Форумски липси - тема 8

• 86 615
  • 850
  •   1
Отговори
# 615
Pure, Моралка/Отилия обиди много грозно Сбъдваща, четох преди да мине метлата. Което ме подсеща, че за Сбъдваща ме е яд и ще ми липсва.

Ако трябва да бъдем напълно обективни, обидните обръщения и прякори във всяка една тема към Моралка започнаха много преди въпросната тема "Как си представяте". Освен това Моралка напусна форума седмица преди драмата с Down, т.е. Моралка няма никакво отношение към бана на Down, но пак четяхме от привържениците на Down "котило крадли", "торбичкови" и тем подобни прякори.

# 616
  • София
Хай поне допреди час и нещо е била активна.

Сега прочетох за Румцайс и тук вече наистина ми се сговни настроението. Това е един от малкото потребители, които ужасно много харесвам, да не кажа - виртуално обичам. Нищо, че неведнъж сме били на различни позиции.

Останалите, за които толкова се реве, като Уиш и т.н. са ми напълно безразлични.

# 617
  • София
Според мен някои ще се върнат - не виждам например Аглая как ще издържи.

Aurora_Borealis, същата Хай е. Явно си пише, лошо няма.

esstela, да ти имам ограниченото въображение.

# 618
  • European Union
На мен ще ми липсват постовете на Румцайс. Звучаха премерено и интелигентно.

# 619
Аз не знам някои сериозно ли си мислят,че може да се ликвидира потребител с мнооого докладване,или просто изопачават действителността и си кривят душата?Обръща се внимание и се трие,трупат черни точки или каквото е там,САМО ако има основание за това.Не,защото някой е антипатичен на друг.

# 620
  • Бургас
Като започнете с това "напуснаха стойностни потребители"...Въпросните 4-5 напуснали се набиват на очи не защото превъзхождат останалите, а защото имат много публикации, т.е. познати са на форума. От хилядите други потребители има предостатъчно свестни, разумни, нормални жени.

Има разбира се,но лично аз искам да чета Уиш,Даун,Хай,Румцайс,Касита и ще ми липсват тук.Не само защото имат много постове,а заради самите постове.

# 621
За меркантилница и Румцайс съжалявам, че за такова нещо решиха да проявят солидарност, има къде по-сериозни каузи от напускане "завинаги" и "вечни" банове (въпреки че не ги подкрепям, не смятам и че са трагедия), за уишмастър смятам, че умно постъпи, че си замрази профила и постовете ѝ не са толкова леснодостъпни, все едно поради каква причина.

За разните му омикронки хич няма да тъгувам, ако напуснат с по няколко от профилите си.

# 622
  • София
Скрит текст:
За меркантилница и Румцайс съжалявам, че за такова нещо решиха да проявят солидарност, има къде по-сериозни каузи от напускане "завинаги" и "вечни" банове (въпреки че не ги подкрепям, не смятам и че са трагедия), за уишмастър смятам, че умно постъпи, че си замрази профила и постовете ѝ не са толкова леснодостъпни, все едно поради каква причина.

За разните му омикронки хич няма да тъгувам, ако напуснат с по няколко от профилите си.
О, да, и аз.

# 623
  • София

Може да си е поставила срок до края на деня, не до началото му. Или да има някакъв технически проблем. Варианти бол. Е, ако има някой екстрасенс, друго. Simple Smile

# 624
Има разбира се,но лично аз искам да чета Уиш,Даун,Хай,Румцайс,Касита и ще ми липсват тук.Не само защото имат много постове,а заради самите постове.

slavka70, не се отчайвай! Ти поне имаш шанс да ти пратят покана за Масонския клуб!

# 625
  • София

Може да си е поставила срок до края на деня, не до началото му. Или да има някакъв технически проблем. Варианти бол. Е, ако има някой екстрасенс, друго. Simple Smile
А може съвсем разумно да е решила, че всичко това е буря в ракиена чаша и не си струва мелодрамата.

# 626
  • Бургас
PURE,честна дума,ама наистина не знам за какво говориш.Сигурно е някаква шега! Grinning

# 627
За меркантилница и Румцайс съжалявам, че за такова нещо решиха да проявят солидарност, има къде по-сериозни каузи
Меркантилница и тя ли е изтрещяла и е напуснала с групата на Шаро? Божее..тя беше свежар с чувство за хумор , защо така е изперкала тази мацка ..тц, тц

# 628
Наистина ли са ви е толкова важно присъствието или отсъствието на дадени никове тук?Simple Smile
Аз съм човек практик, ако имам нужда от адвокат, лекар, ако ми е протекъл бойлера или се чудя дали дадена театрална постановка си струва да се гледа, ми е важно отговорът на въпроса ми, а не кой да ми го дава.
Също, ако се наложи да помагам аз, няма да седна да мисля-ама този, който ме пита симпатичен ли ми е, не ми е, къде съм го срещала, какво сме си писали преди...Това е форум за взаимопомощ, не е клуб за запознанства. Няма лошо, ако определени хора се сближат, но личния интерес ми е по-скъп. Знам, че ако днес си деактивирам профила заради някого, утре може да се  лутам къде да попитам за нещо, което ми е спешно,  и да нямам възможност за това
Здравословна доза на егоизъм е нужна в случая според мен. Банът си е бан, липсата си е липса, но никой не живее заради хората. Да, може да ми писне някой ден да чета и пиша тук и да си тръгна, но заради друг човек...айде моля, чак такъв алтруизъм...Simple Smile

# 629
Добре де, не ви ли писна един и същи въпрос? Толкова ли е важно, толкова ли е важно. Ами да, приемете го, за някои е важно. Предпочитам да чета определени потребители, а други ги избягвам съзнателно. Не ми е приятно, че няма вече да чета някои от тези, които са ми били симпатични.

Общи условия

Активация на акаунт