Форумски липси - тема 8

• 86 563
  • 850
  •   1
Отговори
# 105
Фаина не съм чела скоро. Пере я сачмата яко мацката. Винаги ужасно обстоятелствената. Пишеше в смешките. Щеше да се жени последно.

Май се разведе вече.
Браво. Кога успя?

2 месеца ѝ продължил бракът... Хвалеше се някъде.

# 106
Dess си пише. Вчера някъде я четох.

# 107
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Arrival липсва.Беше с бан,след това се появи с друг акаунт objectsinthemirror ,на който също набързо отказаха достъп.
Приятен човек,не разбирам защо е перманентно баннат.Чела съм му публикациите и няма нещо,за което да се хванеш и да си оправдае наказанието.

Подозирам,че са се събрали групичка потребителки с 3 мозъчни гънки,взети заедно,и са го докладвали до откат.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 05:25 от Adoralova

# 108
Arrival не знам защо не прие онези съгласия за данните, после се появи с нов акаунт и сигурно затова е баннат както се вика завинаги, не съм сигурна. Но наистина си беше много забавна личност.

# 109
  • София
Dess ми харесваше. Беше ми интересно да я чета.

Аз отдавна не съм я засичала, но отдавна я намирам за невероятно позитивен и приятен човек Simple Smile

# 110
Андариел е прекрасен интелигентен човек!Липсва ми!

# 111
Тази Фаина реална ли е, сега ходих да я попрочета....да не е и тя в транспортния бизнес Joy

# 112
Хрумна ми, че можем да пуснем една тема за легендарни липси. Примерно Топ 5 форумски липси (ъф ол тайм)! Wink
Като се съберат повече имена можем и анкетка да пуснем.
Какво мислите?

# 113

Че си падаш по жълтеникави интриги. Поне според това ти предложение.

# 114

Е, айде сега. По какво си падам аз няма значение. Тук е Клюкарник, имало е години наред всякакви сеирджийски теми, годишни номинации, кой ме дразни във форума и т.н. Пък една тема "За звездите евър", трибютна тъй да се каже, едва ли ще навреди.Blush
Питам де.

# 115

Чакай да чуеш моето:

“Най-скандалните напускания евър”

А? А? 😎

# 116
Имаше един Бонго, пишеше все в червено и май отглеждаше сам дъщеря си.
Не ми липсва, но скоро не съм го засичала.

# 117
Тук е, но с друг ник. Наскоро го засякох в една тема, но не помня ника. Като Бонго си изяде един бан, после се върна отново с нови премени, но не се е крил. Дори някои се обръщат към него със стария му ник.

# 118
Аз даже не съм разбрала, че се е пременил. Все си е Бонго.

От какво пък да се крие, да не е обрал федералния резерв?

# 119
Ако не се лъжа той беше с постоянен бан. Известно време след това попаднах на ник, който пишеше в Бонгов стил, други потребители също го заподозряха, че е той. Сега пак с ник Бонго ли е?

П.П: Сега погледнах. Подвизава се като 7002_ognob, пише по същия начин, обръщат се към него с Бонго, но регистрацията му е от 2017.

Общи условия

Активация на акаунт