Форумски липси - тема 8

• 86 596
  • 850
  •   1
Отговори
# 600
  • До морето
Априлки 2013 бяха сензация във форума. Терминът ми беше тогава, но не издържах на тъпотията на отчетните. За коя звезда става дума?

Не мога да се сетя, Сигме. Не помня казваше. Но знам, със сигурност, че беше една от водещите в темата. Беше компетентна за раждане, кърмене, прегледи, козметика....

# 601
  • European Union
Май 2013 беше, но може да е писала и в априлките. Не помня как се казваше и още ми е мистерия как я разкриха.

# 602
Една беше родила преждевременно някъде в чужбинско и пусна снимки на почти доносено бебе (или бебета, не съм сигурна дали не бяха близнаци). По това я хванаха, че лъже и се оказа, че снимките, които е качвала, са крадени. Не знам дали е същият случай.

# 603
  • София
Една беше родила преждевременно някъде в чужбинско и пусна снимки на почти доносено бебе (или бебета, не съм сигурна дали не бяха близнаци). По това я хванаха, че лъже и се оказа, че снимките, които е качвала, са крадени. Не знам дали е същият случай.

Това беше в моята отчетна с дребната, октомври 2010. Аз много не пишех и бе бях навътре, но те си бях приятели във фейса с много от момичетата, мъжът й пишеше от болницата уж по едно време. Лудница, трудно беше за вярване.

# 604
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
 Joy Joy Joy Чета и не мога да повярвам.
Всъщност не е смешно,а тъжно.Всички тези жени,за които споменавате съм убедена,че имат ментални проблеми,които едва ли осъзнават.

# 605
Сигурно съм циник, но на доста сякаш им дойде дюшеш някакъв благороден повод да се откажат от стария си профил, с който са откровеничили прекалено.

Иначе изобщо не виждам причина да се уведомяват масите, че се отказваш да влизаш и че толкова насериозно си взел участието си в даден форум, че трябва специална траурна церемония, че да се откажеш.

Други го направиха вероятно от наивитет и криворазбрана подкрепа.

Невена да не липсва, че толкова я обсъждате?

# 606
  • София
Голям патос, голямо чудо...
Интересно защо ли не се приема от радетелките различното от тяхното мнение и веднага останалите са обявени за тъпи овце.

# 607
  • София
Съжалявам, че Уиш си е деактивирала профила, според мен е грешка.

# 608
  • България
А може да сме съгласни с решението за Даун.
Трябва ли да се коментира във всяка тема, нужно ли е да качваме нейни постове, за да покажем какво може и не може Даун, за да си заслужи бан?
Вие, които я подкрепяте, наистина ли го правите или си правите купон на неин гръб?
Сигурна съм, че тези дни има много нови регистрации във форума Wink!
И по темата.
Липсва ми Моралка- страхотна фантазия, много забавна.
Ако се върне, дано е в същото амплоа.
Видяхме не една "пълна промяна".

# 609
  • София
Уиш не би си направила нов профил, тя е принципен човек. Може да се върне, но като себе си.

Аглая няма да ми липсва - ако се е махнала. Не знам кои от онези, които щяха да напускат, са го направили. Цялата история беше пълен цирк.

Моралка с бан ли е?

# 610
Политически фиксираните и на мен няма да ми липсват.

# 611
  • Пловдив
Каква форумна драма, уважаеми зрители...

# 612
  • София

Това за падането на нивото и липсата на стойностни потребители се дъвче от години. Не мисля, че форумът се крепи на хора като Чек, съжалявам. Винаги ще има стари муцуни, които напускат, но и ще се вливат нови, някои от които също толкова интересни. Обществен форум е, а не приятелска групичка.

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 18:43 от Tatti

# 613
Таис, не следя редовно и не съм наясно с дъвченето на темите за ниското ниво, само правя мои сравнения по въпроси, които ме вълнуват.

Чек не съм сигурна, че знам, коя е. Ако е потребителката, живяла в Малта, съм на твоето мнение.

Бях сигурна, че Даун няма да я върнат, често съм била съгласна с нея, но знам, че "ултиматуми" не се приемат добре. Дори на чисто принципно ниво само.

# 614
Брях веднага започнало плюенето по Уиш. Поне беше запомнящ се потребител, за други не бих могла да кажа същото.

Ще ми липсват Уиш и Хайчето!
При липса на опонент е най-лесно да блеснеш.
Не съм учудена, нормално е при съфорумци, които ползват бутона "Моля, другарко..." всеки път, когато им липсват аргументи в спора.
Ще ми липсват всички, напуснали днес, бяха запомнящи се личности.

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 14:34 от usmihni_mi_se

Общи условия

Активация на акаунт