Форумски липси - тема 8

• 86 703
  • 850
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Какво е ДХ?
Че мен ме е срам да кажа какво си помислих като го прочетох.

Дискова херния. Сега си ти наред Grinning Какво си помисли? Grinning
Дълъг х... Flushed

А аз си помислих Дърт х** Flushed

# 496
Joy Нямаше да се сетя никога за ДХ Grinning Единственото предположение, което моят мозък измъдри беше "ДуХане", нищо че се не връзва особено Grinning

Пердетата и аз ги помня. Получи страхотни и бюджетни предложения, но той явно си имаше други представи и май не одобри нито едно. А така исках да видя Преди/След снимки Hug

# 497
  • Далече, далече
Какви сте перверзни! Аз помислих, че ДХ е някакъв синдром, но не задълбах много.

# 498
Joy
Смея се с глас, знаех какво е ДХ , затова трудно успях да вникна на какво прилича тази абревиатура. До Дон Х... само го докарах.
Скици Joy

# 499
А какво стана с Бу? Навремето тя се славеше с най-много постинги тук и после изчезна.

# 500
Бу мисля, че не е в България, поне такива спомени имам.

За една от потребителките, която се отказа от профила си на намахана и успяла кариеристка, подозирам, че вече е с нов профил в темите за фиктивно майчинство.

# 501

За една от потребителките, която се отказа от профила си на намахана и успяла кариеристка, подозирам, че вече е с нов профил в темите за фиктивно майчинство.

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile възхищавам им се! Чес'но!

# 502
А какво е това фиктивно майчинство и какви са темите?

# 503
  • София
А аз мисля, че половината ви гони параноята. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 504
  • София
ДХ е дискова херния. Свекър ми се оказа, че има дискова херния и от инжекциите получи усложнения и потърсих в гугъл дали на някой друг му се е случвало, и попаднах на темата в бг-мама, в която Стеридрийм търсеше препоръки за матрак за секс или нещо подобно.
Simple Smile)) де го чукаш, де се пука.

аз ся се притесних, 'щото веднага се сетих, че е Дискова Херния;)

# 505
И аз се притесних, защото просто си го прочетох "ДХ" и готово, не задълбах какво ли пък значи. Пък за дълги, дърти и дебели ... не ми и хрумна дори. И това вече ме притесни. Остарявам явно. Joy

# 506
Ама Дадос нов ник ли има?! Моля  ви се, кажете ми го, ако има начин до блокирам:rolling_eyes:

# 507
  • На топло
Бу мисля, че не е в България, поне такива спомени имам.

???
Давайте имена😅

# 508
Да не Рибозома?

# 509
Не е Рибозома, нея я бях изключила, поне за ново майчинство.

Общи условия

Активация на акаунт