Форумски липси - тема 8

• 86 785
  • 850
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Олеле. По това време тя не беше ли графиня?
А вече не е ли?
По онова време не беше още графиня. И вече не е.

Янтрич, на 18 е пълнолетен, да. Ама ние с госпожата сме на по 46 -7.
Ами ако младежът доброволно приеме аз смятам, че си е негова работа.

Ама това теоретично, защото най-големия е на 12, на 18 може да взема да мисля по друг начин.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 21:12 от Янтра

# 286
Синовете на Бижу по това време не са били на 18, според мен над 25 Peace

# 287
Мисля, че бяха само 1-2 години по-големи от моя син, а той сега е на 25.

# 288
Големият син на Бижу мисля, че ми беше набор или една година по-малък, а малките две три години по-малки. Съответно няма как тогава да са били на 25.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 21:36 от ARIA*

# 289
Пише ли още госпожта с един метър шоколад?Липсва ми.

# 290
  • На топло
Пише. Чакаме я да се появи в темата и да каже какво точно е станало 😆
По спомен, скандалът не ми се стори голям...Нали в компроматите беше всичко, да не бъркам с др. случай.

# 291
Да, сега има ангелски крила.  Laughing

# 292
  • София
Боооожке чак сега се сетих за кой говорите.

# 293
Чак пък да идва и да се обяснява....Не е длъжна.

# 294
  • Варна
Брей! Аз уж редовно чета, а пък тази пикантерия съм я изпуснала.
Харесвах Бижу, цапната в устата, но почти винаги точна. Странно, но изобщо не съм останала с впечатление, че често хвали синовете си. Споменаваше, че снимат и понякога предаваше споделени от тях клюкини и дотам. А в абитуриентската тема беше честна, понякога с лека липса на такт, но никога лицемерна. Точна мацка беше.

# 295
  • На топло
Чак пък да идва и да се обяснява....Не е длъжна.
Не е длъжна....,но според мен не беше някакъв чутов скандал, леко сдърпване.
Не съм била свидетел на яко изтрещяване на Бижу, може и да е имало не отричам.
Снимката сама ми я прати на лични, защото някой я обиждаше на външност.

# 296
Синовете на Бижу-прилични, добре изглеждащи, но чак пък красавци... Просто приятни младежи
Закачката с "Магаренцето" не я четох в реално вр
еме и да, възприема я точно като закачка. Не съм в течение на драма/свалка, но съм чела коментари.
Друго- аз съм една от първите жертви на "Магаренцето" на тема шоколад, може би защото съм свръхпристрастена, паднах в капана да доразпитвам къде се продава. Но като майка, много ми е била ценна със съвети и постулати, макар и не лично към мен, а общо споделени

Бижу/Балу и каквато после там, ми беше твърде елементарна

# 297
  • До морето
Аз Бижу я помня още като Балу. Пишеше много тъжни постове за детството си, родителите й нещо са я тормозили, особено майка й, нямаше хубава връзка с тях. Много мъчно ми беше като я четях, после забременях и се забих в отчетните, не бях влизала в клюкарника примерно 6 месеца. И изведнъж се сблъсквам с Бижу. Постепенно пак по линия на тримата най-красиви синове свързах, че тя е Балу и се опулих. Коренна разлика в писане, в самочувствието. Една намахана такава, от всичко разбира, всичко й е ясно. Малко над нещата, над дребнотемието. Пък като й казаха веднъж, че не е мис Свят и тя тръгнала да праща снимки на лс да показва, каква е лична убавица. Доста елементарно ми се струва.

# 298
Аз не видях някой тук да оспорва колко симпатични са синовете на Бижу.Това нейното "аз съм най-най","а пък синовете ми това,синовете ми онова - такова его и самочувствие не съм виждала у никой друг потребител досега.
Много се стараеше всички да са информирани колко са успешни тя и фамилията й...че току виж си изпроси комплименти и галене на егото.

Във Звездни компромати беше откровено злобна и плюеше наред всички млади и видимо красиви жени - малко като комплекси ми се струваха нейните,че вече нито е млада,нито с хубаво тяло.Така аз ги виждах нещата.
Сменя си ника на Лили вечерта,на другата сутрин,с ново име, пак се включва в темата със същият стил и прави сцени,че хората са я нарекли Бижу.Менопаузата ли я е треснала,и преди съм я засичала,но поведението й е било съвсем друго...Не ми допада като потребител и ми е все тази дали пише тук или не.

# 299
Бижу я помня от темата за стоножките, беше много полезна в нея. По-късно обаче видях, че е започнала да се държи много грубо. Не ми харесваше в новия си облик. Да си откровен е хубаво нещо, да простееш и да оставяш горчиво чувство в някого - не!

Общи условия

Активация на акаунт