са ми неясни, но... продължавам да стоя зад това, че... Хюмейра не е голяма риба в пълния смисъл на думата.
Да, тя командва в момента, но... всичко това е тайна за хората и до нея, и от Кръга...
Тя държи с нещо в ръце този шеф Дженгиз, не знам какво, но явно е важно и за него за да търпи той такова отношение от нея. Заповедите Хюмейра дава не лично, а в скрити разговори и с преправен глас, никой не подозира, че те идват от жена, още по-малко пък от нея...

Но... като гледам фрага и появата на сина на Дженгиз... положението на Хюмейра може и да се влоши, дали ще може и занапред да продължи играта си по този начин?  Thinking

Слагам пак предимно Хазал, признавам си... но Ханде ми е все по-дразнещо да гледам, не ми допадат никак тези нейни пресилени мимики и походки, не ми е никак естествена, много повече ми допада Ирем, като изпълнение - усещам борбата в нея.

Другите образи... ще коментирам след превода  Peace

Общи условия

Активация на акаунт