Форумски липси - тема 8

• 86 645
  • 850
  •   1
Отговори
# 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Arrival не знам защо не прие онези съгласия за данните, после се появи с нов акаунт и сигурно затова е баннат както се вика завинаги, не съм сигурна. Но наистина си беше много забавна личност.

А,това беше с банването беше наскоро,август-септ някъде.Втория път като се върна,ми писа,че Арайвъл акаунта е баннат заради едни определени потребителки,на които не им изнасял.
С него си имахме приказка в Телевизията и беше много приятен събеседник,от тези,които с 2 приказки,точни и ясни,си казват нещата.

# 121
  • София
Имаше една девойка из бебешките. Май нещо с Body започваше. Нейното бебе беше най-хубавото и който го видел ахвал. Имаше и някакви други забавни за мен коментари. Рязко спря да пише, после май се появи с друг ник и я заподозряха, че е пак тя и после съвсем спря.

# 122
  • София
Bodybeautiful?

# 123
Arrival липсва.Беше с бан,след това се появи с друг акаунт objectsinthemirror ,на който също набързо отказаха достъп.
Приятен човек,не разбирам защо е перманентно баннат.Чела съм му публикациите и няма нещо,за което да се хванеш и да си оправдае наказанието.

Подозирам,че са се събрали групичка потребителки с 3 мозъчни гънки,взети заедно,и са го докладвали до откат.

И моите впечатление за него са такива - приятен събеседник, с леко чувство за хумор. Засичахме се в една тема миналата година, с добри спомени съм за него, както казах....

# 124
# 125
  • София
Доколкото помня, това май не ѝ беше първата регистрация. При всяка регистрация тя беше най-красива, бебето ѝ най-красиво...

# 126
  • София
Доколкото помня, това май не ѝ беше първата регистрация. При всяка регистрация тя беше най-красива, бебето ѝ най-красиво...
Даа Grinning И като я познаха втория път(който помня), май се разсърди и спря да пише.

# 127
Arrival беше много готин потребител, с чувство за хумор.

# 128
Даа Grinning И като я познаха втория път(който помня), май се разсърди и спря да пише.

Ох, Аман! да спре да пише? Не мога да го повярвам това. Grinning
Където и да се скатава в момента, все ще лъсне някой ден в Смешките. Аз там я намирам обикновено.  Laughing

# 129
Ох,Аман не беше ли тази с постоянните ухажори? Ако е тя, според мен се подвизава някъде с нов ник. Та тя плачеше за внимание.

# 130
  • София
Андариел е прекрасен интелигентен човек!Липсва ми!

Да, защото не е обиждала детето ти и тебе, не те е плюла по теми и на ЛС.
Голям проблем и беше, че дъщеря ми реши да работи след 12 клас и в последствие да отметне и вишуту.
2 -3 години ме гони по теми да ни обижда и двете.
Не съм я докладвала, реших да я игнорирам.
А Бижу ми липсва в темата за козметика от ДМ. Много полезни неща споделяше там.
Но както си е решила.

# 131
Аривал и на мен ми липсва. Много приятен потребител.

Бонго не съм го чела много като Бонго, честно казано не ме дразни.

Ох’Аман, Боди или както там беше последния ѝ ник не ми липсва. Много досадна личност.

Бижу/Лили ми липсва. Все се надявам да е тук някъде. Сестро, ако си тук и четеш, драсни два реда, мисля те.  🌷🤗

Вермилион ми липсва също.

# 132
Имаше една потребителка water lily, пишеше интересно, отдавна не съм я срещала. И една Мента ли беше, Ментова ли...

# 133
  • София
Ментова изключително приятен събеседник беше, нищо че нееднократно сме спорили.

# 134
Да наистина приятен събеседник, но с предния и ник не я траехте.

Общи условия

Активация на акаунт