Форумски липси - тема 8

• 86 724
  • 850
  •   1
Отговори
# 480
Вероятно е той, звучи типично като за него.

Ето за частната детска градина: http://www.bg-mamma.com/?topic=962050

Argent наскоро го видях в някаква тема да пита нещо.

# 481
А с Дадос какво се случи? Намери ли си работа като шеф?

# 482
Същия!:) Добре, за ДХ разбирам, голям проблем е, няма лошо да обмени опит тук. Обаче момче на двайсет и няколко години седмици наред да обсъжда качествата на един омекотител или прах за пране, или чифт чорапи, или яйцеварка и да се тресе да купи ли, да не купи ли, дали е най-правилния избор...Интелигентно момче е иначе, но е доста смешен на моменти:)

# 483
  • София
Какво е ДХ?
Че мен ме е срам да кажа какво си помислих като го прочетох.

# 484
  • Другата България
А с Дадос какво се случи? Намери ли си работа като шеф?
hahahaНе. Или поне не ни е информирала. Забравих ѝ новия ник, но не е писала скоро.
Дано нещо е намерила 'се пак.
Какво е ДХ?
Laughing Дискова херния.
Същия!:) Добре, за ДХ разбирам, голям проблем е, няма лошо да обмени опит тук. Обаче момче на двайсет и няколко години седмици наред да обсъжда качествата на един омекотител или прах за пране, или чифт чорапи, или яйцеварка и да се тресе да купи ли, да не купи ли, дали е най-правилния избор...Интелигентно момче е иначе, но е доста смешен на моменти:)
Другите му терзания съм ги пропуснала, но за работата какво мрънкане беше.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 485
Какво е ДХ?

Дискова херния. Сега си ти наред Grinning Какво си помисли? Grinning

# 486
ДХ е дискова херния. Свекър ми се оказа, че има дискова херния и от инжекциите получи усложнения и потърсих в гугъл дали на някой друг му се е случвало, и попаднах на темата в бг-мама, в която Стеридрийм търсеше препоръки за матрак за секс или нещо подобно.

# 487
Да не е Сандо. Той е бил спец по перални, прахове и омекотители?

# 488
Матраци за секс...Simple Smile
А в темата за театър, търсеше спектакъл, в който някоя от актрисите да се съблича гола:)
Не е Сандо.

# 489
  • Другата България
А може да е някой тираджия примерно.... Sunglasses

# 490
Матраци за секс...Simple Smile
А в темата за театър, търсеше спектакъл, в който някоя от актрисите да се съблича голаSimple Smile
Не е Сандо.

Сериозно ли? Joy

# 491
Винаги съм мислила, че този потребител е трол. Непрекъснато е в някакви филми, в няколко теми една и съща драма и то от калибъра - купих си кухненски таймер, искам да го върна в лидл.

# 492
На мен ми е симпатичен. Често пита за елементарни неща, но явно му е уютно с мамите. Помня за едни пердета, милинкият , беше си ги снимал - питаше за перделъци, корнизи. Сладурчо.

# 493
  • София
Какво е ДХ?

Дискова херния. Сега си ти наред Grinning Какво си помисли? Grinning
Дълъг х... Flushed

# 494
Това с пердедата и аз го помня. Световни кризи се решават с по-малко усилия от тези, които хвърлиха тогава съфорумците да му обясняват какво е перде и какво - корниз, и накрая май каза, че ще му е скъпо. Редовно се пробва и в имотните теми.

За ДХ и аз си помислих същото )

Общи условия

Активация на акаунт