Форумски липси - тема 8

• 86 568
  • 850
  •   1
Отговори
# 720
  • На топло
Бижу не се ли подвизава с нов ник..сменяше ги по едно време.
Някои казват, че е с бан. Не пише вече, май. Не съм сигурна и за двете.

# 721
  • Ямбол
Краси е класика. Все едни такива лигави ги мисли. Ако не е Амур, ще е Франсоаз Joy
Точно. Като евтин любовен роман.

# 722
  • София
Е как Франсоаз, не беше ли си показала днес снимка на млада и слаба жена, Красито не е ли по-зряла newsm78
Къде е сега вилико, да види Краси... Няма за какво да се хване! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 723
  • Ямбол
Значи си уцелила момента на дрънкане на ключовете.

Нищо де, опитай с няколко други теми, пък накрая и с бан може да се озовеш, а ние ще пишем тук колко много ни липсваш.

# 724
Стига с тази разхубавена Красимира, че много ме напушва на смях. Особено като почне да се обяснява за секса с мъжа и след 30 годишен брак.

# 725
  • София
Или някой саботира темата за липсите, за да я заключат  newsm43

Е що, Краси си изгледаше ОК на снимката. На 50+ е 'се пак, не е на двайсе. За секса не съм чела. Какво за него?

# 726
А Кикамора и Кики.мора един и същ потребител /преименуван/ ли са?

# 727
Не, нямат нищо общо.

# 728
И аз така мислех, днес втората беше показвала снимки/ които пропуснах/, но като пишат за Кика, помислих, че за Кикамора става въпрос....ох, много сложно стана за обяснение ooooh!

# 729
  • София - Варна
И аз така мислех, днес втората беше показвала снимки/ които пропуснах/, но като пишат за Кика, помислих, че за Кикамора става въпрос....ох, много сложно стана за обяснение ooooh!
Как, не е ли същата?
А какво е станало с миналата?

# 730
Като споменахте Касита, сигурни ли сте, че я няма? Много ми е странно, винаги се завръщаше с нова промяна и със стария нрав:)

# 731
Пак ли зациклихме на 49 страница?! Joy

Аз съм във форума от 2006 година, но Касита хич не си я спомням като творчество. Чела съм я, но никакъв конкретен спомен.

# 732
  • София
Заплахата за публикуване на лични съобщения е нормално да се изтрие, беше кофти номер. Останалото не знам що се замете.

# 733
  • София
Тези дни се замислих, че не съм мяркала Wind напоследък. Много ми е симпатична, дано е добре.

# 734
Пак ли зациклихме на 49 страница?! Joy

Аз съм във форума от 2006 година, но Касита хич не си я спомням като творчество. Чела съм я, но никакъв конкретен спомен.

Но би трябвало да си спомняш Франческа Салиери в такъв случай. Или Надежда

Общи условия

Активация на акаунт