Форумски липси - тема 8

• 87 655
  • 850
  •   1
Отговори
# 735
Аз пък не помня нито Лиска, нито Вълчо..Joy...нито едно 80% от имената, които се споменават тук...
Имала съм обвинения, че понеже нямам личен живот, живея във форума...но явно един живот не стига, за да си в час с всички и всичко тук....Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 12:59 от teta75

# 736
Нищо не разбрах от предната страница, кой си е просил бан?

# 737
Сетих се, че скоро не съм виждала оная врачанска мацка с мъжът тираджия и дъщеря детето постоянно я ядосваше. Ма пусто ми избяга ника и.

# 738
  • София
Вероятно Чек? Снощи написна грозни неща към Мери, после заметоха. Ако някой е писал още, не знам, аз си легнах.

Лиска само съм я чела, не съм я заварила.

# 739
  • here and now
Сетих се, че скоро не съм виждала оная врачанска мацка с мъжът тираджия и дъщеря детето постоянно я ядосваше. Ма пусто ми избяга ника и.
Mother of princess или нещо подобно беше. После се преименува май... Вероятно е започнала работа..
Естел Бързоход също изчезна..

# 740
Mother of princess или нещо подобно беше. После се преименува май... Вероятно е започнала работа..

Естел нали я изяснихте коя е?

# 741
  • ново
Elena_of_Avalor е вече. Тя самата писа, че си е изтрила стария профил, заради неприятни ЛС или нещо такова.

# 742
Естел нали я разконспирирахте като Плава луда лутка (ох, това последното от ден първи как го прочитам, направо се срамувам от себе си)?
Легнах си рано снощи и съм изпуснала шоОто.

# 743
  • here and now
Пропуснала съм. Благодаря за инфото.

# 744
  • София
Вероятно Чек? Снощи написна грозни неща към Мери, после заметоха.
ОМГ! Тя не се ли оттегли от форума на 13-ти?

# 745
  • Mediterraneo
Значи това отказване и деактивиране на профили се оказа златна възможност- куцо, кьораво и сакато трие профили на поразия. Писали години наред, деактивират профил и са чисти като сълза, няма останало мнение, няма нищо. Голяма сделка!

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 08:54 от Тарталета

# 746
Значи това отказване и деактивиране т.на профили се оказа златна възможност- куцо, кьораво и сакато трие профили на поразия. Писали години наред, деактивират профил и са чисти като сълза, няма останало мнение, няма нищо. Голяма сделка!

Точно! И така ще сме чисти пред Говендъра, ако Майката на хамстера я е разобличила.  Wink

# 747
  • София
Заплашила е, че ще вади ЛС ли?
Преразкажете набързо, моля.
Припомняше й някакви ЛС, които Мери била писала, и заплаши, че може и тук да ги пусне, един вид за да я разобличи или нещо такова.

Иза, съгласна. Честно казано, аз съм изненадана - Чек винаги е била груба, но не очаквах чак толкова тъпа постъпка.

# 748
  • Варна
Пак се губи нишката, като метат да метат всичко. Тук висят някакви постове дето да се чудиш какви са. Изтрит е пост, обаче отговорът към него стои. Тест за интелигентност ли правят модовете, що ли? "Разкрий целия замисъл". Коя е Чек, че ми стана интересно? Т.е. сега коя е.

# 749
  • София
Беше с нейния ник, не го е сменяла.

Общи условия

Активация на акаунт