Форумски липси - тема 8

• 86 778
  • 850
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Няма лошо човек да се харесва, макар и да е далеч от приетите стандарти за красота.

# 301
  • На топло
На мен не ми е пратила снимка за да се хвали с красотата си.
Просто за да я видя.
Обиждаха я и беше много грозно.

# 302
  • Варна
Тя имаше друг ник преди Балу, обаче не мога да се сетя какъв.

# 303
  • София
Тя май не е с бан, сама се отказа.

Толкова време пишех с нея в една тема, с нищо не се беше хвалила, а и беше доста полезна. Компроматите и за абитуриентите не чета.

# 304
Липсва потребителката от Перник?, която спретна скандал в Абитуриентската. Разкости грозно едно момиче, включително че има дебели китки. Някой ѝ се върза, че ако обиди така дъщеря ѝ, ще ѝ разбие мутрата, и въпросната потребителка я заплаши с прокурор. После изчезна.

# 305
  • София
КАто чета сега за Абитуриентската и някак си се радвам, че не публикувах снимки на сестра си, когато беше нейния бал. Щото може да не съм я раждала, ама си ми е хубава и ако някой я беше насолил грозно, вероятно щях да избухна.

# 306
  • София
Божкее, аз все ги прескачам тия абитуриентски, а те колко епични били Joy

# 307
  • Варна
Не е страшно в абитуриентската. Аз пуснах дъщеря ми и имаше само положителни коментари. Момичетата бяха достатъчно възпитани да си спестят критиките. Като цяло тона в темата беше добронамерен, не си спомням за чак такива скандали.

# 308
Тя имаше друг ник преди Балу, обаче не мога да се сетя какъв.

Има, с него я знам още от продавалника (преди 100 години), ама не мога да се сетя как беше... Thinking  Много пъти сме си писали там - и във форума, и лична сделка сме имали. Мъжът и прилича на Долф Лунгрен.  Flutter Аз лично съм с много добри впечатления от нея, но пак казвам - знам я отдавна...

# 309
Намерих го скандала за грозните китки:

Мнението (пост 1066)  - http://m.bg-mamma.com/?topic=968712.1065

И следва драмата (пост 1124) -
http://m.bg-mamma.com/?topic=968712.1110

Учудващо не е заметено.

# 310
Не е страшно в абитуриентската. Аз пуснах дъщеря ми и имаше само положителни коментари. Момичетата бяха достатъчно възпитани да си спестят критиките. Като цяло тона в темата беше добронамерен, не си спомням за чак такива скандали.

Дъщеря ти е поразително красавица, а беше и много стилно облечена. Няма как да има критики, защото всичко беше изпипано. И очевидно-добър фотограф.
Но в тези теми, аз доколкото съм чела, никой не критикува близки на съфорумки-деца, роднини.
Когато има странични снимки, коментират се. Ами какво, клюкарник е.

# 311
  • София
Ха, тази Беки, която заплашва с прокурор е просто уникум. Помня я от други теми. Няма такова надуто същество, че и сноб до мозъка на костите. Тя не пише вече, така ли? Пу пу.

# 312
Тонка, след този случай не съм я засичала. Сега ѝ е несъществуващ профилът. Не знам дали беше само предположение или наистина се оказа, че има роднина длъжностно лице.

Надявам се последната абитуриентска тема да не е била толкова критикарска. Че е имало изцепки през годините, имало е, но критиката на моменти беше повече от безпощадна.

# 313
  • в сърцето на един мъж...

Като гледам темата се е превърнала не във форумски липси, ами в разчистване на сметки с потребители, които ги няма.

Липсва ми Дирокова, какви майтапи пускаше за италиянските мъже, Сърфи също, 10Цента и тя, Мента... Много свежи, качествени и интелигентни потребители.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 11:25 от Tatti

# 314
   Преди време absurT получила бан и съответно не влиза в свекървенската и в някои други теми, в които бях свикнала да я срещам. Доста дълго ми се видя отсъствието, взех да се притеснявам, че се е разболяла и затова не пише. За бан обаче хич и не ми мина през ума. И ехеееее да й пиша ЛС, пък тя взе, че се появи, че и последва някаква словесна схватка... стана ми ясно за бана. Joy  Все не разбирам/научавам аз за бананите.

И хайде стига сте напомняли за бъдещи липси. Няма никаква нужда.

Общи условия

Активация на акаунт