Форумски липси - тема 8

• 86 812
  • 850
  •   1
Отговори
# 210
Драма куин викаш, а това с Даун беше комедия или нещо не разбирам аз критериите на драматизиране.
Този въпрос не е ли приключен. И темата беше подстригана от админите. Simple Smile

На мен ще ми липсва Таис. Simple Smile

Да, именно приключен и "подстриган" от админите - защото хич, ама хич не изби към драматизиране и преувеличение.
То и тази скоро ще я заключат, ако продължи в същия дух. 

Таис си е тук Simple Smile И Лиска не липсва.

# 211
Ако Таис пак изчезне и на мен ще ми липсва. Сетих се какво каза покрай ситуацията с Даун, явно е било повод да преосмисли престоя си тук.

# 212
Таис много ще ми липсва, ако изчезне. Ако е заради репликите с Даун - не си заслужава.

# 213
Бижу хвалеше и снахите - едната мисля, че беше чужденка от Централна Европа, не си спомням точно от коя държава. Което си е похвално - тук е рядкост да срещнеш свекърва, която да хвали снаха си.

# 214
( опс и мъжа си ли е показвала?)

Да, показвала го е, както и много други, в това число и аз.

# 215
Всъщност, какво е станало с Бижу, че се пише за нея в минало време ?
И аз съм я запомнила само с полезни постове,  за козметика и парфюми.

# 216
  • На топло
( опс и мъжа си ли е показвала?)

Да, показвала го е, както и много други, в това число и аз.
И него съм изтървала....
Никой не съм виждала от семейството на Бижу.
Само нея.

# 217
И Даун и Ан ариел харесвам,всяка има  какво да бъде харесано.А за Гугъл чета че се е появила-бан ли на това готино момиче?
Не, просто се е загубила някъде и  някой каза, че са я засекли.
Гугълчето и на мен ми липсва. Но май от лятото не се е появявала.

# 218
В началото на тази тема или към края на другата някой спомена, че се е завърнала, но не помня в коя тема са я видяли.

# 219
Гугъл писа вчера или онзи ден в темата за уволнените хижари.

# 220
Гугъл си е за липсване.

# 221
  • Пловдив
Вчера беше писала в темата за хижата/чайната на Черни връх.

# 222
Пу! Така и не ги видях тия красавци на Бижу. Иначе да, имаше запомнящи се изтрещявания, имаше и чудесни включвания.

Всички си показват децата, тяхна гордост са, един вид. Твоите също съм ги виждала. Чудесни момчета и момиче.

# 223
  • София

Да, именно приключен и "подстриган" от админите - защото хич, ама хич не изби към драматизиране и преувеличение.
То и тази скоро ще я заключат, ако продължи в същия дух. 

Именно, де. Не аз повдигнах въпроса. Simple Smile
Затова се учудвам, защото много протестираха.

# 224
Пу! Така и не ги видях тия красавци на Бижу. Иначе да, имаше запомнящи се изтрещявания, имаше и чудесни включвания.

Всички си показват децата, тяхна гордост са, един вид. Твоите също съм ги виждала. Чудесни момчета и момиче.

Хм, ти за Новак си виждала съмнително много деца на съфорумки. А това, че постоянно ги споменаваш е малко... странно.

Общи условия

Активация на акаунт